Yüz lekesi tedavisi evde nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Yüz lekesi tedavisi evde nasıl yapılır?
  2. Yüzdeki lekeleri nasıl yok edebilirim?
  3. Yuzdeki sivilce lekeleri nasil yok edebiliriz dogal?
  4. Aloe vera jeli yüzde ne kadar durmalı?

Yüz lekesi tedavisi evde nasıl yapılır?

Her gün yatmadan: Elma sirkeli cilt toniği Uygun bir şişeye yarı yarıya elma sirkesi ve içme suyu ekleyin. Temizlediğiniz cildinize pamuk yardımıyla masaj yaparak sürün. Pamuğa birkaç damla taze limon suyu da sıkabilirsiniz, bu toniğin etkisini artıracaktır. Toniği uyguladıktan sonra yüzünüzü yıkamadan uyuyun.

Yüzdeki lekeleri nasıl yok edebilirim?

1 çay kaşığı karbonat, 1 çay kaşığı zeytinyağı ve birkaç damla limonu bir kapta iyice karıştırın. Dudak kenarları ve göz çevresi hariç tüm yüzünüze sürün. 5 dakika bu şekilde bekleyin ve cildinize dairesel hareketlerle masaj yaparak işlemi tamamlayın. Ilık suyla yüzünüzü yıkayın. Hepsi bu kadar!

Yuzdeki sivilce lekeleri nasil yok edebiliriz dogal?

Yarım çay bardağı elma sirkesi ve yarım çay bardağı suyu karıştırın. Temiz bir pamuk yardımıyla sivilce izlerinin olduğu bölgelere sürün. 5 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın. Uygulayabileceğiniz ikinci yöntem ise yarım bardak su, 2 yemek kaşığı elma sirkesi ve 2 yemek kaşığı balı karıştırmaktır.

Aloe vera jeli yüzde ne kadar durmalı?

Ekstra kalın bir katman herhangi bir ek fayda sağlamaz. En iyi sonuçlar için, aloe vera jeli yüzünüzde yaklaşık 10 dakika bırakın, daha sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayın ve kurulayın. Saf aloe vera jeli cildinizde çok uzun süre kalırsa kuruma etkisi olabilir.