THY esnek bilet ne demek?

İçindekiler:

  1. THY esnek bilet ne demek?
  2. THY esnek tarihler ne demek?
  3. Esnek bilet iptal edilebilir mi?
  4. Standart ve esnek bilet ne demek?
  5. Hızlı trende business ne demek?
  6. THY Uçuş sinifi nedir?
  7. THY online bilet değişikliği nasıl yapılır?
  8. Pegasus Uçak bileti iptalinde para iadesi ne kadar?

THY esnek bilet ne demek?

THY YARI ESNEK BİLET NEDİR? THY yarı esnek bilet ile istediğiniz zaman rezervasyonunun hakkında değişiklikler, uçak biletinizin iadesi, çocuk ve bebek indirimleri, uçağı kaçırma binememe gibi durumlarda kolaylık sağlayan bilet çeşididir.

THY esnek tarihler ne demek?

Esnek seyahat ile içiniz hep rahat 31 Aralık 2021 (dahil) tarihine kadar yapacağınız biletlemeleriniz için (dahil) tarihine kadar sınırsız değişiklik hakkı sağlayan Esnek Seyahat ile uçak biletleriniz her zaman güvence altında.

Esnek bilet iptal edilebilir mi?

Farklı şirketlerde farklı sınıflandırmalar yapılıyor ama genelde “promosyon” olarak belirtilmiş biletlerden aldığınızda iptal ve iade işlemi yapamıyorsunuz. “Esnek” biletlerde vergiler hariç iade alabiliyor ya da az bir miktar ödeme yaparak iptal ve değişiklik işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Standart ve esnek bilet ne demek?

Standart Bilet: Trenin hareketine 5 dakika kalıncaya kadar alınabilen, iade hakkı bulunmayan 1 kez değişiklik ve açık bilete çevrilme hakkı veren bilettir. Bu biletlerde tarife indirimleri geçerlidir. Esnek Bilet: 3 kez değişiklik, iade ve açık bilete çevrilme hakkı veren biletlerdir.

Hızlı trende business ne demek?

Business: Bu hizmet Business vagonlarda verilmektedir. Business vagonlar 2+1 oturma düzeninde olup, koltuklarda bulunan ekranlarda film-müzik yayını yapılmaktadır. Business hizmet sınıfında sandviç, bisküvi, çay, kahve vb. ikramlar verilmektedir. ... Ekonomi Plus: Bu hizmet Ekonomi vagonlarda verilmektedir.

THY Uçuş sinifi nedir?

Türk Hava Yolları'nda Economy, Comfort ve Business adında 3 farklı sınıf bulunuyor. ... Economy sınıfındaki biletler W, P, T, L, V, G, M, H, S, E, Q, Y, B harfleriyle, Business K,J,C,D, Comfort sınıfı ise A,U,O harfleriyle mil kazanılıyor.

THY online bilet değişikliği nasıl yapılır?

Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet Havayolları'ndan satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliği yapabilmek için 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

Pegasus Uçak bileti iptalinde para iadesi ne kadar?

Uçak biletinizi iptal ettirmek istediğinizde ise uçuşunuza 72 saatten fazla bir süre kaldığında tarafınızdan 65 EUR işlem bedeli talep edilir. 12 saatten az süre kaldığında ücret iadesi alamazsınız.12- 72 arası iptal talebinizde ise sizden 85 EUR işlem bedeli istenmektedir.