Samsung'un hangi telefonları su geçirmez?

İçindekiler:

  1. Samsung'un hangi telefonları su geçirmez?
  2. Samsung A serisi suya dayanıklı mı?
  3. Hangi telefonlar suya dayanıklıdır?
  4. Hangi telefon su geçirmiyor?
  5. iPhone hangi telefonları su geçirmez?
  6. Telefonlar su geçiriyor mu?
  7. Samsung Galaxy A72 suya dayanıklı mı?
  8. Samsung a50 suya dayanıklı mı?
  9. IPX3 suya dayanıklılık nedir?
  10. Telefonum suya dayanıklı mı?
  11. Telefonun su geçiriyor mu?
  12. iPhone telefonlar suya dayanıklı mı?
  13. Su geçirmeyen telefonlar nasıl?
  14. Samsung Galaxy a32 suya dayanıklı mı?

Samsung'un hangi telefonları su geçirmez?

Suya direnç gücünü azaltan 3,5 mm kulaklık jak girişine sahip olsalar da Samsung Galaxy S10, S10+ ve S10e modelleri 1,5 metre derinlikte 30 dakika boyunca suya dayanabiliyorlar. IP68 sertifikasına sahip olan Galaxy S10, 6 GB RAM ve 128 GB ve üzeri depolama hafızası ile dikkat çekiyor.

Samsung A serisi suya dayanıklı mı?

Samsung'un yeni canavarları Galaxy A52 ve A72'nin su ve toza karşı dayanıklı olduğu ortaya çıktı. Samsung, birkaç yıl önce IP derecelendirmesine bazı Galaxy A modellerinde yer veriyordu. Ancak 2020 yılında bu durum değişmiş ve IP derecelendirmesi A serisinden kaldırılmıştı.

Hangi telefonlar suya dayanıklıdır?

  • iPhone 12 Pro Max. Genel özelliklerinin yanı sıra IP68 sertifikasına sahip olan iPhone 12 Pro Max, suya toza dayanıklı telefonlar arasında en dayanıklı modeller arasında en iyilerdendir. ...
  • iPhone 12. ...
  • iPhone 11. ...
  • Samsung Galaxy S21 Ultra. ...
  • Samsung Galaxy S20 FE. ...
  • One Plus 9 Pro. ...
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra. ...
  • Samsung Galaxy S21.
Daha fazla öğe...

Hangi telefon su geçirmiyor?

Amiral gemi seviyesinden, orta sınıf cihazlara kadar birçok segmentte karşımıza çıkan suya dayanıklı akıllı telefonların bazılarını şu şekilde sıralamak mümkündür:
  • Apple iPhone 11 Pro Max.
  • Apple iPhone 11.
  • Huawei P30 Pro.
  • OnePlus 8 Pro.
  • Google Pixel 4 XL.
  • Samsung Galaxy S10.
  • Samsung Galaxy S20 Plus.
  • Samsung Galaxy Note 10 Plus.
Daha fazla öğe...

iPhone hangi telefonları su geçirmez?

iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone SE (2. nesil), iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR gazlı içecek, bira, kahve, çay ve meyve suyu gibi sıkça tüketilen sıvıların kazara dökülmesine karşı dayanıklıdır.

Telefonlar su geçiriyor mu?

Gördüğünüz üzere hiçbir telefon, yüzde 100 su geçirmez değil. Derinlere dalmanız veya çok uzun süre suda bırakmanız halinde cihazınıza su girmesi mümkün.

Samsung Galaxy A72 suya dayanıklı mı?

Tasarım anlamında bu modele gelen önemli bir güncelleme, suya dayanıklılık olmuş. Galaxy A72, IP67 sertifikası sahibi. Böylece 1 metre derinlikteki suya karşı 30 dakika süre ile dirençli yapıda. ... Galaxy A72, çift SIM kartlı bir telefon.

Samsung a50 suya dayanıklı mı?

Adeta ekonomik bir amiral gemisi görünümünde olan model, damla çentiği sebebiyle oldukça ince bir çerçeveye sahip.Telefonun ekran gövde oranı ise yüzde 84.9. Android 9.0 Pie ile gelen telefonda Exynos 9610 işlemci, Mali-G72 MP3 GPU ve IP 68 standartlarında su ve toz geçirmeme özelliği bulunuyor,.

IPX3 suya dayanıklılık nedir?

IPX1: Damlayan suya karşı korumalı. IPX2: 15 dereceye kadar eğik iken damlayan su damlalarına karşı korumalı. IPX3: Yağmura ve 60 derece açıyla püskürtülen suya karşı korumalı.

Telefonum suya dayanıklı mı?

Telefonunuzu suya batırmadan, su dayanıklılığını ölçün Water Resistance Tester isimli uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra yapmanız gereken tek şey, telefonu düz ve sert bir zemine koyduktan sonra parmaklarınızı kullanmak. ... Eğer yeşil bir tık görürseniz, telefonunuz suya karşı dirençli demektir.

Telefonun su geçiriyor mu?

Gördüğünüz üzere hiçbir telefon, yüzde 100 su geçirmez değil. Derinlere dalmanız veya çok uzun süre suda bırakmanız halinde cihazınıza su girmesi mümkün.

iPhone telefonlar suya dayanıklı mı?

"iPhone 11 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir ve IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine sahiptir (maksimum 2 metre derinlikte 30 dakikaya kadar).

Su geçirmeyen telefonlar nasıl?

Örneğin düğmelerde ve bağlantı noktalarında bunları kullanamazsınız. Tam da bu noktada lastik contalar devreye giriyor. Suya dayanıklı bir akıllı telefonun kulaklık girişi, şarj bağlantı noktası ve düğmeleri genellikle lastik contalar aracılığı ile korunuyor.

Samsung Galaxy a32 suya dayanıklı mı?

Cihaz toz geçirmez ve suya karşı dayanıklıdır.