Turkcell Lifecell nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell Lifecell nedir?
  2. Turkcell Lifecell paketleri nasıl yapılır?
  3. Turkcell 15 GB Faturasız kaç TL?
  4. 250 GB internet kaç TL?
  5. Lifecell mi Turkcell mi?
  6. Nasıl Lifecell li Olunur?
  7. Turkcell paketleri nasıl yüklenir?
  8. Akıllı 15 GB paketi nasıl yapılır?
  9. Aynen 15 GB paketi nasil alinir?
  10. 100 MB internet kaç TL?
  11. Lifecell hangi operatör?
  12. 15 GB kaç tl'dir?
  13. 15 GB internet kaç TL?
  14. Turkcell gülümseten 10 GB nasıl yapılır?

Turkcell Lifecell nedir?

Turkcell'in müşterilerine sunduğu özel servislerden biri olan Lifecell; bol bol internet ve dakika hakkına ek olarak, müzik ve video klip, eğlence olanakları, dizi, film, dergi ve gazete seçenekleri ile abonelerine çok çeşitli fırsatlar sunmaktadır.

Turkcell Lifecell paketleri nasıl yapılır?

Lifecell Mega Mix Paketi Nasıl Yapılır? Turkcell faturasız Lifecell Mega Mix paketini almak için LIFECELL MEGA MIX yazıp 2200'a ücretsiz kısa mesaj gönderebilir veya Turkcell bayilerinde POS kanalından nakit ödeme yaparak, Hesabı'mdan giriş yaparak veya Turkcell Müşteri Hizmetlerini arayarak da alabilirsiniz.

Turkcell 15 GB Faturasız kaç TL?

03.11.2020 tarihi itibarıyla yurtiçi her yöne 1000 dakika, yurtiçi her yöne 1000 SMS ve 15 GB internet, Dergilik Midi Paketi, Dergilik'te geçerli 1GB internet ve Paycell üyeliği içeren “Akıllı15 GB Paketi” sunulacaktır. Paket ücreti KDV, ÖİV dahil 69 TL olacaktır.

250 GB internet kaç TL?

Paket Bilgisi erim diyenler için 250MB internet paketi! Aylık 12 TL'ye kayıt için hemen AYLIK 250MB yazıp 5555 'e SMS göndermeniz yeterli. Bu paketi Türk Telekom Mobil Online İşlemler üzerinden de satın alabilirsiniz. AYLIK 250MB yazıp 5555e gönderin.

Lifecell mi Turkcell mi?

Lifecell adı verilen yeni dijital marka, sadece internet üzerinden paket ve tarife satan bir yapı. Aslında Lifecell, Turkcell'in global ölçekteki adı. Ukrayna'da Lifecell adıyla hizmet veren bir operatör olan Turkcell, bir yıl önce Kuzey Kıbrıs'ta başlattığı hizmet modelini şimdi Türkiye'de sunuyor.

Nasıl Lifecell li Olunur?

Lifecell'i TURKCELL Faturalı Hat müşterileri kullanabilir. Size en yakın Turkcell İletişim Merkezi'ne giderek veya 532'yi arayarak Lifecell'li olabilirsiniz.

Turkcell paketleri nasıl yüklenir?

Hemen TL ve paket yüklemek için tıklayın. Turkcell hatlı telefonunuzdan sadece 532'yi tuşlayarak, kredi kartınız aracılığıyla ister sesli yanıt sisteminden isterseniz canlı müşteri temsilcisiyle görüşerek de TL yükleme işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. En yakın Turkcell Mağazasına uğrayarak da TL yükleyebilirsiniz.

Akıllı 15 GB paketi nasıl yapılır?

Akıllı 15 GB paketi yapmak için; Akıllı'a gönder. “Akıllı 15GB Kampanyası”ndan faydalanma taahhüdünde bulunmaları durumunda başvuruyu takiben 12 fatura dönemi boyunca paketin aylık sabit ücretinde indirim verilerek paketten KDV-ÖİV dahil 49TL'ye faydalanacaklardır.

Aynen 15 GB paketi nasil alinir?

Aynen Paketi Nasıl Yapılır? Turkcell Aynen paketi sadece dijitale özeldir. Turkcell mağazalarından veya SMS göndererek satın alamazsınız. Aynen Paketler Dijital Operatör veya turkcell.com.tr üzerinden sadece kredi kartı veya banka kartıyla yüklenebilmektedir.

100 MB internet kaç TL?

Paket Bilgisi Cepten Günlük 100MB İnternet paketini sadece 1,9 TL ödeyerek almak için GUN yazip 5555 'e göndermeniz yeterli. Paket kapsamında sunulan internet kullanım hakkı yurt içi İnternet APN üzerinden yapılan veri indirme ve veri yükleme kullanımlarında geçerlidir.

Lifecell hangi operatör?

Turkcell, grup şirketi Lifecell ile Türkiye, Belarus, Ukrayna, KKTC, Moldova ve Almanya'daki müşterileri ile daha güçlü ilişkiler kurmayı sağlayan "bin 440" stratejisinin 9 operatör tarafından hayata geçirileceğini, mevcut iş birliklerine ek Arnavutluk'ta ALB Telecom, Nepal'de CG Corp Global, Karayipler'de ise Digicel ...

15 GB kaç tl'dir?

PRİME 15GB
Prime 15GB
İçeriden Geçiş Taahütsüz Aylık Ücret Türk Telekom Mobil hattının, Taraftar ve diğer iş birliği faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olan müşterilerimiz için tarifenin taahhütsüz aylık ücretidir.117,29 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet15 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi1000 DK
11 satır daha

15 GB internet kaç TL?

Fatura döneminiz boyunca 15GB İnternet paketi ayda sadece 54 TL! Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil Aylık 15GB İnternet Paketi için 54 TL'dir. Paket kapsamında fatura dönemi boyunca 15 GB yurt içi internet kullanım hakkı ile cebinizden internete bağlanabilirsiniz.

Turkcell gülümseten 10 GB nasıl yapılır?

Gülümseten Avantaj 10 GB Nasıl Yapılır? Avantaj 10 GB yazıp 2200'a gönder. Ayrıca Turkcell bayi ve Dijital Operatör uygulamasından da satın alabilirsiniz.