Tivitir video nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. Tivitir video nasıl indirilir?
  2. Twitter'daki video telefona nasıl kaydedilir?
  3. Twitter'da kimi takip etmeli kısmı neye göre çıkıyor?
  4. Twitter hesabı devre dışı bırakınca ne olur?
  5. Instagram videoları telefona nasıl indirilir?
  6. Instagram'dan video indirmek için hangi program gerekli?

Tivitir video nasıl indirilir?

Kaydetmek istediğiniz videoyu içeren tweet'in doğrudan bağlantısını kopyalamak için Twitter web sitesini kullanmanız, ardından bunu her iki sitedeki metin alanına yapıştırmanız ve son olarak indire tıklamanız gerekiyor.

Twitter'daki video telefona nasıl kaydedilir?

Twitter video indirme nasıl yapılır? Twitter video indir
  1. Doğrudan tarayıcı üzerinden Twitter'dan video indirebilirsiniz. İlk olarak indirmek istediğiniz videonun ilgili tweet URL'ini kopyalamamız gerekiyor. ...
  2. Daha sonra bu adrese giderek, karşımıza çıkan URL kutucuğuna linki yapıştırıyor ve Download'a tıklıyoruz.
Daha fazla öğe...

Twitter'da kimi takip etmeli kısmı neye göre çıkıyor?

Biri kişilerini Twitter'a yüklediyse ve e-posta adresiniz veya telefon numaranız kişi kayıtları arasında bulunuyorsa bu kişiyi takip etmenizi önerebiliriz. Twitter, bulunduğunuz şehir veya ülke gibi konumunuza dayalı önerilerde de bulunabilir.

Twitter hesabı devre dışı bırakınca ne olur?

Twitter hesabınızı devre dışı bırakmak, hesabınızı kalıcı olarak silmenin ilk adımıdır. Devre dışı bırakma 30 günlük bir süreçtir. Devre dışı bırakmanızın ardından 30 gün içerisinde hesabınıza erişim sağlamazsanız hesabınız silinir ve kullanıcı adınız artık hesabınızla ilişkilendirilmez.

Instagram videoları telefona nasıl indirilir?

Instagram'dan Bilgisayarınıza Fotoğraf veya Video İndirmek İçin; Instagram hesabınızdaki indirmek istediğiniz fotoğraf veya videonun sağ üst kısmındaki zaman bölümden ilgili URL'yi (bağlantıyı) kopyalayın. Kopyalamış olduğunuz URL'yi “Downloadgram.com” adresine giderek indirme kutucuğuna bağlantıyı yapıştırın.

Instagram'dan video indirmek için hangi program gerekli?

Uygulama ile: iPhone ve Android cihazlarında kullanılabilen InstaSave for Instagram adlı uygulama Instagram'daki videoları ve fotoğrafları indirmenize olanak sağlıyor. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra Instasave'i açın ve Instagram'a geçip indirmek istediğiniz fotoğraf veya videonun bağlantısını (URL) kopyalayın.