Matrix nedir borsa?

İçindekiler:

  1. Matrix nedir borsa?
  2. Matrix nasil alabilirim?
  3. Matrix ne is yapar?
  4. Idealdata kaç TL?
  5. Matriks Mobile Nasıl Üye Olunur?
  6. Idealweb nedir?
  7. Matriks Mobile ucretli mi?

Matrix nedir borsa?

Matriks Veri Terminali, Türkiye Finans Piyasaları için veri izleme, analiz ve işlem olanağını tek programda bir araya getiren sermaye piyasası veri izleme ve işlem platformudur.

Matrix nasil alabilirim?

Matriks Connect uygulamasına Matriks ana toolbar üzerinden erişebilirsiniz. Teknik destek almak için [email protected] adresine, satın alma işlemleriniz için [email protected] adresine, ürün kullanımı ile ilgili sorularınız için [email protected] adresine mail atarak destek alabilirsiniz.

Matrix ne is yapar?

Ana faaliyet alanı; Türkiye ve Dünya finans piyasalarında oluşan verilerin ve bu piyasalarla ilgili haber ve yorumların müşterilerine analiz imkanıyla birlikte anlık olarak sunulması ve bu piyasalara yönelik işlem platformları, emir ve risk yönetim sistemleri başta olmak üzere teknolojik çözümlerin geliştirilmesi ve ...

Idealdata kaç TL?

İdeal Ürün Ücretleri Ay: 12 Fiyat: 900 ₺ İndirimli Fiyat! Ay: 12 Fiyat: 360 ₺ İndirimli Fiyat! Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

Matriks Mobile Nasıl Üye Olunur?

App Store, GooglePlay ve AppWorld içerisindeki ekranın üst kısmında bulunan arama çubuğuna anahtar kelime olarak “Matriks” yazarak aratabilir ve çıkan arama sonuçlarında Matriks Mobil Finans uygulamasını cihazınıza indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Idealweb nedir?

Tek bir lisansla en son teknoloji çözümü iDeal Web/Tablet kullanarak yüksek hız ile daha fazla anlık veriye her yerden ulaşabilir, alım-satım yapabilir, güncel haberleri takip edebilirsiniz.

Matriks Mobile ucretli mi?

+Uygulamayı yükledim ücret ödeyecek miyim? Uygulamayı yüklediğinizde verileri 15 dakika gecikmeli olarak izleyebilirsiniz ve herhangi bir ücret talep edilmez.