Aşti ücretsiz servisleri saat kaça kadar çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Aşti ücretsiz servisleri saat kaça kadar çalışıyor?
  2. Sincan Aşti nasıl gidilir?
  3. Aşti'den Batıkente nasıl gidilir?
  4. Aştiden Kızılay'a nasıl gidilir?
  5. Ankarada Dolmuslar kaca kadar var?
  6. Ankara otogarından Etimesgut'a kaç kilometre?
  7. Ankara Aşti'den Etimesgut'a Nasıl Gidilir?
  8. Kızılaya hangi otobüs gider?
  9. Aşti'den Etimesgut'a Nasıl Gidilir?
  10. Aşti'den Keçiören'e Nasıl Gidilir?
  11. Aştiden Kızılaya taksi ne kadar yazar?
  12. Aşti metroya nasıl gidilir?
  13. Ankara EGO en son saat kaçta?
  14. Ankara'da dolmuşlar saat kaça kadar çalışıyor?
  15. Etimesgut Aşti kaç dakika?
  16. Ankara Otogar Eryaman kac km?
  17. Aştiden zırhlı birliklere nasıl gidilir?
  18. Ankara Otogar Etimesgut nasıl gidilir?

Aşti ücretsiz servisleri saat kaça kadar çalışıyor?

Aşti ücretsiz servisleri kaça kadar çalışıyor sorusuna cevap olarak servisler, 24 saat boyunca hizmet veriyor ve İstasyon caddesi güzergahını kullanarak Sincan'a ulaşıyor.

Sincan Aşti nasıl gidilir?

Aşti Terminali, Sincan'a ortalama 25 km uzaklıktadır ve ulaşım otogardan kalkan Sincan dolmuşları ile sağlanmaktadır. Şehirlerarası otobüs biletinizi servis şoförüne göstererek, bu hatları ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Aşti'den Batıkente nasıl gidilir?

Batıkent'ten Aşti'ye gitmek için Ankaray'ı tercih edebilirsiniz. Bizzat Aşti durağında inebilirsiniz. Dönüş için ise Ankaray ile Kızılay durağına gidebilir ve aktarma yapıp metro ile Batıkent'e gidebilirsiniz. Ankaray ile doğrudan Kızılay bölgesine ulaşabilirsiniz.

Aştiden Kızılay'a nasıl gidilir?

Ankaray, ortalama 5 dakikaya bir hareket ediyor ve 8 dakika gibi kısa bir sürede Kızılay Meydanına ulaşıyorsunuz. Aşti'den Kızılay'a son Ankaray (metro) sefer saati 00:50'de hareket ediyor. İsterseniz Kızılay istasyonunda Sincan – Çayyolu Metro Hattına aktarma yaparak Ankara'nın farklı semtlerine de ulaşabilirsiniz.

Ankarada Dolmuslar kaca kadar var?

Genel olarak 00.00 civarına dek çalışıyorlar. Bu saat, Ulus'tan son kalkışları. Saat 23.00'te AŞTİ'de olacaksanız dolmuşa hiç gerek yok. Öncelikle AŞTİ'nin, ücretsiz yolcu servislerini kullanabilirsiniz.

Ankara otogarından Etimesgut'a kaç kilometre?

Aşti, Ankara ile Etimesgut, Ankara arası 15 Km. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 17 dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 14 Km olan yolculuğu yaklaşık olarak 31 dakika sürede tamamlayabilirsiniz.

Ankara Aşti'den Etimesgut'a Nasıl Gidilir?

AŞTİ Otogarı'ndan kalkan Etimesgut dolmuşları ile ilçe merkezine kadar ulaşım sağlanabilir. Dilerseniz, Kızılay Metrosu'nu kullanarak Batıkent Metrosu'na ve ardından Eryaman 5. Etap durağına aktarma yaptıktan sonra 10-15 dakika yürüyerek de ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kızılaya hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları ankara kızılay yakınından geçiyor: 153, 195-1, 353-5.

Aşti'den Etimesgut'a Nasıl Gidilir?

Etimesgut'a Otobüs ile Ulaşım Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan AŞTİ Otogarı'na geldikten sonra, Etimesgut otobüs ve dolmuşlarına aktarma yapılarak ilçeye ulaşım sağlanabilir. AŞTİ Otogarı'ndan kalkan Etimesgut dolmuşları ile ilçe merkezine kadar ulaşım sağlanabilir.

Aşti'den Keçiören'e Nasıl Gidilir?

AŞTİ yani Otogardan Keçiören'e nasıl gideceksiniz. Aşti'den Ankaray metrosuna bineceksiniz. Kızılay'da ineceksiniz. Hemen aktarmalı olarak Batıkent Metrosuna bineceksiniz.

Aştiden Kızılaya taksi ne kadar yazar?

Aşti Otogar Kızılay Meydan Ankara için güncel (2019) taksimetre açılış ücreti 4.6 TRY olup kilometre başına tarife 3.4 TRY 'dir.

Aşti metroya nasıl gidilir?

Metroyla AŞTİ'ye Ulaşım Batıkent Metrosu, Çayyolu Metrosu, Keçiören Metrosu veya Sincan Metrosu ile yolculuk ediyorsanız; öncelikle Kızılay metro istasyonuna ulaşmanız gerekmektedir. Kızılay'dan Ankaray hattına binerek son durak olan AŞTİ'ye gidebilirsiniz.

Ankara EGO en son saat kaçta?

Metro, ANKARAY, Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ile Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA), Cumartesi ve Pazar günleri saat 21.00'e kadar hizmet verecektir. Saat 21.00 itibarıyla, bu işletme türlerine ait hat ve güzergahlarda ise EGO otobüsleri ile EK-1 tabloda belirtilen saat aralıklarında hizmet verilmeye devam edilecektir.

Ankara'da dolmuşlar saat kaça kadar çalışıyor?

Ankara'nın birçok noktasına dolmuşlar ile ulaşım sağlayabiliyorsunuz....Ankara Ulus – Ostim Dolmuş Saatleri.
Ulus Dolmuş KalkışOstim Dolmuş Kalkış
09:0009:00
09:1509:15
09:3009:30
09:4509:45
64 satır daha

Etimesgut Aşti kaç dakika?

Aşti Ankara Etimesgut arası mesafe : 16 kilometre. Aşti Ankara Etimesgut arası süre : 16 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Aşti Ankara Etimesgut arası yol haritasına ulaşabilir, Aşti noktasından Ankara Etimesgut ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Ankara Otogar Eryaman kac km?

Eryaman, Ankara ile AŞTİ Terminal Otogar Ankara, Ankara arası 22 Km. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 24 dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 19 Km olan yolculuğu yaklaşık olarak 31 dakika sürede tamamlayabilirsiniz.

Aştiden zırhlı birliklere nasıl gidilir?

Size yardımcı olabilirim.Otobüsle aşti,de iniş yapıcaksanız.Otogardan Armada,nın önüne 10 Dakika yürüyün.Metro ile ümitköye geçin. Ümitköy,den geçen.507,511,517,521,524,530,532,538,541,567 Hatlarından birine binin. Zırhlı birliklere ulaşırsınız.

Ankara Otogar Etimesgut nasıl gidilir?

Etimesgut'a Otobüs ile Ulaşım AŞTİ Otogarı'ndan kalkan Etimesgut dolmuşları ile ilçe merkezine kadar ulaşım sağlanabilir. Dilerseniz, Kızılay Metrosu'nu kullanarak Batıkent Metrosu'na ve ardından Eryaman 5. Etap durağına aktarma yaptıktan sonra 10-15 dakika yürüyerek de ulaşım sağlayabilirsiniz.