Yapı Kredi Başvurum Nerede?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi Başvurum Nerede?
  2. Yapı Kredi Tek Kullanımlık Şifre Nasıl Alınır?
  3. Yapı Kredi banka kartına nasıl şifre alınır?
  4. Yeni gelen kredi kartı nasıl açılır Yapı Kredi?

Yapı Kredi Başvurum Nerede?

Akıllı Takip sayesinde, Bireysel İhtiyaç Kredisi, Taşıt Kredisi, Konut Kredisi veya Kredi Kartı başvurularınızın durumunu, yapikredi.com.tr'ye tıklayarak internet şubemiz üzerinden, Başvurular ve Krediler menüsü altından Başvuru İzleme bölümüne tıklayarak yada 4407'ye SMS göndererek öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi Tek Kullanımlık Şifre Nasıl Alınır?

Dilerseniz Yapı Kredi Şubeleri, 4 Müşteri İletişim Merkezi ya da ATM'lerimizden de şifre alabilir ve Yapı Kredi İnternet Şubesi ya da Yapı Kredi Mobil'e bu şifre ile giriş yaparak anında Tek Şifre'nizi oluşturabilirsiniz.

Yapı Kredi banka kartına nasıl şifre alınır?

ŞİFRE, kart arka yüzündeki 7 haneli no ve belirlemek istediğiniz 4 haneli şifreyi aralarda boşluk ile 4440'a kısa mesaj atarak şifrenizi alabilir veya değiştirebilirsiniz. Müşteri İletişim Merkezi: Kurumsal: 4'i arayıp, 5-2 tuşlayarak banka kartı şifrenizi alabilir veya değiştirebilirsiniz.

Yeni gelen kredi kartı nasıl açılır Yapı Kredi?

4 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'nı arayarak, SIFRE boşluk kart numaranızın son dört rakamı ve kartınızın arkasındaki 3 haneli güvenlik numarası boşluk 4 haneli şifrenizi yazıp 4440'a SMS göndererek ya da Yapı Kredi Kurumsal İnternet Şubesi'ni kullanarak şifrenizi belirleyebilirsiniz.