Hepsiburada iletişim kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. Hepsiburada iletişim kaça kadar açık?
  2. Hepsiburadaya telefonla nasıl ulaşırım?
  3. 0850 252 40 00 kim?
  4. Hepsi burada ya nasıl ulaşırım?
  5. Hepsiburada ya nasıl ulaşabilirim?
  6. Hepsiburada iptali edilen sipariş para iadesi ne zaman?
  7. 08 neresi?
  8. Hepsiburada kimin oldu?
  9. Hepsi burada com kime ait?
  10. Hepsiburada satıcıya soru nasıl sorulur?
  11. Hepsiburada hangi kargo ile anlaşmalı?
  12. Whatsapp ile nasıl iletişime geçilir?
  13. Hepsiburada para iadesi ne kadar sürer?

Hepsiburada iletişim kaça kadar açık?

İnternette güvenli alışverişin adresi Hepsiburada.com'a aşağıdaki iletişim adreslerinden kolayca ulaşabilirsiniz. "Müşteri Hizmetleri" servisimiz haftanın 7 günü, 24 saat gönderdiğiniz sorulara en hızlı şekilde yanıt verir. Çağrı Merkezimiz her gün 08.00 - 24.00 saatleri arasında çalışır.

Hepsiburadaya telefonla nasıl ulaşırım?

Türkiye'de büyük bir alışveriş ve e-ticaret sitesi olarak piyasada faaliyet gösteren Hepsiburada.com sitesinin müşteri hizmetleri haftanın yedi günü boyunca saat 08.00 ila 24.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. 0850 252 40 00 numarasına ulaşım sağlamanız yeterli olacaktır.

0850 252 40 00 kim?

Hepsiburada müşteri hizmetleri numarası, 0850 252 40 00 olarak belirlenmiştir. Numara, müşterilere daha hızlı hizmet vermek adına bazı menülerle çalışmaktadır.

Hepsi burada ya nasıl ulaşırım?

2021 Hepsiburada Müşteri Hizmetlerine Direk ve Kolay Nasıl Bağlanılır? Öncelikle 0850 252 40 00 numarayı arayarak Hepsiburada sitesine üye olduğunuz cep telefonu numarasını girmelisiniz.

Hepsiburada ya nasıl ulaşabilirim?

Hepsiburada müşteri hizmetlerine 40 00 numaralı sabit telefon hattı üzerinden ulaşabilirsiniz. Firmanın 444 ile başlayan bir hizmet numarası bulunmamaktadır.

Hepsiburada iptali edilen sipariş para iadesi ne zaman?

Geri ödemeniz, ödeme yaptığınız bankaya iade talebiniz onaylandığı anda yapılır. Yapılan para iadesinin kartınıza veya hesabınıza yansıması bankanızın belirlediği süreye göre değişiklik gösterebilir. Bu süre kredi kartları için en geç 2, banka kartları için ise 8 iş günüdür.

08 neresi?

D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic. A.Ş. (Hepsiburada.com) tarafından çağrı merkezi numarası olarak kullanılmaktadır.

Hepsiburada kimin oldu?

Doğan Ailesi de paylarını aile üyesi Hanzade Doğan Boyner'e devretti. Dolayısıyla Doğan Ailesi'nden Hanzade Doğan Boyner, hepsiburada.com'un tek sahibi oldu. Bu yıl 21'inci yılını kutlayan hepsiburada'nın 33 milyon üyesi ve 9 milyon aktif müşterisi bulunuyor. Şirketin değeri de milyar dolar sınırını aşmış durumda.

Hepsi burada com kime ait?

Hanzade Doğan Boyner 1998 yılında online alışveriş platformu olan Hepsiburada.com'u kurmuştur. Hepsiburada.com, Türkiye'de dijitallesmenin en önemli kaldıraçlarından biri olmuştur. Bu bağlamda Hanzade Doğan Boyner uzun yıllardır üzerine çalıştığı üç projeyi de hayata geçirmiştir.

Hepsiburada satıcıya soru nasıl sorulur?

Hepsiburada.com web sitesinde mağazalara doğrudan soru sormak mümkün değil. Hepsiburada.com'da mağaza soru sormak için herhangi bir seçenek yok. Yani siz bir ürünle ilgili satıcı mağazadan bilgi almak istiyorsanız bu mümkün değil.

Hepsiburada hangi kargo ile anlaşmalı?

Hepsiburada Hangi Kargo Şirketleriyle Anlaşmalı? HepsiJet, Aras Kargo, PTT Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, Yurtiçi Kargo, UPS, Horoz Lojistik, CEVA Lojistik, Borusan Lojistik şirketleriyle anlaşmalı kargo fiyatlarına sahiptir.

Whatsapp ile nasıl iletişime geçilir?

Kullandığın cihaza özel e-posta adresini yaz.
  1. Android: android_web@support.whatsapp.com.
  2. iPhone: iphone_web@support.whatsapp.com.
  3. Windows Phone: wp_web@support.whatsapp.com.
  4. Web veya Masaüstü: webclient_web@support.whatsapp.com.
  5. Diğer: support@whatsapp.com.

Hepsiburada para iadesi ne kadar sürer?

Yapılan para iadesinin kartınıza veya hesabınıza yansıması bankanızın belirlediği süreye göre değişiklik gösterebilir. Bu süre kredi kartları için en geç 2, banka kartları için ise 8 iş günüdür.