Yurtiçi Kargo guvenilir mi?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo guvenilir mi?
  2. Kargo şubede kaç gün bekler yurtiçi?
  3. Yurtiçi Kargoyu nereye şikayet edebiliriz?
  4. Kargocular aramak zorunda mı?
  5. Yurt içi kargo teslim edilemedi ne demek?
  6. Yurtiçi Kargo mü?
  7. Kargo şirketleri nasıl şikayet edilir?
  8. Kargo telefonla aramak zorunda mı?
  9. Gönderiniz teslim edilemedi ne demek?
  10. Yurtiçi kargo kapıdan kargo alıyor mu?
  11. Yurtiçi kargo kapıya teslim ediyor mu?

Yurtiçi Kargo guvenilir mi?

1982 yılında kuruluna Yurtiçi Kargo, kurulduğu yıldan bugüne hızlı, kaliteli, güvenilir hizmet vermektedir. ... Ayrıca 1997 yılında Uluslararası Taşıma Birlikleri Federasyonu'nun (FIATA) da üyesi olan Yurtiçi Kargo pek çok ilkin imzacısı olmuştur.

Kargo şubede kaç gün bekler yurtiçi?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Yurtiçi Kargoyu nereye şikayet edebiliriz?

Çağrı Merkezi (444 99 99) Yurtiçi Kargo.

Kargocular aramak zorunda mı?

Kargo firmaları telefonla bildirim yapmak zorunda değiller Kargo firmalarının, alıcıya önceden ulaşarak, siparişin ne zaman teslim edileceğine dair bilgi verme zorunluluğu yok.

Yurt içi kargo teslim edilemedi ne demek?

Bu takip yapıldığında kargo durumunda "teslim edilemedi” gibi bir ifade görülebilir. ... Bu ifade kargonun dağıtıma çıktığı ancak alıcıya ulaşamadığından dolayı paketi şubeye geri götürdüğü anlamına gelir.

Yurtiçi Kargo mü?

Yurtiçi Kargo Genel Müdürlüğü
Adres:Ayazağa mahallesi Kemerburgaz caddesi No: 10 D Blok Vadi Koru Sarıyer / İstanbul
Telefon:02
Faks:02

Kargo şirketleri nasıl şikayet edilir?

Kargo şirketlerinin geç teslim ettiği ve bu nedenle ayıplı mal kapsamında değerlendirilebilecek kargonuzun teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

Kargo telefonla aramak zorunda mı?

Kargo firmaları telefonla bildirim yapmak zorunda değiller Alıcı olarak sizin yapmanız gereken, eğer mümkünse teslimat adresinde bulunmanız veya kargo firmasının adreste bulamadığı zaman bıraktığı notları takip etmektir.

Gönderiniz teslim edilemedi ne demek?

Kargo gönderilerinin teslim edilemedi şeklinde sisteme kaydının girilmesi ilgili gönderinin alıcıya ulaşmadığını belirtmek için kullanılmıştır. Kargo gönderisinin iletilmesi gereken adreste alıcının olmaması ve ulaşılamadığı durumlarda kargo gönderisi şubeye geri götürülmektedir.

Yurtiçi kargo kapıdan kargo alıyor mu?

Kargo görevlimiz adresinize gelecek, yetkili belgesini göstererek "Ambar Tesellüm" fişi bırakacak ve gönderinizi teslim alacaktır. Bayram ve resmi tatil günleri hariç cumartesi günleri saat 13.00 ve 17.00 arasında gönderi kabulü ve teslimi Yurtiçi Kargo şubelerinden ve acentelerinden yapılır.

Yurtiçi kargo kapıya teslim ediyor mu?

Adresinizden teslim aldığımız gönderinizi, kimlik ibrazı karşılığında tercih ettiğiniz hizmete göre, Gönderi Hizmet Taahhütlerimiz çerçevesinde, alıcıya ulaştırmaktayız.