Hattı kendi üstüne almak kaç para?

İçindekiler:

  1. Hattı kendi üstüne almak kaç para?
  2. Hat devri ücretli mi?
  3. Turkcell hat devri ücreti ne kadar?
  4. Hattı Vodafone nasıl taşırım?
  5. Başkasının üzerine olan hattı kendi üzerime nasıl alırım Turkcell?
  6. Vodafone hattı üstüne alma ne kadar?
  7. 1 kişi en fazla kaç hat alabilir?
  8. Hat taşıma işlemi nasıl yapılır?
  9. Hat taşıma işlemi ne kadar sürer?
  10. Bir kişi en fazla kaç hat alabilir?
  11. Gnctrkcll olmak için kaç yaşında olmak gerekir?
  12. Telefon hattı kimin üzerine?
  13. 18 yaşından altı sim kart alabilir mi?

Hattı kendi üstüne almak kaç para?

27,86 TL, aboneden nakit tahsil edilir. Bu alınan tutar, devir ücreti sonucunda doğan ruhsatname ücreti karşılığı alınacaktır. Devir ücreti tüm vergiler dahil 10,75TL olarak abonenin hattında yüklü TL miktarından çekilecektir.

Hat devri ücretli mi?

Devir için işlem ücreti alınmaz, devir alan müşteri yeni abonelik yapmış sayıldığı için ​hattı devir alan müşteriden ilk abonelik vergileri devlet adına tahsil edilir. Devir alınan hat Faturalı olarak açılacak ise; Devralan müşterinin ilk faturasına Özel İletişim Vergisi yansıyacaktır.

Turkcell hat devri ücreti ne kadar?

Devir işlemi 39,90 TL olarak ücretlendirilmektedir.

Hattı Vodafone nasıl taşırım?

Numara taşıma işlemini yerinizden kalkmadan, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmek için, bu bağlantıya tıklayarak tarifenizi kolayca belirleyin, "Hattımı Vodafone'a Taşı" seçeneğine tıklayın, telefon numaranızı seçin ve bilgilerinizi doldurun. Ardından başvurunuzu doğrulamak ve randevu almak için sizi arayacağız.

Başkasının üzerine olan hattı kendi üzerime nasıl alırım Turkcell?

Abonelik İşlemleri Hattınızı devralacak kişiyle birlikte Turkcell Mağazaları'ne gitmeniz yeterlidir. Sizden sadece kimliğiniz, hattı üzerine devir alacak müşterimizden ise yeni tesis esnasında alınan abonelik evrakları istenir.

Vodafone hattı üstüne alma ne kadar?

Faturalı Hat Devri:İlk tesis ÖİV ve ruhsatname ücretine denk gelen 123,26 TL 12 taksit ile abonenin faturasına yansıyacaktır. Devir ücreti için alınacak tüm vergiler dahil 10,96 TL abonenin faturasına ayrıca yansıtılır. Ön Ödemeli Hat Devri:37,26 TL, aboneden nakit tahsil edilir.

1 kişi en fazla kaç hat alabilir?

Tayfun Acarer “BTK 2009 yılında aldığı karar ile bir kişi adına aynı mobil telefon işletmecisi tarafından açılabilecek 'ön ödemeli bireysel hat' sayısının vatandaşlarımız için 15 adet, yabancı uyruklular için 3 adet ile abonelik tesis etmeye yetkili bir bayi tarafından aynı ay içinde bir kişi adına açılabilecek 'ön ...

Hat taşıma işlemi nasıl yapılır?

Numaranızı taşımak istediğiniz operatörün bayisine gidin. Kimlik, ehliyet veya pasaport gibi resmi evraklar beraberinden götürülmelidir. Numara taşınırken geçmiş fatura dokümanı istenebilir. Dilediğiniz pakete seçerek numara taşıma işleminiz tamamlanır.

Hat taşıma işlemi ne kadar sürer?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır.

Bir kişi en fazla kaç hat alabilir?

Tayfun Acarer “BTK 2009 yılında aldığı karar ile bir kişi adına aynı mobil telefon işletmecisi tarafından açılabilecek 'ön ödemeli bireysel hat' sayısının vatandaşlarımız için 15 adet, yabancı uyruklular için 3 adet ile abonelik tesis etmeye yetkili bir bayi tarafından aynı ay içinde bir kişi adına açılabilecek 'ön ...

Gnctrkcll olmak için kaç yaşında olmak gerekir?

SANA ÖZEL PAKETLER, FIRSATLAR VE Bİ' DOLU GÜZELLİK GNÇ UYGULAMASINDA! 26 YAŞ ALTINDAYSAN HEMEN KİMLİK BİLGİLERİNİ DOLDUR, GNÇ'DEN YARARLANMAYA BAŞLA! BİLGİLERİNİ GÜNCELLE, DIŞARIDA KALMA!

Telefon hattı kimin üzerine?

- "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

18 yaşından altı sim kart alabilir mi?

18 Yaş Altında Hat Almak: Bildiğiniz üzere Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bir kişi reşit (18 yaşına girmiş) olmadan kendi adına abonelik yapamaz diye biliniyor; ki doğru. Fakat velisi/vasisi eşliğinde yapabilir. Veli: anne-baba olarak kabul görmektedir. Amca, hala, teyze gibi akrabalar kabul edilmemektedir.