Check up yaptırmak ne kadar sürer?

İçindekiler:

  1. Check up yaptırmak ne kadar sürer?
  2. Check up nasıl yapılır?
  3. Check up yapmak için hangi bölüme gidilir?
  4. Aile hekimleri check up yapıyor mu?

Check up yaptırmak ne kadar sürer?

Checkup işlemi aslında check-up'ın kapsamına göre 3-ila 2 saat arası sürmektedir. “Check-Up ne kadar sürer ? ” en çok karşılaşılan soru olmakla beraber bu kadar hayati bir işlem için sadece bir kaç saatinizi ayırmanız çok olmasa gerek.Check-Up sonuçlarınız en erken 4-5 gün içerisinde hazır olmaktadır.

Check up nasıl yapılır?

Check up işlemi sadece tahlil ve testlerden oluşan bir uygulama değildir. Kişi; yaşına, cinsiyetine ve risk faktörlerine göre kendisi için belirlenen uzman hekimlerle yüz yüze görüşür ve muayene olur. Hekimin gerekli gördüğü durumlarda kişiye ek laboratuvar testleri ve radyolojik görüntülemeler yapılabilir.

Check up yapmak için hangi bölüme gidilir?

Kişinin dahiliye muayenesi yapıldıktan sonra uygulanacak check up programı doktor tarafından belirlenerek check up yaptırmak isteyen kişilere bilgisi verilir.

Aile hekimleri check up yapıyor mu?

Hangi yaş grubunda olursa olsun o yaş gurubunun gerekliklerine göre aile hekimi checkupup için gerekli parametreleri belirleyip sağlık taramasını yapacaktır. Hangi yaş grubunda olursa olsun tüm vatandaşlarımızı ücretsiz check -up yaptırmak için aile sağlığı merkezlerimize davet ediyorum.