BUDO bileti nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. BUDO bileti nasıl iptal edilir?
  2. BUDO bilet iptali para iadesi ne zaman?
  3. Ben turizm bilet iptali nasıl yapılır?
  4. Online bilet nasıl iptal edilir?
  5. Ido kopek kabul ediyor mu?
  6. BUDO kaç yaş ücretsiz?
  7. BUDO biletleri ne kadar?
  8. Otobüs bileti bilet iptal kaç saat önce?
  9. Online aldığım otobüs biletini nasıl iptal ederim?
  10. Feribota evcil hayvan alınıyor mu?
  11. BUDO da sigara içiliyor mu?
  12. Eminönü Mudanya kaç para?

BUDO bileti nasıl iptal edilir?

Budo bilet iptali için 0850 850 99 16 numaralı Budo çağrı merkezinden işlem yaptırmanız gerekmektedir. İdo bilet iptali için 0850 222 44 36 numaralı İdo çağrı merkezinden işlem yaptırmanız gerekmektedir.

BUDO bilet iptali para iadesi ne zaman?

Eğer gidiş-dönüş bilet satın alındıysa, gidiş seferinin iptal olması, dönüş seferinin iptalini gerektirmemektedir. Yolcularımız, dilekleri doğrultusunda, dönüş iadesini asgari seferden son bir (1) saat öncesine kadar alabilirler.

Ben turizm bilet iptali nasıl yapılır?

Ben Turizm otobüs biletinizi Enuygun üzerinden online olarak iptal edebilirsiniz. PNR kodunuz ve soyadınızla bilet iptal işleminizi Enuygun üzerinden kolayca halledebilirsiniz.

Online bilet nasıl iptal edilir?

Biletall.com üzerinden otobüs bileti sekmesinden bilet satın aldıysanız, sitenin üst tarafında bulunan 'İptal/İade' menüsü seçilir. Açılan ekrana Pnr no ve yolcu soy isim ya da telefon numarası girilerek bilet görüntülenir. 'İade et' butonu ile biletin iptali ve işlem yapılan hesaba iadesi yapılır.

Ido kopek kabul ediyor mu?

*Aşı karneleri bulunan kedi, köpek ve özel kafeslerinde bulunan muhabbet kuşu, kanarya vb. ötücü kuşlar gibi evcil hayvanların açık garajlı hızlı feribot ve araba vapurlarında yolcuya ait aracın içinde taşınması haricinde tüm deniz otobüsü, arabalı vapurlar ve hızlı feribotların yolcu salonlarında, evcil hayvan ...

BUDO kaç yaş ücretsiz?

c) Bir yetişkin ile birlikte koltuk işgal etmeyen 0-6 yaş aralığındaki çocuk kucakta ücretsiz seyahat edebilir. 3.3 Engelli Yolcuların Taşınması a) Engelli yolcular ancak yetişkin bir refakatçı eşliğinde seyahat edebilirler. Refakatçının da seyahat için Yolcu Bileti satın alması mecburidir. 4.

BUDO biletleri ne kadar?

  • Tam Bilet. ₺78,00. Kampanya ₺39,00.
  • Öğrenci (6-27) ₺64,00. Kampanya ₺39,00.
  • Gazi-Şehit Yt. ₺54,00. Kampanya ₺39,00.
  • Engelli. ₺54,00. Kampanya ₺39,00.
  • Çocuk. ₺64,00. Kampanya ₺39,00.
  • Basın. ₺64,00. Kampanya ₺39,00.
  • 65 yaş üstü ₺78,00. Kampanya ₺39,00.

Otobüs bileti bilet iptal kaç saat önce?

Otobüs firmaları ve bilet satışı yapan tüm kurumlar, Karayolu Taşıma Yönetmeliği'ne uymak durumdadır. Bu yönetmeliğin Madde 36.8'e göre bilet iptalleri için yolcuların seferden 24 saat öncesine kadar iptal talep etme hakları bulunmaktadır.

Online aldığım otobüs biletini nasıl iptal ederim?

Biletinizi üye hesabınızla satın aldıysanız; 'Biletlerim' menüsünden iptal etmek istediğiniz biletinizin pnr numarasına tıklayıp biletinizi görüntüleyebilir ve 'İptal Et' butonu ile biletinizin iptalini gerçekleştirebilirsiniz.

Feribota evcil hayvan alınıyor mu?

*Aşı karneleri bulunan kedi, köpek ve özel kafeslerinde bulunan muhabbet kuşu, kanarya vb. ötücü kuşlar gibi evcil hayvanların açık garajlı hızlı feribot ve araba vapurlarında yolcuya ait aracın içinde taşınması haricinde tüm deniz otobüsü, arabalı vapurlar ve hızlı feribotların yolcu salonlarında, evcil hayvan ...

BUDO da sigara içiliyor mu?

Aksi takdirde taşıyıcı; Yolcu Taşıma Sözleşmesinin verdiği hakla, yolculuk ücretini iade etmeksizin taşıma hizmetini vermeyi reddedebilir. f) Sigara ve benzeri maddeler ile alkol ve diğer uyuşturucuların araç içerisinde kullanılması yasaktır.

Eminönü Mudanya kaç para?

Eminönü - Mudanya Yolculuğu
Min Fiyat39,00 TL
En Uygun Fi̇yatlı Fi̇rmaBUDO
Günlük Ort. Sefer Sayısı5
En Kısa Yolculuk Süresi̇-