Fenerbahçe Olympiakos hangi yabancı kanalda?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Olympiakos hangi yabancı kanalda?
  2. Fb olimpiakos ne zaman HANGI KANALDA?
  3. Fenerbahçe Ülker maçı hangi kanalda?
  4. Fener Kizilyildiz Maci Hangi Kanalda?
  5. Galatasaray hangi kanalda oynayacak?

Fenerbahçe Olympiakos hangi yabancı kanalda?

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bu akşam Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos maçını İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. TSİ 19.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Fb olimpiakos ne zaman HANGI KANALDA?

İlk maçta Frankfurt karşısında berabere kalan Fenerbahçe Olympiakos karşısında kazanarak telafi etmek istiyor. FENERBAHÇE OLYMPİAKOS SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Fenerbahçe Olympiakos maçı saat 19.45'te başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Ülker maçı hangi kanalda?

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılacak maç, saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak. Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda geçen sezon play-off oynayan ancak Dörtlü Final'e çıkamayan sarı-lacivertli takım, sezonu sahasında açacak.

Fener Kizilyildiz Maci Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, EuroLeague'de 2021-2022 sezonunun ilk maçında bu akşam 20.45'te Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'ı konuk edecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılacak maç, saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Galatasaray hangi kanalda oynayacak?

Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak Kasımpaşa - Galatasaray maçı 29 Ağustos Pazar günü saat 19.15'te başlayacak ve beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.