16 Mbps sınırsız internet kaç gb?

İçindekiler:

  1. 16 Mbps sınırsız internet kaç gb?
  2. Türk Telekom Evde internet engelli indirimi yüzde kaç?
  3. Vodafone engelli indirimi var mı?
  4. Engelliler için internet indirimi var mı?
  5. Türk Telekom engelli indirimi var mı?

16 Mbps sınırsız internet kaç gb?

ADSL Kullanım Detayları
HızKota
16 Mbps'ye kadarLimitsiz (75 GB Hız Alanı)
16 Mbps'ye kadar6 GB

Türk Telekom Evde internet engelli indirimi yüzde kaç?

Türk Telekom'dan engelli, gazi ve şehit yakınlarına özel tüm bireysel evde internet kampanyalarında %25 indirim! Erişilebilir Yaşam Evde İnternet Kampanyasından engelliler, gaziler, ve harp / vazife şehitlerinin birinci derece yakınları (anne, baba, eş, kardeş ve çocukları) yararlanabilir.

Vodafone engelli indirimi var mı?

Vodafone faturalı engelli paketleri sizin için aşağıda sıraladık. Engelli tarifesi RED 20 GB internet, 1000 Dakika konuşma ve 250 SMS aylık 49 TL'ye satın alabilirsiniz. Red 20 tarifesi taahhütsüz fiyatı 63 TL'dir. ... Engelli tarifesi RED 25 GB internet, 1500 Dakika konuşma ve 250 SMS aylık 59 TL'ye satın alabilirsiniz.

Engelliler için internet indirimi var mı?

Türk Telekom, %40 ve üzerinde özür durumunu belgeleyen engelli kullanıcılar için internet hizmetini, internet servis sağlayıcılara toptan olarak %25 indirimli olarak sunuyor. Her bir internet servis sağlayıcı müşterilerine sunduğu perakende fiyatı kendisi belirlemektedir.

Türk Telekom engelli indirimi var mı?

Türk Telekom'dan engelli, gazi ve şehit yakınlarına özel bireysel faturalı mobil tekliflerde %25 indirim! ... Bu kapsamdaki müşterilerimize tüm bireysel faturalı tarife, abonelik paketi ve kampanyalarda, katma değerli hizmetler hariç olmak üzere, KDV matrahı (KDV hariç tutar) üzerinden 25% oranında indirim uygulanacaktır.