Google Play ödeme iptali nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Google Play ödeme iptali nasıl yapılır?
  2. Google Play sipariş geçmişi nerede?
  3. Google Play sipariş kimliği nedir?
  4. Google Play geçmişine nasıl bakılır?
  5. Para iadesi kaç günde hesaba geçer?
  6. Martı Scooter para iadesi nasıl yapılır?
  7. Hepsiburada para iadesi kaç gün?

Google Play ödeme iptali nasıl yapılır?

Aboneliği iptal etme
  1. Abonelikler'de oturum açın.
  2. İptal etmek istediğiniz aboneliği bulun ve Yönet'e dokunun veya bu öğeyi tıklayın.
  3. Aboneliği iptal et'i seçin. Bu seçeneği bulamıyorsanız abone olduğunuz Google ürününe gitmek için Aboneliği yönet'i tıklayın. Aboneliği buradan iptal edebilirsiniz.

Google Play sipariş geçmişi nerede?

Google Play satın alma geçmişinizi bilgisayarınızda görüntülemek için Google Play'i açın ve sol taraftaki seçeneklerden Hesap seçeneğine tıklayın. Satın aldığınız tüm uygulamaları görmek için Sipariş Geçmişi sekmesine tıklayın. Tıpkı Android'de olduğu gibi burada da satın alma tarihini ve fiyatı göreceksiniz.

Google Play sipariş kimliği nedir?

Sipariş numarası, abonelik / uygulama içi satın alma bilgilerinizi Google Play'den kontrol etmek için benzersiz bir tanımdır. Sipariş numarası, satın alındığı e-posta hesabınızdan veya Google fatura merkezinizden kontrol edilebilir.

Google Play geçmişine nasıl bakılır?

-Menüyü açın. -Uygulamalarım seçeneğine dokunun. -Tümü sekmesi altından geçmişte yüklediğiniz (kaldırdıklarınız da dahil) uygulamaların listesine ulaştınız. İşte bu kadar.

Para iadesi kaç günde hesaba geçer?

İadenin tamamlanmasının ardından kredi kartına para iadesi 1- 8 gün içinde tamamlanır. Ancak iadenin kargolanması, onaylanması ve geri ödeme süresi, toplamda ortalama olarak 15 gün içinde tamamlanabilir.

Martı Scooter para iadesi nasıl yapılır?

Martı Cüzdan Bakiye İadesi 9.1. Kullanıcı, Martı Cüzdan hesabındaki bakiyeyi iade almak istediğinde Martı destek@marti.tech elektronik posta adresine kullanıcı bilgileri ile birlikte iade talebini içeren bir mail atarak iade talebi oluşturma hakkına sahiptir.

Hepsiburada para iadesi kaç gün?

Yapılan para iadesinin kartınıza veya hesabınıza yansıması bankanızın belirlediği süreye göre değişiklik gösterebilir. Bu süre kredi kartları için en geç 2, banka kartları için ise 8 iş günüdür.