Toroslar Elektrik Dağıtım A Ş kimin?

İçindekiler:

  1. Toroslar Elektrik Dağıtım A Ş kimin?
  2. Tedaş'ın numarası kaç Gaziantep?
  3. Toroslar elektrik Hangi Bakanlığa Bağlı?
  4. Elektrikler gitti ne yapmalıyım?
  5. Toroslar elektrik Hangi iller?
  6. Ayedaş kime bağlı?

Toroslar Elektrik Dağıtım A Ş kimin?

Enerjisa, 15.03.2013 tarihinde yapılan ihale sonucu Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye illerinin elektrik tedarik ve dağıtımını yapan Toroslar EDAŞ'ın hisselerinin tamanını 1.725 milyon ABD Doları karşılığındaki en yüksek teklifi vererek devralmaya hak kazanmış ve hisselerin devir işlemi 01.10.2013 ...

Tedaş'ın numarası kaç Gaziantep?

ALO 186. Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. çağrı merkezine telefonunuzdan 186 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

Toroslar elektrik Hangi Bakanlığa Bağlı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

Elektrikler gitti ne yapmalıyım?

Dağıtım şirketine telefonla 186 numaralı Elektrik Arıza Çağrı Merkezi'nden veya dağıtım şirketlerinin kendi çağrı merkezi numaralarından ulaşabilirsiniz. Dağıtım şirketlerine telefon yoluyla ulaştığınızda size kesinti ile ilgili bilgi vermek adına bulunduğunuz bölgeyi soracaklardır.

Toroslar elektrik Hangi iller?

Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kilis bölgelerinde bulunan 7.830.105 nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. kısa adıyla TOROSLAR EDAŞ, Enerjisa tarafından işletilmektedir.

Ayedaş kime bağlı?

2013 - Sabancı Holding – E.ON ortaklığı olan Enerjisa, 15.03.2013 tarihinde İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin hisselerinin tamamını 1.227 milyon ABD Doları karşılığında devralmaya hak kazanmıştır. 01.08.2013 tarihi itibariyle AYEDAŞ hisselerinin tamamı Enerjisa tarafından devralınmıştır.