Trendyol indirim nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Trendyol indirim nasıl alınır?
  2. Trendyol indirim kodu nerede yazıyor?
  3. Trendyol dolap 20 TL indirim nasıl kullanılır?
  4. Trendyol Man indirim kuponu nasıl kullanılır?
  5. Trendyolda indirim kodu nasıl kullanılır?
  6. Trendyol hediye 10 TL Nasıl Kullanılır?
  7. Trendyol dolap indirim nasıl kullanılır?
  8. Trendyol kuponu dolapta kullanılır mı?
  9. Trendyol sana özel indirim kuponu nasıl kullanılır?
  10. Trendyol indirim kodu nasıl öğrenilir?

Trendyol indirim nasıl alınır?

Sipariş detaylarınızın hemen altında yer alan “İndirim Kodu/Kuponu” yazan bölüme Trendyol indirim kodunuzu girerek anında indirim kazanabilirsiniz.

Trendyol indirim kodu nerede yazıyor?

TRENDYOL İNDİRİM KODU VE KUPONLARIMI NASIL GÖREBİLİRİM? Trendyol tarafından herhangi bir şekilde size indirim kodu veya kuponu verilmiş ise onu görmenizin ve takip etmeniz mümkün. Bunun için, "Hesabım> İndirim Kuponlarım" sekmesini tıklamanız yeterlidir.

Trendyol dolap 20 TL indirim nasıl kullanılır?

İndirimden Nasıl Yararlanılır? Trendyol üzerindeki Dolap sayfasından alışveriş yapmanız ve ilk olarak 2. el ürün alanına tıklamanız gerekir. Ürün al dediğinizde eğer Dolap üyeliğiniz varsa indir butonu çıkıyor. Bu yazı çıkıyor ise işlem yapamazsınız.

Trendyol Man indirim kuponu nasıl kullanılır?

Sipariş özetinin hemen altında İndirim kodu/kuponu butonuna tıklayıp seçenekler arasından kuponunuzu seçin ya da kodunuzu yazdıktan sonra sayfanın altındaki “İndirimi Uygula” butonuna tıklayın.

Trendyolda indirim kodu nasıl kullanılır?

Sipariş özetinin hemen altında İndirim kodu/kuponu butonuna tıklayıp seçenekler arasından kuponunuzu seçin ya da kodunuzu yazdıktan sonra sayfanın altındaki “İndirimi Uygula” butonuna tıklayın.

Trendyol hediye 10 TL Nasıl Kullanılır?

Trendyol'a üye ve henüz cüzdan aktifleştirilmediyse, Trendyol Cüzdan aktifleştirmesi gerekmektedir. Verilen kodlar www.trendyol.com ve Trendyol Mobil uygulamasından “Hesabım” bölümü “Trendyol Cüzdanım” kısmında yer alan “Hediye Çeki ile Yükleme Yap” alanına girerek aktifleştirilebilmektedir.

Trendyol dolap indirim nasıl kullanılır?

Trendyol üzerindeki Dolap sayfasından alışveriş yapmanız ve ilk olarak 2. el ürün alanına tıklamanız gerekir. Ürün al dediğinizde eğer Dolap üyeliğiniz varsa indir butonu çıkıyor. Bu yazı çıkıyor ise işlem yapamazsınız. Eğer Dolap üyeliği ve uygulamanız yok ise Trendyol üzerinden devam ediyor ve ödeme sayfasına atıyor.

Trendyol kuponu dolapta kullanılır mı?

Bu kuponu bir e-postaya gönder Trendyol uygulamasından ikinci el kısmına girildiğinde dolaptan alışveriş yapabiliyorsunuz.

Trendyol sana özel indirim kuponu nasıl kullanılır?

Trendyol indirim kodu nasıl kullanılır? Bunun için öncelikle, "Ürün detay" sayfasında “Bu butik indirimlere kapalıdır” ibaresi yoksa aşağıdaki adımları takip ediniz. Sonra da ilk adım olarak ürünü sepete ekleyin. Daha sonra, sipariş özetinin hemen altında “İndirim Kuponu / Kodu ” alanına gidin.

Trendyol indirim kodu nasıl öğrenilir?

Trendyol tarafından herhangi bir şekilde size indirim kodu veya kuponu verilmiş ise onu görmenizin ve takip etmeniz mümkün. Bunun için, "Hesabım> İndirim Kuponlarım" sekmesini tıklamanız yeterlidir.