Cam filmi fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Cam filmi fiyatları ne kadar?
  2. Oto cam filmi kac numara serbest?
  3. Araç Kaplama iyi mi?
  4. Ön cam filmi cezası 2020 kaç TL?
  5. Araba kaplaması ne kadar dayanır?
  6. Kaput Filmi zarar verir mi?
  7. Cam filmi kalitesi nasıl anlaşılır?
  8. Ön cam filmi cezası ne kadar 2021?
  9. 2 numara cam filmi muayeneden geçer mi?

Cam filmi fiyatları ne kadar?

  • 3 Tıkla Oto/ev Cam Filmi 50cm X 6 Mt Light Black 5. gittigidiyor.com. 89,90 TL. 89,90 TL. 89,90 TL2 farklı mağaza. ...
  • 3 Tıkla Oto/Ev Cam Filmi 50cm x 6 Mt Super Dark Black %5. gittigidiyor.com. 89,90 TL. 89,90 TL. 89,90 TL2 farklı mağaza. ...
  • 3 Tıkla Oto/ev Cam Filmi 50cm X 6 Mt Dark Black . gittigidiyor.com. 89,90 TL. 89,90 TL.

Oto cam filmi kac numara serbest?

Hangi Cam Filmleri Serbest? Işık geçirgenliği p'in üstünde olan yani ışığı p'ten fazla geçiren cam filmlerinin kullanılması serbesttir. Cam filmi uygulayan yerlerde bu filmler 1 ve 2 numara olarak adlandırılır.

Araç Kaplama iyi mi?

FOLYOCARS firmasının tarafından kullanılan araç kaplama malzemesi ISO TSE CE gibi standart testlerden başarıyla geçmiş olup boyaya herhangi bir zarar vermediği kanıtlanmıştır. ... Üzeri araç kaplama malzemesi ile kaplanmış bir boya yüzeyi oksijen bağlantısı kesilmiş olduğu için her hangi bir şekilde zarar görmez.

Ön cam filmi cezası 2020 kaç TL?

2020 Ekim ayı itibariyle oto cam filmi cezası 288 TL.

Araba kaplaması ne kadar dayanır?

Otomobillerdeki araba folyo kaplama işleminin ömrü aracın kullanım şekli ve süresine göre değişmektedir. Folyo kaplama işlemlerinin normal şartlarda ömrü 2 ile 3 yıl arasında değişmektedir. Ancak aracın güneşe maruz kalma süresi, hava koşulları ve diğer dış etkenler nedeniyle bu süre kısalabilir.

Kaput Filmi zarar verir mi?

Ön kaput koruma filmleri aracın boyasını güneşin zararlı ışınlarını izole ederek korur. Kuş pisliği, böcek lekeleri ve yağışlardan kaynaklanan zararları engellemeye yardımcı olur. Kaput koruma filmi boyaya zarar verir mi? Şeffaf ve güneşe dayanıklı olan kaput koruma boyaya zarar vermez.

Cam filmi kalitesi nasıl anlaşılır?

ARAÇ CAM FİLMİNİN KALİTESİNİ NASIL ANLARIM?
  • Dikkat Altı Ayda Solan Cam Filmleri Var. Cam filmlerinin en düşük seviyede olanları, şeffaf bir jelatin üstüne boyalı bir tutkal sürülmesi yoluyla üretilir. ...
  • Ortalama Cam Filmleri Kısa Sürede Solmaz. ...
  • Kaliteli Cam Filmi Güneş Isısını Engeller. ...
  • Filmin Rengi Perfo rmansı Etkiler.

Ön cam filmi cezası ne kadar 2021?

Cam filmi kullanımında ısrar eden sürücülere para cezası işlemi uygulanıyor. 2021 yılı cam filmi kullanımı cezası 314 TL olarak belirlendi.

2 numara cam filmi muayeneden geçer mi?

Ancak siz sorunsuz bir şekilde araç kullanmak istiyorsanız bu durumda camların çok koyu olmaması gerekir. Yani dışarıdan bakıldığında aracın içerisinin görünmesi esas alınmıştır. ... Cam filmi konusunda numara soracak olursanız 1 ve 2 numaralı cam filmlerinin muayeneden geçmesinde herhangi bir sorun yoktur.