Rabia Naz olayı nedir?

İçindekiler:

  1. Rabia Naz olayı nedir?
  2. Rabia Naz nasıl öldü?
  3. Rabia Naz Vatan'a kim çarptı?
  4. Rabia Naz dosyası neden kapandı?
  5. Şaban Vatan olayı nedir?
  6. Vakfıkebir'de ne yenir?
  7. Vakfıkebir in eski ismi nedir?
  8. Giresun Trabzondan ne zaman ayrıldı?
  9. Görele eskiden nereye bağlıydı?
  10. Görele Trabzondan ne zaman ayrıldı?
  11. Vakfıkebir in neyi meşhur?

Rabia Naz olayı nedir?

Rabia Naz Vatan'ın ölümü, 'de Giresun'un Eynesil ilçesinde 11 yaşındaki çocuğun hayatını kaybetmesi olayı. Rabia Naz Vatan, evinin önünde yaralı olarak bulunmuş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir.

Rabia Naz nasıl öldü?

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz'ın ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu raporunda "genel beden travmasına bağlı omur, pelvis ve ekstremite kemik kırıkları ve gelişen komplikasyonlar" olarak yer aldı ve vücudundaki yaralanmaların "çatıdan düşmeyle mümkün ...

Rabia Naz Vatan'a kim çarptı?

Vatan, kızına çarpan aracı Coşkun Somuncuoğlu'nun yeğeninin kullandığını iddia etmişti. Somuncuoğlu ise Mart ayında BBC Türkçe'ye "Onlar siyasi bir iddiaydı" demişti.

Rabia Naz dosyası neden kapandı?

Giresun'un Eynesil ilçesinde 2018'de şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan ile ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Savcı "kasten veya taksirle öldürüldüğü yönünde herhangi bir delil bulunmadığı" gerekçesiyle dosyayı kapattı.

Şaban Vatan olayı nedir?

Rabia Naz Vatan, 'de evinin önünde yaralı halde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Baba Şaban Vatan, kızının otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirdiğini, AKP'li Eynesil belediye başkanının yeğeninin kullandığı arabanın çarptığını öne sürmüştü.

Vakfıkebir'de ne yenir?

Vakfıkebir Yöresel Yemekleri
  • Yağlaş
  • Lahana Çorbası
  • Hamsi Kuşu.
  • Sarambula.
  • Isırgan Yemeği.
  • Mısır Çorbası

Vakfıkebir in eski ismi nedir?

Vakfıkebir'in ilk adı Fol'dur. Bu ismi ilçenin 45 km. güneyinden doğan ve ilçe merkezinde denize dökülen aynı isimli dereden almıştır. Vakfıkebir'in ikinci adı Büyükliman'dır.

Giresun Trabzondan ne zaman ayrıldı?

Giresun ili 1920 yılına kadar Trabzon iline bağlı kalmış, bu tarihte müstakil sancak, 1923 yılında ise il olmuştur.

Görele eskiden nereye bağlıydı?

Görele, 1758 yılında Tirebolu'ya bağlı bir nahiye haline getirildi. 1850'1866 yılları arasında Görele, Yavebolu ile birlikte Trabzon'un kazaları arasında gösterilir. 1867 yılından itibaren yalnız Görele'nin ismi zikredilmektedir ve 1868 yılında nahiye olarak Tirebolu kazasına bağlanır.

Görele Trabzondan ne zaman ayrıldı?

İlk belediye reisi Ömer Ağa'dır. Görele, 4 Aralık 1920 günü Giresun'un müstakil sancak haline getirilmesine dair kabul edilen kanun tasarısı sebebiyle Trabzon sancağından ayrılarak Tirebolu ile birlikte Giresun'a bağlı kaza merkezi haline getirilmiştir.

Vakfıkebir in neyi meşhur?

Vakfıkebir'in Neyi Meşhur? Vakfıkebir ülkemiz çapında ekmeğiyle ün yapmıştır. Türkiye'nin her yerinde açılan fırınlarda meşhur Vakfıkebir ekmeğini bulabilirsiniz. Ancak en kalitelisini ilçede yiyebileceğiniz ekmeği tatmak için ülkemizin her yerinden çok sayıda turist ilçeye gelir.