3 ders sınavı ne zaman 2021?

İçindekiler:

  1. 3 ders sınavı ne zaman 2021?
  2. AÖF Plus yerine hangi program?
  3. AÖF Plus ücretli mi?
  4. AÖF tek ders sınavı 2021 başvuru nasıl yapılır?
  5. ATA AÖF Yaz Okulu 2021 kaç ders alınır?
  6. Auzef mezuniyet 3 ders sınavı ne zaman?
  7. 3 ders sınavına nasıl girilir?

3 ders sınavı ne zaman 2021?

Vize, Final ve bütünleme sınav notları mezuniyete üç ders sınavı değerlendirmesine katılmaz. Her ne sebeple olursa olsun mezuniyete üç ders sınavına katılmayan veya katılamayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz. Mezuniyete Üç Ders Sınavı, 25 Temmuz 2021 04:00 – 23:59 saatleri arasında gerçekleşecektir.

AÖF Plus yerine hangi program?

Anadolu AÖS Sorular uygulaması, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından geliştirilmiş bir mobil uygulamadır. AÖS Sorular uygulamasında, Çıkmış Sorular, Çöz Öğren ve Sorularla Öğrenelim malzemelerini bir arada görebilirsiniz.

AÖF Plus ücretli mi?

Açıköğretim Fakülteleri'nde okuyan öğrencilere yönelik geliştirilen AÖF Plus, öğrencilerin kitap, defter karmaşasından kurtulmalarını sağlıyor. ... Önemli kelimelerin altını çizme, gece modu, favorilere ekleme, göz yormayan tasarım ve daha birçok özellik sunan AÖF Plus uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

AÖF tek ders sınavı 2021 başvuru nasıl yapılır?

Tek ders sınav başvurusu nasıl yapılır: Fakat çoğunlukla yazılı dilekçe ile tek ders sınavı başvurusu yapma gerekliliği bulunmaktadır. Bu dilekçeyle birlikte sınava girmek istenilen dersi belirterek sınava girmek istenilen yönetime bildirilmelidir. Tek ders sınavından alınacak olan not dönem notu yerine geçmektedir.

ATA AÖF Yaz Okulu 2021 kaç ders alınır?

Yaz okulu kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra, ders seçimi ile ilgili değişiklik talepleri dikkate alınmaz. Öğrenciler, yaz okulunda açılacak derslerden en fazla toplam 5 (beş) adet ders alabilirler.

Auzef mezuniyet 3 ders sınavı ne zaman?

Vize, final ve bütünleme sınav notları mezuniyete üç ders sınavı değerlendirmesine katılmaz. Her ne sebeple olursa olsun mezuniyete üç ders sınavına katılmayan veya katılamayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz. Mezuniyete Üç Ders Sınavı, 29-30 Ağustos 2020 tarihlerinde gerçekleşecektir.

3 ders sınavına nasıl girilir?

Kayıtlı oldukları bölümlerde/programlarda tüm dersleri almış ve en fazla üç dersten başarısız (FF) olduğu için mezun olamayan öğrenciler Mezuniyet Üç Ders Sınavı'na girebilir (Blok Uygulama, Blok Uygulama I ve II derslerini alan öğrencilerin bu derslerden sınava girebilmesi için; bu derslere 2019-2020 Eğitim-Öğretim ...