Axess Platinum kredi kartı nedir?

İçindekiler:

  1. Axess Platinum kredi kartı nedir?
  2. Axess kredi kartının aidatı var mı?
  3. Platinum kredi kartı nedir?
  4. Axess Platinum MasterCard hangi banka?
  5. Yıllık Kart Aidatı ne zaman kesilir?
  6. Platinum Kart avantajları nelerdir?
  7. Vakıfbank Platinum kredi kartı aidatı ne kadar?
  8. Axess Gold MasterCard nedir?
  9. Axess Platinum CVV kodu nedir?

Axess Platinum kredi kartı nedir?

Hayatınızda Axess Platinum var. O halde hayatınızda Axess özelliklerinin yanı sıra yaşam tarzınıza uygun, size en üst seviyede hizmet verecek, bütün beklentilerinizi karşılamak için çalışan bir kredi kartınız var. Axess ile yurt içi ve yurt dışında alışveriş yapabilir, acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Axess kredi kartının aidatı var mı?

Axess'inizle harcama sözü verin, kart ücreti ödemeyin! Hemen 444 25 25'i arayın, harcama sözünüz ile fırsatlardan yararlanmaya başlayın.

Platinum kredi kartı nedir?

Bankkart Platinum'un Kredi Kartı Özelliği Anlaşmalı üye iş yerlerinde taksitli alışveriş yapabilir, puan kazanabilir, kampanyalara katılabilir ve birbirinden cazip Bankkart indirimlerinden yararlanabilirsin. ... Kredi kartı özelliği ile günün her saatinde nakit avans çekebilirsiniz.

Axess Platinum MasterCard hangi banka?

Axess Platinum Kredi Kartı Akbank'ın en elit müşterilerine üst seviyede hizmet parolasıyla sunduğu Axess Platinum yüksek limiti ile göz kamaştırıyor.

Yıllık Kart Aidatı ne zaman kesilir?

✘Kesintisiz 180 gün boyunca kullanılmayan kredi kartı hareketsiz kabul edilir ve hareket görmediği sürece aidat ödenmez. ✘Daha önce kart aidatı yansıtılmış ve kart 180 gün hareketsiz kalmışsa, banka 12 ay içinde tahsil edemediği aidattan vazgeçer.

Platinum Kart avantajları nelerdir?

Bankkart Platinum'un Kredi Kartı Özelliği Anlaşmalı üye iş yerlerinde taksitli alışveriş yapabilir, puan kazanabilir, kampanyalara katılabilir ve birbirinden cazip Bankkart indirimlerinden yararlanabilirsin.

Vakıfbank Platinum kredi kartı aidatı ne kadar?

Platinum Plus'a yıllık kart aidatı ödemezsiniz. Uçak bileti alımlarında 3 kat daha değerli Worldpuan! Platinum Plus kartınız ile yurt içi ve yurt dışı uçak bileti satın alırken Worldpuan'larınız 3 ile çarpılarak çok daha değerli hale gelir. Böylece dilediğiniz havayoluyla, dilediğiniz yere seyahat edebilirsiniz.

Axess Gold MasterCard nedir?

Dünyanın neresinde olursanız olun, Axess'i alışveriş yaptığınız tüm mağazalarda kullanabilir ve en seçkin markalarda size özel avantajlardan faydalanabilirsiniz. Axess size bol bol Chip-para kazandırırken, yüz binlerce noktada sağladığı taksit imkânlarıyla da hayatınızı kolaylaştırır.

Axess Platinum CVV kodu nedir?

Banka kartı güvenlik kodu, kredi kartlarının arka yüzeyinde imza bandının üzerinde bulunmaktadır. Bu bantta yazan rakamların son 3 hanesi CVV kodunu temsil eder. Örneğin, kredi kartının arka yüzeyinde imza bandının üzerinde 00 666 777 yazıyorsa son 3 hane olan 777 kredi kartının CVV kodudur.