THY den nasıl Mil kazanılır?

İçindekiler:

  1. THY den nasıl Mil kazanılır?
  2. THY kaç Mil ile bilet alınır?
  3. THY Mil işleme nasıl yapılır?
  4. THY milleri ne zaman işlenir?
  5. Mil puanı nasıl kazanılır?
  6. THY kaç milim var?
  7. Miles Smiles Millerimi nasıl öğrenebilirim?
  8. 1 THY mil kaç TL?
  9. Miller ne zaman yüklenir?
  10. 1 Mil kaç para?
  11. Kaç mille uçak bileti alınır?
  12. Millerimi nereden görebilirim?

THY den nasıl Mil kazanılır?

Türk Hava Yolları, AnadoluJet, Star Alliance üyesi ve diğer program ortağı havayolu firmalarıyla gerçekleştirdiğiniz uçuşlardan; program ortağı otellerde, teknoloji mağazalarında, araç kiralama şirketlerinde ve diğer anlaşmalı tüm program ortaklarında yaptığınız harcamalardan, ayrıca Miles&Smiles anlaşmalı kredi ...

THY kaç Mil ile bilet alınır?

Ödül bilet almak için eksik kalan Millerinizi internet sitemizden Mil satın alarak tamamlayabilirsiniz. KDV dâhil 30 USD karşılığında 1.000 Mil satın alabilirsiniz. Uygulama kapsamında en az 1000 Mil, en fazla 50.000 Mil satın almanız mümkün.

THY Mil işleme nasıl yapılır?

Hesabınızdaki "Mil işlemlerim" sekmesinde bulunan “eksik Millerinizi işleyin” linkine tıklayarak Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve program ortağı diğer havayolu firmalarıyla gerçekleştirdiğiniz uçuşlara ait eksik Millerinizi hesabınıza işletebilirsiniz.

THY milleri ne zaman işlenir?

Uçuşlarınızdan kazandığınız Miller uçuşunuzu takip eden 2 gün içinde hesabınıza işlenir.

Mil puanı nasıl kazanılır?

Ek kartınızla yapılan harcamalardan kazanılan chip-paralar da her ay otomatik olarak Mil Puan'a dönüşür. Biriken chip-paralarınız Mil Puan'a çevrilirken 15 ile çarpılır. Örneğin, bu ay 100 TL chip-para biriktirdiyseniz, Mil Puan'a dönüştüğünde 1500 Mil Puan olacaktır.

THY kaç milim var?

Hesabımdaki toplam Mil tutarını nasıl öğrenebilirim? Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Mil işlemlerim” sekmesine tıklayarak toplam Mil tutarını görebilirsiniz.

Miles Smiles Millerimi nasıl öğrenebilirim?

Hesabımdaki toplam Mil tutarını nasıl öğrenebilirim? Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Mil işlemlerim” sekmesine tıklayarak toplam Mil tutarını görebilirsiniz.

1 THY mil kaç TL?

Türk Hava Yolları bilet alımlarındaki 1 TL'ye 1 mil kazanım ayrıcalığı dışında ayrıca Türk Hava Yolları ve Star Alliance uçuşlarından değişen oranlarda mil kazanırsınız..

Miller ne zaman yüklenir?

Uçuşlarınızdan kazandığınız Miller uçuşunuzu takip eden 2 gün içinde hesabınıza işlenir.

1 Mil kaç para?

Biriktirdiğiniz her 100 mil 1 TL sayılır. Ayrıca seyahatle ilgili ödemelerinizin bir kısmını biriktirdiğiniz milleriniz, bir kısmını TL olarak ya da bir kısmını avans mille yapabilirsiniz.

Kaç mille uçak bileti alınır?

Türk Hava Yolları'nın Miles&Smiles üyelerine sunduğu diğer ayrıcalıklarını Türk Hava Yolları internet sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz. Türk Hava Yolları kanallarından* satın alacağınız uçak biletleri için her 1 TL harcamanıza 1 Mil kazanırsınız. Örneğin 1,000 TL'lik bir uçak bileti alımında 1,000 Mil kazanırsınız.

Millerimi nereden görebilirim?

Millerimi nerede görüntüleyebilirim? Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartlarınızdan kazandığınız Milleri ekstrenizde, QNB Mobil ve internet bankacılığında görebilir ya da çağrı merkezimizi arayarak öğrenebilirsiniz.