Vodafone Altın kulüp üyeliği nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone Altın kulüp üyeliği nedir?
  2. Vodafone Altın tarife nasıl yapılır?
  3. Vodafone tarifeden cayma nasıl yapılır?
  4. Süper Kolay Paket 25 nasıl yapılır?
  5. Vodafone Altın tarifesi nedir?
  6. Paket Nasıl Yapılır Vodafone?
  7. Vodafone altın ikili pass nedir?
  8. Vodafone internet paketi ne kadar?
  9. Vodafone Faturalı cayma nasıl yapılır?
  10. Vodafone tam paket kaç gün geçerli?
  11. Vodafone 10 GB internet ne kadar?
  12. Vodafone faturalı hat nasıl iptal edilir?
  13. Vodafone cayma hakkı kaç gün?
  14. Vodafone taahhüt bitince ne yapmalıyım?

Vodafone Altın kulüp üyeliği nedir?

Sevdiklerin ile internetinden yemeden doya doya konuş diye, Haftalık İletişim Pass Vodafone Faturasız'da sadece 5 TL! Altın Sosyal Pass ve Altın İletişim Pass ile 1 hafta geçerli sınırsız Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp ve Facebook Messenger bir arada, A101'e özel 12 TL yerine sadece 9 TL!

Vodafone Altın tarife nasıl yapılır?

Kullandıkları tarifeden bağımsız olarak “Vodafone Altın Kulüp”e ücretsiz üye olmak isteyen ev kadınlarının ALTIN KULUP yazıp 7000'a SMS göndermesi yeterli oluyor. “Vodafone Altın Kulüp”e 19 Nisan'a kadar üye olan herkese 1 gün geçerli 4 GB mobil internet hediye edilecek.

Vodafone tarifeden cayma nasıl yapılır?

Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Süper Kolay Paket 25 nasıl yapılır?

Vodafone süper kolay 25 GB paketi online özel paketlerdendir. Vodafone faturasız süper kolay paketi almak için https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/hat-islemleri/tariffId/210? iletisimyenigelen=true adresine girin. “Yeni Hat Satın Al” ekranından numaranızı seçip devam edin.

Vodafone Altın tarifesi nedir?

Aboneler bu tarife kapsamında 23 TL karşılığında yurt içi her yöne geçerli 5 SMS ve 2 GB sahibi olurlar. Aboneler numara taşıma, faturalı hatta geçiş, dondurma, iptal, kapama işlemlerini yaparlarsa ilgili haklarını kaybedeceklerdir.

Paket Nasıl Yapılır Vodafone?

Faturalı ve faturasız hatlar için konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet sayfası üzerinden, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak veya 7000'e SMS göndererek, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Mağazalarından satın alabilirsiniz.

Vodafone altın ikili pass nedir?

Altın İkili Pass paketi satın alan abone 9TL karşılığında 1 hafta boyunca kullanabilecekleri Whatsapp, Facebook Messenger, Vodafone Message+, Vodafone Call+, Facebook,Instagram ve Twitter yönlerine geçerli olan kotadan düşmeyen internet sahibi olur.

Vodafone internet paketi ne kadar?

Vodafone Faturalı Ek İnternet Paket Fiyatları /
Paket İsmiİnternet MiktarıFiyat
Hediyeli Aylık 3 GB3 GB29,58 TL
Günlük Sosyal (Facebook, Twitter, Instagram'da sınırsız)Sınırsız6,12 TL
Günlük Video Pass (YouTube, YouTube Müzik, İzlesene)Sınırsız6,12 TL
Aylık 3 GB İnternet Paketi3 GB29,58 TL
11 satır daha

Vodafone Faturalı cayma nasıl yapılır?

Eğer Vodafone taahhüt iptal etme işlemi yapmak istiyorsanız 0 542 numarasını arayarak iptal talebinde bulunmanız ve ödeyeceğiniz cezayı öğrenmeniz gerekmektedir. İptal işlemi yapmadan numara taşımak ve taahhüt bozmak cayma bedeli ödemenize neden olabilir.

Vodafone tam paket kaç gün geçerli?

Aboneler, Haftalik Tam Paket kapsamında 15 TL karşılığında yurt içi her yöne 100 dakika, yurt içi her yöne 100 SMS, yurt içi her yöne 1 GB sahibi olurlar. Paket kapsamında yüklenen içeriğin geçerlilik süresi 7 gündür. Kullanılmayan bakiyeler 7 günün sonunda silinir; paket tekrar etmez.

Vodafone 10 GB internet ne kadar?

Vodafone 10 günlük 10 GB paketi 15 TL fiyatı 19 TL olarak değişti. 10 GB internet 10 gün geçerlidir.

Vodafone faturalı hat nasıl iptal edilir?

Hat İşlemleri Hat iptal başvurularınızı E-Devlet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Hat iptal talebinizle ilgili detaylı bilgi almak için 542 nolu Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayabilir veya Vodafone Cep Merkezleri'ne ziyaret edebilirsiniz. Hat iptal başvuruları yazılı olarak da gerçekleştirilebilmektedir.

Vodafone cayma hakkı kaç gün?

Cihazınızın tesliminden itibaren 14 gün içinde cayma hakkınızı kullandığınız takdirde dahil olduğunuz kampanyadan çıkarılacak olup kampanya öncesinde kullanmış olduğunuz tarifeye geçişiniz yapılacaktır. Cayma hakkının kullanılması halinde herhangi bir kampanya çıkış ceza bedeli yansıtılmayacaktır.

Vodafone taahhüt bitince ne yapmalıyım?

Taahhüt bitince, paketi indirimsiz fiyatıyla kullanmaya başlarsınız. Yarın hat taşıma için işlemleri başlatın, 5-10 TL bir fatura ile kurtarırsınız.