HSBC Türkiye satılacak mı?

İçindekiler:

  1. HSBC Türkiye satılacak mı?
  2. HSBC Bank nasıl bir banka?
  3. Ininal kart hangi atm?
  4. HSBC'nin kaç şubesi var?
  5. HSBC Türkiyeden çıktı mı?
  6. Ininal karta nereden para yükleyebilirim?

HSBC Türkiye satılacak mı?

Geçtiğimiz yıl bankanın İngiltere merkezinin aldığı karar doğrultusunda 8 milyon doların altında olan ticari işlemlerin satışa çıkartılacağı kararlaştırılmıştı. HSBC Türkiye operasyonunu Türkiye pazarında son yıllarda iddialı yükselişiyle dikkat çeken ING Group satın aldı.

HSBC Bank nasıl bir banka?

HSBC Holdings plc (ya da bilinen adıyla HSBC, the Hong Kong and Shanghai Banking Corporation) İngiltere merkezli çok uluslu yatırım bankası ve finansal hizmetler şirketidir. 1865 yılında Hong Kong'da kurulan bankadır.

Ininal kart hangi atm?

Artık Albaraka, Akbank, DenizBank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Şekerbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası ATM'lerinden ininal kartlarınıza para yükleyebilirsiniz!

HSBC'nin kaç şubesi var?

Türkiye'de 298 şube ve çalışanla hizmet veren HSBC, 47 bankanın faaliyet gösterdiği Türkiye bankacılık sektörünün aktif büyüklük açısından 33,8 milyar TL ile en büyük 12. bankası konumunda bulunuyordu.

HSBC Türkiyeden çıktı mı?

Reuters HSBC'nin tasarruf için diğer ülkelerde de küçülmeye veya satışlara gidebileceğini, bu ülkeler arasında Ermenistan, Yunanistan ve Umman olduğunu belirtti. ... HSBC 2015'te Türkiye'de bankacılık faaliyetlerine son verme kararı almış, Şubat 2016'da ise bu karardan vazgeçmişti.

Ininal karta nereden para yükleyebilirim?

Nereden Bakiye Yüklerim?
  1. Banka ATM'leri ve PttMatik'ler.
  2. Migros, CarrefourSA, Şok, Teknosa mağazaları
  3. NKolay ve Pratik İşlem noktaları