ASUS ROG 2 Kaç Dolar?

İçindekiler:

  1. ASUS ROG 2 Kaç Dolar?
  2. ASUS ROG Phone 3 Türkiye'ye gelecek mi?
  3. ASUS ROG Phone 5 kaç TL?
  4. ASUS ROG Phone 2 nerenin malı?
  5. ASUS ROG Phone 2 ne zaman gelecek?
  6. ASUS ROG Phone 5 kaç mAh?

ASUS ROG 2 Kaç Dolar?

Asus ROG Phone 2 fiyatı Cihazın Avrupa fiyatı 899 Euro olarak belirlendi. Ultimate Edition sürümünü satın almak isteyenlerin ise 1199 Euro ödemesi gerekiyor.

ASUS ROG Phone 3 Türkiye'ye gelecek mi?

Oyun telefonu modeli Asus ROG Phone 2'nin yakında yerini alacak Asus ROG Phone 3 için firmadan resmi lansman tarihi geldi. Asus ROG Phone 3 resmi olarak açıklandığı kadarıyla 22 Temmuz tarihinde tanıtılıyor. ... Asus nedense ROG Phone modellerini Türkiye pazarına getirmeyi tercih etmiyor.

ASUS ROG Phone 5 kaç TL?

Diğer iki modelden bir tanesi olan Asus ROG Phone 5 Pro cihazı 1.199 Euro (yaklaşık 10 bin TL + vergiler) karşılığında satılıyor.

ASUS ROG Phone 2 nerenin malı?

ASUSTeK Computer Inc., 1989 yılında kurulmuş Tayvan merkezli bir bilgisayar ve donanım üreticisi.

ASUS ROG Phone 2 ne zaman gelecek?

Asus, geçtiğimiz yıl ekim aylarında piyasaya sürdüğü ROG Phone'un ikinci nesil modeli için çalışmalara başladı. Digitimes'ın raporuna göre yeni ROG Phone 2, 2019'un üçüncü çeyreğinde piyasaya çıkacak.

ASUS ROG Phone 5 kaç mAh?

Qualcomm'un işlemcisi Snapdragon 888 ile gücünü üst çıtalara yükselten Asus ROG Phone 5, 6.000 mAh geniş pil kapasitesi sunuyor. Uzun saatler boyunca sorunsuz bir mobil oyun deneyimi yaşatacak cihazda 65W hızlı şarj sistemi desteklenmekte. Heyecan verici donanıma sahip cihaz Android 11 işletim sistemiyle çalışıyor.