Askercell kaç günde açılır?

İçindekiler:

  1. Askercell kaç günde açılır?
  2. Askere giderken hangi telefon?
  3. Askerde nasıl telefon?
  4. Acemi birliğinde telefon kullanmak serbest mi?
  5. Askere sivil hat nasıl sokulur?
  6. Askerlikte ne lazım?
  7. Askercell hattı nasıl aktifleştirilir?
  8. Askercell normal hatta döner mi?
  9. Acemi Askerlik süresi ne kadar?
  10. Asker hatlarına mesaj atılıyor mu?

Askercell kaç günde açılır?

Askercell operatörü internet özelliği aktifleştirilmemiş olan ve sadece 5 adet kişiyle görüşmeye izin verilmiş sınırlı bir GSM hattıdır. 5 adet kişinin farklı hat sahibi olmaları da mümkün olmaktadır. Bunun yanı sıra hafta içi saat 18.00'dan sonra kullanıma açılmaktadır.

Askere giderken hangi telefon?

Askerde kullanılan telefonların özellikleri nasıl olmalı Herhangi müzik veya film tarzı özellikleri olmamalıdır. Kamerası olmamalı. Kısacası cep telefonun eski tarz telefonlar olmalıdır. Yani sadece arama ve mesajlaşma yapılabilmeli.

Askerde nasıl telefon?

Askerde akıllı telefon kullanmak yasaktır. Askere gittiğinizde, kamerası ve mobil internet özelliği olmayan bir telefon kullanmanız serbesttir. İnternet kullanımı, kamerası, müzik, radyo ve film oynatma özellikleri bulunmayan tüm telefonları askerde kullanabilirsiniz.

Acemi birliğinde telefon kullanmak serbest mi?

Bu Askercell hattınızla birlikte hem usta birliğinde hem de acemi birliğinde telefon kullanmanız mümkün. ASKERDE TELEFON KULLANMAK YASAK MI? Askerde akıllı telefon kullanmak yasaktır. Ancak kamerası ve internet özelliği olmayan telefonları kullanmak serbesttir.

Askere sivil hat nasıl sokulur?

Askerde kullanılmasına izin verilen telefonların içerisinde sadece askercell hattı takılmaktadır. Sivil hayatta kullandığınız hattı askeriye içerisinde sokmak yasaktır. Kışlaya girişte üzerinizde sivil hat bulunursa, karargahta sizin adınıza hazırlanan zarflarda bekletilmektedir.

Askerlikte ne lazım?

Askere giderken alınması gerekenler malzemelerin listesi;
  • İç Çamaşırı (Haki Renkli)
  • Açık Mavi Renkli Yastık Kılıfı
  • Siyah Terlik.
  • Mavi renkli havlu.
  • Banyo Çantası
  • Traş Bıçağı
  • Traş Köpüğü
  • Traş Kolonyası
Daha fazla öğe...

Askercell hattı nasıl aktifleştirilir?

Askercell sahip olmak isteyen kişileri bir Turkcell bayine giderek Askercell Talep ve Onay Belgesi doldurulup imzalamaları gerekiyor. Akabinde kullanıcıya verilen SIM kart açıldığında Askercell kullanıma hazır hale geliyor.

Askercell normal hatta döner mi?

Askercell hattınız ve hattınıza tanımlı paketiniz hattınızda lira olması halinde iptal edilmediği sürece her ay düzenli olarak yenilenir. Bu nedenle Askercell kullanımınız sona erdikten sonra hattınızı iptal etmeniz gerekir. Askercell aboneliğinizi tüm Turkcell noktalarından kolaylıkla iptal ettirebilirsiniz.

Acemi Askerlik süresi ne kadar?

Erler, 3 haftalık acemi eğitimlerinde temel askeri eğitimlere tabi tutuluyor. Askerler, eğitimlerinin tamamlanmasının ardından Kovid-19 nedeniyle geçmiştekinden farklı olarak aileleri olmadan "yemin töreni" ile "usta er" olup, dağıtımlarının yapıldığı birliklere hazır olarak gönderilmenin gururunu yaşıyor.

Asker hatlarına mesaj atılıyor mu?

Askercell ücretsiz bir servistir fakat Askercell servis aboneliği ücretsiz sesli görüşme, SMS veya veri kullanım hakkı sağlamaz.