Telefonda ne kadar internet kaldığını nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Telefonda ne kadar internet kaldığını nasıl öğrenebilirim?
  2. Türk Telekom borç sorgulama numarası kaç?
  3. İnternet faturasını nasıl öğrenebilirim?
  4. Internetimin kaç GB olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  5. Turkcell'de ne kadar internet kaldığını nasıl öğreniriz?
  6. Ev internet paketimi nasıl öğrenebilirim?
  7. Türk Telekom fatura ödeme Nasıl Yapılır?
  8. Ev internet faturası nasıl ödenir?
  9. İnternet kotasına nasıl bakılır?
  10. Vodafone'da kalan bakiye nasıl öğrenilir?
  11. Fizy internet paketi nedir?
  12. Vodafone ev internet paketimi nasıl öğrenebilirim?

Telefonda ne kadar internet kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.

Türk Telekom borç sorgulama numarası kaç?

Fatura ödemelerinizi buradan gerçekleştirebileceğiniz gibi 4 İşyerim Çağrı Merkezi'nden veya 163 Türk Telekom Borç Sorma ve Ödeme Servisi'nden de gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet faturasını nasıl öğrenebilirim?

Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Internetimin kaç GB olduğunu nasıl öğrenebilirim?

İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Faturalı hatlar için yapılan sorgularda son 1 saat içerisinde yapmış olduğunuz kullanımlar dahil değildir.

Turkcell'de ne kadar internet kaldığını nasıl öğreniriz?

İnternet paketimde kalan kullanımımı nasıl öğrenebilirim? İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.

Ev internet paketimi nasıl öğrenebilirim?

Evde İnternet hizmetinizde herhangi bir kesinti yaşanmaz....KALAN boşluk hizmet numaranızı yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.
  1. Online İşlem Merkezi.
  2. Mobil Online İşlem Merkezi.
  3. 4 – Türk Telekom Müşteri Hizmetleri.
  4. Türk Telekom Ofis ve Mağazaları

Türk Telekom fatura ödeme Nasıl Yapılır?

Online İşlemler Uygulamasında ayarlar menüsündeki Otomatik Fatura Ödemesi bölümünden kredi kartınız ile, 9333'ü arayarak Fatura Ödeme menüsünden kredi kartınız ile, 4 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden Otomatik Ödeme Talimatı verebilirsiniz.

Ev internet faturası nasıl ödenir?

Faturanızı hesap numaranız, hizmet numaranız ya da internet hizmetinizin bağlı olduğu telefon numarası ile ödeyebilirsiniz....Telefonla ve Online Ödeme
  1. Müşteri hizmetlerini 4 numaralı hattan arayarak ödemenizi gerçekleştirin.
  2. TTNET internet sitesine giderek ödemenizi kredi kartı ile gerçekleştirin.
Daha fazla öğe...

İnternet kotasına nasıl bakılır?

Bunun için kullanıcı adı ve şifre bilgilerini ''İnternet Kullanımı Kota Sorgulama'' sekmesinde yer alan kısma girmelisiniz. Kota sorgulama işleminin akabinde aylık ve yıllık bazda kullanımlarınızı görüntüleyebilirsiniz. Kotalı internet tarifeleri kullananlar için, kota aşımı sonrası kullanımlar faturalandırılır.

Vodafone'da kalan bakiye nasıl öğrenilir?

Bakiye Öğrenme Servisi
  1. 7501'i arayarak.
  2. mesajınıza BAKIYE yazıp 7501'e mesaj göndererek.
  3. *123# yazıp arama tuşuna basarak USSD ile.

Fizy internet paketi nedir?

fizy, yerli - yabancı milyonlarca şarkıyı, binlerce hazır liste ve video klip ile cebinde, tabletinde veya bilgisayarında seninle buluşturan, yasal müzik platformudur. ... Böylece mevcut internet paketinizin kotasını bitirmeden, dilediğinizce müzik dinleyebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Vodafone ev internet paketimi nasıl öğrenebilirim?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.