Yunus marketin sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Yunus marketin sahibi kim?
  2. Yunus Market Genel müdür?
  3. Yunus Market nerede var?
  4. Yunus Market neden kapandı?
  5. Yunus Market kacta kapanıyor?
  6. Yunus Market Ankara kaç şubesi var?
  7. Yunus market bayramda acik mi?
  8. Kaç tane çağdaş market var?
  9. Yunus Market kapandı mı?
  10. Izmit Yunus Market kapandı mı?
  11. Marketler saat kacta kapaniyor?
  12. Öğütler Market kaç şubesi var?
  13. Yunus market saat kaçta açılıyor?
  14. Ankara'da kaç tane çağdaş market var?
  15. Çağdaş sanal market var mı?
  16. Nivgross Kocaeli kimin?

Yunus marketin sahibi kim?

Yunus Marketler Zinciri Ortaklarından Adnan Ayhan.

Yunus Market Genel müdür?

fatih ayhan - genel müdür - yunus marketler zinciri | LinkedIn.

Yunus Market nerede var?

Yunus Market Şubelerinin Adres, Telefon, Açılış-Kapanış Saati, Haritadan Gösterimi
Mağaza AdıAdresiTelefon
Yunus MarketÜMİTKÖY Çayyolu Mh. Ümitköy Kavşağı 2432 Cd. No: 167/A Çankaya-Ankara+ 14 01
Yunus MarketSOKULLU 2 Aydınlar Mah. S.Mehmet Paşa Cad. 129/A Çankaya Çankaya-Ankara+ 20 64
53 satır daha

Yunus Market neden kapandı?

MALİYETLER ARTTI, MARKET KAPANDI İzmit'teki 2 şubeden biri olan çarşı şubesinin Yunus Marketler zincirinin merkezi olan Ankara'ya taşınacağı öğrenildi. Ürünlerin Ankara'dan tedarik edilmesiyle artan lojistik maliyetler ve ciro düşüklüğü sebebiyle marketin kapattığı öğrenildi.

Yunus Market kacta kapanıyor?

Hafta içi ve hafta sonu çalışma, mesai saatlerini bu tabloda bulacaksınız. Yunus Market İşletmeleri, Ankara ilinde hizmet vermektedir....
Yunus Market İşletmeleri Çalışma Saatleri tablosu
Cuma08:00-21:00
Cumartesi08:00-21:00
Pazar
4 satır daha

Yunus Market Ankara kaç şubesi var?

Yunus Market Ankara'da toplamda 70'inci şubesini hizmete açtı.

Yunus market bayramda acik mi?

Yunus Market şubeleri Ramazan Bayramı'nda da hizmetinizde. Bayramın 1. günü açık olan şubelerimize sizleri bekliyoruz. Bayramın 2. ve. 3. günü tüm şubelerimiz 09:00 - 21:00 saatleri arasında hizmetinizde olacaktır.

Kaç tane çağdaş market var?

Çağdaş Market, Eskişehir'de Sanayi ve Batıkent'te 4'er tane, 10'u Çarşı'da, 6'sı Büyükdere' de ve 4'ü Sanayi'de olmak üzere toplam 24 mağazası ile; Ankara'da 36'sı Çankaya'da, 12'si Ümitköy'de, 9'u Kızılay'da, 5'i Eryaman'da, 7'si Batıkent'te, 6'sı Mamak'ta, 4'ü Yenimahalle'de, Gölbaşı ve Keçiören'de 3'er tane, Sincan' ...

Yunus Market kapandı mı?

Yunus Market, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi adresinde bulunan şubesini kapattı. Şehir merkezinde hizmet veren az sayıdaki büyük marketten biri olan Yunus Market'in kapatılması bölgede iş yeri bulunanları da üzdü.

Izmit Yunus Market kapandı mı?

Türkiye'de bir çok şubesi bulunan Yunus Market, İzmit çarşı merkezinde Rorf İş Merkezi'nde bulunan şubesini kapattı. Yunus Marketler Zinciri'nin Kocaeli'nin İzmit ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi adresinde dokuz yıldır hizmet veren şubesi kapandı.

Marketler saat kacta kapaniyor?

Marketler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 09.00-21.00 saatleri arasında açık olabilecek. Online market firmaları, hafta içi ve hafta sonu 07.00 - 24.00 saatleri arasında evlere/adrese servis şeklinde çalışabilecekler.

Öğütler Market kaç şubesi var?

Hep Güvenle, Güler Yüzle sloganı ile Ankara'da 15 şubesiyle faaliyet gösteren Öğütler Süpermarket sizlere en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen, tecrübe ve deneyimi 40 yıllık bir geçmişe dayanan köklü bir firmadır.

Yunus market saat kaçta açılıyor?

Yunus AVM her gün sabah saat tam onda (10.00) çalışmaya başlar. Gece saat ona kadar (22.00) aralıksız çalışmaya devam eder.

Ankara'da kaç tane çağdaş market var?

Çağdaş Market, Eskişehir'de Sanayi ve Batıkent'te 4'er tane, 10'u Çarşı'da, 6'sı Büyükdere' de ve 4'ü Sanayi'de olmak üzere toplam 24 mağazası ile; Ankara'da 36'sı Çankaya'da, 12'si Ümitköy'de, 9'u Kızılay'da, 5'i Eryaman'da, 7'si Batıkent'te, 6'sı Mamak'ta, 4'ü Yenimahalle'de, Gölbaşı ve Keçiören'de 3'er tane, Sincan' ...

Çağdaş sanal market var mı?

Çağdaş Market hafta sonu indirimleri adı altında yaptığı çeşitli indirim ve kampanyaları firmanın kendi Çağdaş Market Online internet sitesinde bulmak mümkündür. Ayrıca Çağdaş Sanal Market ile online alışveriş yapma imkanız bulunmaktadır.

Nivgross Kocaeli kimin?

Taştekin kardeşlerin yönetimi ile sektördeki yerini alan Nivgross market kurucularından, Metin Taştekin, Yaklaşık 1 yıldır müşterilerine hizmet verdiklerini ve Nivgross patentinin kendilerine ait olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti, “Daha önce de bu sektörde hizmet verdik, bu işin bize baba yadigârı olduğunu ...