Mail mi e-mail mi?

İçindekiler:

  1. Mail mi e-mail mi?
  2. Facebook e posta adresine gelen mesajlara nasıl bakılır?
  3. Telefondan Facebook diğer kutusuna nasıl bakılır?
  4. Messengerdan diğer mesajlara nasıl bakılır?
  5. Messenger'da bağlantınız var ne demek?
  6. Arşivlenen sohbetten bildirim gelir mi?
  7. WhatsApp'ta arşivlenen mesajlar nasıl geri alınır?
  8. Whatsappta arşivlenmiş sohbete mesaj gelir mi?
  9. Telegram arşivlenen sohbet nasıl geri alınır?
  10. Whatsappta arşivleme nasıl kaldırılır?

Mail mi e-mail mi?

Kelimenin İngilizcesi "electronic mail" yani "elektronik mektup" ya da "elektronik posta" kelimesinden kısaltmadır. İngilizcede bu terim "email" şeklinde de e-mail şeklinde de kullanılmaktadır. Pratik olsun diye email diye birleştirilmesi de yaygındır ama resmi, ciddi yazım hala e-mail şeklindedir.

Facebook e posta adresine gelen mesajlara nasıl bakılır?

1- BİLDİRİMLERİ NASIL ALIRSIN: Bu bölümde E-POSTA üzerine gelin ve tıklayın. Ya da E-POSTA bölümünde görceginiz göreceğiniz DÜZENLE yazısına tıklayın. E-posta ile ilgili 3 seçenek çıkacak. Resimde de göreceğiniz gibi "SADECE HESABINLA, GÜVENLİKLE VE GİZLİLİKLE İLGİLİ BİLDİRİMLER" seçeneğine tıklayın.

Telefondan Facebook diğer kutusuna nasıl bakılır?

Facebook diğer kutusuna bakmak için, facebook.com adresi üzerinden giriş yapıp Mesajlar bölümüne gidiniz, ardından sol tarafdaki seçeneklere dokunarak diğer kutusuna erişebilirsiniz.

Messengerdan diğer mesajlara nasıl bakılır?

Messenger'a uzun süre giriş yapılmadığında ya da profilde ekli olmayan tanımadığınız kişilerin mesaj göndermesi halinde iletiler, diğer kutusuna düşer. Gelen kutusunda görünmeyen bu mesajlara, Facebook mesajlar bölümündeki diğer butonuna tıklanarak ulaşılabilir.

Messenger'da bağlantınız var ne demek?

Daha önce eklediğiniz birinin mobilde Messenger kullanmaya başlamasıyla ya da yeni bir kişiyi arkadaş olarak eklemenizin ardından çıkan bu uyarıyla daha az karşılaşmanız artık mümkün. Messenger'ın mesajlaşma kısmında yayınlanan bu uyarı, kullanıcıları genellikle mesajlaşmaya teşvik etmek için kullanılıyor.

Arşivlenen sohbetten bildirim gelir mi?

WhatsApp, en son Android Beta sürümüne 'Arşivlenmiş Sohbetleri' yok sayma özelliğini ekliyor. Böylece arşivlenmiş sohbetlere gelen bildirimler sebebiyle sohbetler ana pencereye düşmüyor. ... Google Play Beta Program kapsamında test edilen yeni özellik, arşivlenmiş sohbetlerde gelen bildirimleri susturuyor.

WhatsApp'ta arşivlenen mesajlar nasıl geri alınır?

Android'de: Sohbet listesinin altındaki “Arşivlenen sohbetler” e dokunun. Kurtarmak istediğiniz sohbete basılı tutun....İOS'ta:

  1. Arşivlenen Sohbetler görünene kadar sohbet listesinde yukarı kaydırın.
  2. Arşivler'in zerine dokunun, ardından geri yüklemek için sohbeti sola kaydırın.
  3. “Arşivden çıkar” a tıklayın.

Whatsappta arşivlenmiş sohbete mesaj gelir mi?

ARŞİVLENMİŞ SOHBETLER YENİ MESAJ GELSE DAHİ ARŞİVDE KALACAK Tatil modunu aktif ettiğinizde arşivlenen herhangi bir sohbetten yeni mesaj gelse dahi sohbet arşivde kalmaya devam eder. Böylece WhatsApp ana sayfada görmek istemediğiniz sohbetler arşivlenmiş mesajların arasında kalmaya devam eder.

Telegram arşivlenen sohbet nasıl geri alınır?

Bir sohbeti arşivlenmiş sohbetler klasörüne aktarmak için sola kaydırın. Arşivde sohbetten bir bildirim alırsanız, arşivden çıkacak ve sohbet listesine geri dönecek. Sessiz sohbetler, sonsuza dek arşivde kalacak. Sola kaydırarak arşivi gizleyebilirsiniz.

Whatsappta arşivleme nasıl kaldırılır?

Android cihazlarda arşivlenen sohbeti silmek istiyorsanız sohbetin en alt kısmına gidin. Arşivlenen sohbet alanına tıklayın. Daha sonra sohbetin üzerine basılı tutun ve çöp işaretine tıklayın. Bu adımlar sayesinde arşivlenen sohbeti silmiş olursunuz.