Tamamlayıcı sağlık sigortası nerelerde geçerli?

İçindekiler:

  1. Tamamlayıcı sağlık sigortası nerelerde geçerli?
  2. AXA tamamlayıcı sağlık sigortası kaç para?
  3. Tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsar?
  4. Tamamlayıcı sağlık sigortası fiyatları ne kadar?
  5. Tamamlayıcı sağlık sigortası neyi kapsamaz?
  6. Tamamlayıcı sağlık sigortası primi ne kadar?
  7. Tamamlayıcı sağlık sigortası her şehirde geçerli mi?
  8. Özel sağlık sigortası ortalama ne kadar?

Tamamlayıcı sağlık sigortası nerelerde geçerli?

Tamamlayıcı sağlık sigortası geçerli hastaneler listesi oldukça uzundur. Genel olarak tamamlayıcı sağlık sigortası geçen hastaneler; Medical Park, Medicana, Medipol ve Kolan Hastaneleri diyebiliriz.

AXA tamamlayıcı sağlık sigortası kaç para?

Covid-19 teminatı, en geniş anlaşmalı özel hastane ağı ve Sağlıklı Yaşam İndirimi ile AXA Sağlığım Tamam Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ayda 30 TL'den başlayan fiyatlarla!

Tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsar?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Neleri Kapsıyor? Bu sigorta türü tahlil, muayene, tetkik ve küçük cerrahi müdahaleler gibi ayakta tedavi hizmetleriyle oda, refakatçi, yemek, diyaliz ve buna benzer yatarak tedavi hizmetlerini kapsar.

Tamamlayıcı sağlık sigortası fiyatları ne kadar?

Yatarak ve Ayakta Tedavi teminatları alınması durumunda poliçe primi 1.500 TL, sadece Yatarak Tedavi poliçesinin primi ise 500 TL'dir.

Tamamlayıcı sağlık sigortası neyi kapsamaz?

Sigorta yaptırmak isteyen kişide halihazırda bir hastalık durumu var ise mevcut hastalık teminat dışında kalır. Eğer sigorta yaptıran kişinin SGK sigortası aktif değilse tamamlayıcı sağlık sigortası yine kapsam dışı kalır. Ayrıca bütün ilaç masrafları ve diş tedavileri tamamlayıcı sigorta kapsamı dışındadır.

Tamamlayıcı sağlık sigortası primi ne kadar?

Yatarak ve Ayakta Tedavi teminatları alınması durumunda poliçe primi 1.500 TL, sadece Yatarak Tedavi poliçesinin primi ise 500 TL'dir.

Tamamlayıcı sağlık sigortası her şehirde geçerli mi?

Özel sağlık sigortası kapsamı dahilinde sağlık ihtiyaçlarınızı yurt dışında da karşılayabilirsiniz. Tamamlayıcı sağlık sigortanızı da yurt içinde kullanabilirsiniz.

Özel sağlık sigortası ortalama ne kadar?

Özel sağlık sigortası fiyatları için net bir şey söylemek mümkün olmamakla birlikte ortalama 2.000 TL ile 20.000 TL arası değişkenlik gösterir. Fiyat aralığının bu kadar geniş olmasının sebebi ise özel sağlık sigortası fiyatlarını belirleyen birçok faktörün olmasıdır.