Uefa Avrupa Ligi Fenerbahce hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Uefa Avrupa Ligi Fenerbahce hangi kanalda?
  2. Galatasaray Avrupa maçları hangi kanalda?
  3. Exxen maçları nasıl izlenir?
  4. UEFA Avrupa Ligi 2021 ön eleme kura çekimi ne zaman?
  5. Galatasaray Marsilya maçı saat kaçta hangi kanalda?
  6. Galatasaray Avrupa maçı kaçta?
  7. Canlı Maç nereden izlenir?
  8. Exxen üyelik ne kadar?
  9. UEFA Avrupa Ligi 3 ön eleme kura çekimi ne zaman?
  10. UEFA Avrupa Ligi 3 ön eleme ne zaman?

Uefa Avrupa Ligi Fenerbahce hangi kanalda?

Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe maçı 16 Eylül Perşembe günü (bugün) TSİ 22.00 'da oynanacak. Mücadele EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Avrupa maçları hangi kanalda?

GALATASARAY - RANDERS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? UEFA Avrupa Ligi Galatasaray - Randers maçı 26 Ağustos Perşembe günü Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak. Saat 21.00'de başlayacak mücadele D-Smart'tan canlı yayınlanacak.

Exxen maçları nasıl izlenir?

Bilgisayarlarımızdan www.exxen.com yazarak izleyebileceğimiz Exxen iOS uygulaması bulunuyor. Exxen, iPhone ve tabletlere indirmek isteyen kullanıcılar, telefonlarındaki App Store uygulamasına 'exxen' yazarak exxen uygulamasını indirebilir. Android kullanıcıları Google Play'e Exxen yazıp Exxen uygulamasını edinebiliyor.

UEFA Avrupa Ligi 2021 ön eleme kura çekimi ne zaman?

Kura çekimi 2 Ağustos 2021 tarihinde yapılacaktır. Birinci maçlar 19 Ağustos, ikinci maçlar 26 Ağustos 2021 tarihlerinde oynanmıştır.

Galatasaray Marsilya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Marsilya-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bu akşam Velodrome Stadı'nda oynanacak Marsilya-Galatasaray maçını Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek. TSİ 22.00'de başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Galatasaray Avrupa maçı kaçta?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 2. haftasında bu akşam deplasmanda Fransa'nın Olimpik Marsilya takımıyla karşılaşacak. Marsilya kentindeki Veledrom Stadı'nda yapılacak maç TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabakayı Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski yönetecek.

Canlı Maç nereden izlenir?

Canlı yayınlanan maçları nereden izleyebilirim? Canlı yayınlanan maçları; www.bilyoner.com ve Bilyoner'in mobil platformları (iPhone, Android ve mobil web sitesi) üzerinden, maç kartı içerisindeki '' Canlı Yayın ''sekmesinden veya '' Canlı Yayınlar '' menüsünden izleyebilirsin.

Exxen üyelik ne kadar?

EXXEN'E NASIL ÜYE OLUNUR? Exxen'e üye olmak için www.exxen.com.tr adresine girip açılan sayfada Ad Soyad ve E-posta bilgilerinizi yazarak üye olabilirsiniz. Exxen'de UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave olarak 24,90 TL ile izlenebilecek.

UEFA Avrupa Ligi 3 ön eleme kura çekimi ne zaman?

Kura çekimi 2 Ağustos 2021 tarihinde yapılacaktır.

UEFA Avrupa Ligi 3 ön eleme ne zaman?

Organizasyonda 3. ön eleme turu ilk maçları 5 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise 12 Ağustos'ta oynanacak. UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçları 19 ve 26 Ağustos'ta yapılacak.