Ak Sigorta kasko neleri kapsar?

İçindekiler:

  1. Ak Sigorta kasko neleri kapsar?
  2. Ak Sigorta kasko kimin?
  3. Ak Sigorta kasko güvenilir mi?
  4. Ak Sigorta sınırsız IMM nedir?
  5. Kasko seçerken nelere dikkat edilmeli?
  6. Ak Sigorta tamamlayıcı kasko nedir?
  7. Ak Sigorta hangi ülkenin?
  8. Ak Sigorta kaç acentesi var?
  9. Bir araca iki kasko yapılır mı?
  10. Ak Sigorta IMM nedir?
  11. Ihtiyari mali mesuliyet limitsiz ne demek?
  12. Kaskoda önemli olan nedir?
  13. Kasko çekici hizmeti Kaskoyu bozar mı?
  14. Tamamlayıcı trafik sigorta nedir?
  15. Ak sigorta ne işe yarıyor?
  16. Ak Sigorta temettü ne zaman?
  17. Kasko bozulursa ne kadar artar?
  18. Kasko bitmeden kasko yapılır mı?
  19. Kaskoda IMM ne demek?

Ak Sigorta kasko neleri kapsar?

Teminatlar
  • Çarpma & Çarpışma.
  • Yangın.
  • Hırsızlık.
  • İhtiyari Mali Mesuliyet.
  • Koltuk Ferdi Kaza – Tedavi Masrafları
  • Hukuksal Koruma.
  • Yol Yardım Hizmetleri.
  • Mini Onarım.

Ak Sigorta kasko kimin?

Aksigorta'nın b hissesine sahip olan Sabancı Holding, hisselerinin 1'ini Temmuz 2011'de 220 milyon ABD doları karşılığında Belçika merkezli uluslararası sigorta şirketi Ageas'a devretmiştir. Şirket, yeni hissedar yapısıyla sahip olduğu yetkinliklerine global bir boyut ekleyerek gücünü pekiştirmiştir.

Ak Sigorta kasko güvenilir mi?

Bir Akbank yan kuruluşu olan Aksigorta, 2009 yılında Türk Ticaret Kanunu yetkileri çerçevesinde Türkiye'nin en güvenilir sigorta şirketi ödülüne layık görülmüştür.

Ak Sigorta sınırsız IMM nedir?

Aksigorta, araç sahiplerinin üçüncü şahıslara verebilecekleri olası zararlar sonucu, yüksek bedelli maddi yükümlülüklerin altında kalmalarını engellemek amacıyla, kasko ürünlerine isteğe bağlı olarak Sınırsız İMM teminatı ekledi.

Kasko seçerken nelere dikkat edilmeli?

Kasko Teklifi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
  • Çalışılacak Şirket Seçimi. ...
  • Ödeme Seçeneklerini İyi Değerlendirin. ...
  • Sigorta Şirketlerinin Müşteri Memnuniyetlerini Değerlendirin. ...
  • Poliçenizde Gösterilen Miktar Aracınızın Gerçek Değerini Yansıtsın. ...
  • Önceliğiniz Fiyat Değil Kapsam Olsun. ...
  • İkame Araç Temini.
Daha fazla öğe...

Ak Sigorta tamamlayıcı kasko nedir?

Aksigorta Tamamlayıcı Trafik Paketleri seni ve aracını hatalı olsan dahi güvence altına alır. Ayrıca Trafik Sigorta teminatının yetersiz kaldığı durumlarda karşı aracın maddi ve 3. şahısların bedeni zararlarının ödemesini tamamlar.

Ak Sigorta hangi ülkenin?

Aksigorta | 60 Yılı Aşkın Süredir Türkiye'nin Sigortası

Ak Sigorta kaç acentesi var?

1960'tan bu yana müşteri odaklı ve yenilikçi vizyonunu sürdürülebilir adımlarla ileriye taşıyan Aksigorta, bireysel ve kurumsal müşterilerine, 10 bölge müdürlüğü, 664 çalışan, 3000'e yakın bağımsız acente, 782 Akbank şubesi, 69 broker ve 5.750'ye yakın anlaşmalı kurum ile hizmet vermektedir.

Bir araca iki kasko yapılır mı?

