UMCA ilaç ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. UMCA ilaç ne işe yarar?
  2. UMCA damla ac karnina mi?
  3. Umcanın içinde ne var?
  4. UMCA ilaç mıdır?
  5. UMCA ne Vitamini?
  6. UMCA damla içinde alkol var mı?
  7. UMCA 20 mg nasıl kullanılır?
  8. UMCA pelargonium Sidoides ne işe yarar?
  9. UMCA ne içerir?

UMCA ilaç ne işe yarar?

Umca 1 yaş ve üzeri çocuk ve yetişkinlerde bağışıklık sistemine destek olmak ve vücudun direncini artırmak için kullanılan bitkisel bir takviyedir. İçeriğinde bulunan pelargonium sidoides (Afrika sardunyası) kökü sıvı ekstresi özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarına karşı etkili olduğu bilinmektedir.

UMCA damla ac karnina mi?

Tedavi süresi 2 haftayı aşmamalıdır. Uygulama yöntemi: Yeterli miktarda damla, sabah, öğlen ve akşam olmak üzere, tercihen yarım bardak su ile karıştırılarak alınmalıdır. UMCA, ya da tok karnına alınabilir.

Umcanın içinde ne var?

etken madde olarak pelargonium sidoides bitkisinin kök ekstresini (eps 7630) 40 mg dozda içermektedir. vatanı güney afrika olan bu bitki, orada uzun yıllar halk ilacı olarak kullanılmıştır.

UMCA ilaç mıdır?

ülkemizde abdi ibrahim tarafından üretim izni alan, lisansı schwabe firmasına ait, akut ve kronik solunum sistemi enfeksiyonlarında kullanılan mucizevi ilaç.

UMCA ne Vitamini?

Umca tablet vitamin c çeşitlerinde ise genel olarak paketlerde kullanma talimatı bulunan tabletleri kapsar.

UMCA damla içinde alkol var mı?

Özellikle solunum yolu enfeksiyonlarında, viral kaynaklı soğuk algınlıklarında etkin ve hızlı tedavi amacıyla tercih ediliyor. Ürünün içindeki sardunya köklerinden çıkarılan özü elde etmek içinalkol” kullanılıyor. Bu nedenle Umca, alkol (etanol) ihtiva eden bir ürün.

UMCA 20 mg nasıl kullanılır?

GÜNLÜK KULLANIM ŞEKLİ VE DOZU: Umca 20 mg Film Tablet, bir bardak suyla birlikte çiğnenmeden alınmalıdır. Hastalık yakınmaları ortadan kalktıktan sonra, bir nüks riskini önlemek için Umca tedavisine birkaç gün daha devam edilmelidir. Tedavi süresi 3 haftayı geçmemelidir. Umca için önerilen doz aşılmamalıdır.

UMCA pelargonium Sidoides ne işe yarar?

Güney Afrika kökenli bir bitki olan Pelargonium sidoides'in köklerinden elde edilen umckaloabo adlı özüt başta soğuk algınlığı ve grip olmak üzere tüm solunum yolları sorunlarından korunmada bir numaradır.

UMCA ne içerir?

Etkin madde: Her 1 g çözelti etkin madde olarak 0, 8 g Pelargonium sidoides kökü sıvı ekstresi, ekstraksiyon ajanı olarak %11 (a/a) 'lik etanol içerir.