Zorunlu Trafik Sigortası, trafiğe çıkan her araçta bulunur. Kasko ise Zorunlu Trafik Sigortası'nın kapsamadığı teminatları sunan ve isteğe göre yapılan bir poliçe türüdür. Yani iki sigorta türü arasında bir seçim yapmak söz konusu değil.

Ak Sigorta IMM nedir?

İhtiyari sigorta, isteğe bağlı bir ek teminat olarak kategorize edilir. Zorunlu trafik sigortasının karşı araçta tamamını karşılamadığı maddi hasarın, kapsamı aşan tutarını tazmin eden İMM, zorunlu trafik sigortasının limitlerinin üzerindeki zararları da karşılar. ...

Ihtiyari mali mesuliyet limitsiz ne demek?

Limitsiz İhtiyari Mali Mesuliyet (Motorlu Kara Taşıtları İhtiyari Mali Sorumluluk Sigortası), motorlu aracın işletilmesi sırasında üçüncü şahısların fiziksel veya maddi zarara uğramasına sebebiyet vermesi halinde, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'na göre aracın işletenine düşen sorumluluğun Zorunlu Mali Sorumluluk ...

Kaskoda önemli olan nedir?

Standart kaskolar çarpma, çarpılma, hırsızlık ve hırsızlığa teşebbüsü kapsarken, çok daha geniş kapsamlı kasko sigortaları doğal afetler, ferdi kaza sigortası ve benzeri gibi durumları da kapsayabilir. ... Kasko sigortalarında asıl önemli olan ihtiyacın dahilinde olan hasar ihtimallerini teminat olarak poliçeye eklemek.

Kasko çekici hizmeti Kaskoyu bozar mı?

Gezici hizmet veren araç servisleri bazı şirketlerin kaskosu kapsamında bulunabilir. Kasko dışında çekici çağırdığınızda, hizmetin güvenilirliğinden emin olamayabilirsiniz. ... Kasko kapsamında çekici hizmeti kullanmak, sürücüleri "arabayı çektirirsem kasko bozulur mu" endişesinden de uzak tutar.

Tamamlayıcı trafik sigorta nedir?

Tamamlayıcı trafik sigortası ise, zorunlu trafik sigortası poliçesinin kapsamının genişletilmesi ile oluşturulan bir sigorta çeşididir. Kaza durumunda üçüncü tarafların zararlarının karşılamasının yanı sıra, zorunlu trafik sigortasının kapsamı dışında kalan bazı teminatları da içerir.

Ak sigorta ne işe yarıyor?

Gerçekleşme olasılığı olan durumlarla karşılaşıldığında zararların giderilmesini sağlar. Katılımcı sayısına bağlı olarak riskin paylaşıldığı kişi sayısı da doğru oranda değişeceğinden, sigorta sayesinde tek seferde büyük tutarların ödenmesine gerek kalmaz.

Ak Sigorta temettü ne zaman?

Söz konusu net kârdan yasal vergi ve diğer giderler düşüldükten sonra 306.000.000 TL brüt kâr payının dağıtılmasına ve ödenecek kâr payının 201.960.000 TL'lik kısmı 18.03.2021 tarihinde ve geri kalan 104.040.000 TL'lik kısmının 06.09.2021 tarihinde olmak üzere 2 taksit halinde nakden dağıtılmasına 16.03.2021 tarihinde ...

Kasko bozulursa ne kadar artar?

Araçta oluşan hasar durumlarına ve sigorta şirketlerinin prosedürlerine göre poliçe fiyatlarında değişimler olabilir. Genel olarak sürücülerin hasarlı bir kaza sonrasında yeni dönemde ödeyecekleri prim tutarlarında % 20 ile % 70 arasında artış yaşanabilir.

Kasko bitmeden kasko yapılır mı?

Çünkü sigorta şirketiniz ile yaptığınız sözleşme gereği, sözleşme gününüz bitmeden bu işlemi yapmak istiyorsanız, kasko poliçesi iptal edilir. Geriye kalan günlerin bedeli ise size geri ödenir.

Kaskoda IMM ne demek?

İhtiyari sigorta, isteğe bağlı bir ek teminat olarak kategorize edilir. Zorunlu trafik sigortasının karşı araçta tamamını karşılamadığı maddi hasarın, kapsamı aşan tutarını tazmin eden İMM, zorunlu trafik sigortasının limitlerinin üzerindeki zararları da karşılar. ...