Endopeel ne kadar kalici?

İçindekiler:

  1. Endopeel ne kadar kalici?
  2. Endopeel zararlı mı?
  3. Endopeel dolgu mu?
  4. Endopeel kimlere uygulanmaz?
  5. Endopeel kalıcı mı?
  6. Endopeel sonrası nelere dikkat edilmeli?
  7. Endopeel ne zaman etkisini gösterir?
  8. Endopeel nerelere yapılır?
  9. Endopeel kaç günde etki eder?
  10. Endopeel ne kadar sürede etki eder?

Endopeel ne kadar kalici?

ENDOPEEL tekniği ile yüz ve boyun liftingi 6-8 ay sürelidir. Cerrahi yüz liftinglerinin daha uzun ömürlü olmasına yardım eder. ENDOPEEL tekniği, yüzün 1/3 alt bölümünde kasları felç etmeden etki yaparak Botulinum toksini injeksiyonuna bir alternatif olabilir.

Endopeel zararlı mı?

Endopeel cerrahi müdahale olmadan çok hızlı bir süre içerisinde (30 dakiakada) ağrısız ve acısız bir şekilde sarkmalardan kurtulmanın ve kırışıklıkların azaltılmasında önemli bir avantaj sunar. Yara izi, nekroz, sinir hasarı gibi riskleri yoktur.

Endopeel dolgu mu?

Endopeel dahili bir peelingdir. Yani enjekte edildiği bölgede peeling etkisi içten başlayarak dışa doğru ilerler. Bu özelliği sayesinde yüz gerilirken cilt yenilenebilir; sıkı ve parlak bir görünüm kazanılabilir. Endopeelin dolgu etkisi olmayabilir.

Endopeel kimlere uygulanmaz?

Uygulamadan 30 dakika önce lokal anestezi kreminin uygulanması yeterli olmaktadır. Endopeel uygulamasından sonra cilt, bir krem ile masaj yapılarak rahatlatılır. Endopeel kimlere uygulanmaz? Hamilelere, 18 yaşından küçüklere, çam fıstığı alerjisi olanlara, herpes hastalarına, kardiyopatilere uygulanmaz.

Endopeel kalıcı mı?

Uzun süreli etki elde etmek için endopeel tekniği en uygun ve en doğru şekilde uzmanlar tarafından uygulanması gerekmektedir. 8-10 ay boyunca yüz ve boyun gerginliğine sahip endopeel bu sayede uzun süre sizlere kalıcı etkiler ve güzel bir görünüm sunmaktadır.

Endopeel sonrası nelere dikkat edilmeli?

Endopeel® Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?
  • Güneşlenme, solaryum, sauna, sıcak banyo gibi ısı maruziyetinden kaçınılmalıdır.
  • Endopeel® sonrası ev bakımı olarak, herhangi bir komedojenik (gözenekleri tıkayan) madde içermeyen Vit A, Vit C, Vit E yanında UVA / UVB koruyucu faktör içeren bakım kremleri önerilir.
Daha fazla öğe...

Endopeel ne zaman etkisini gösterir?

Endopeel uygulaması sonucu etki 10-30 dakika gibi kısa sürede oluşmaya başlamaktadır.

Endopeel nerelere yapılır?

Endopeel'in çok geniş bir uygulama alanı vardır. Yüzde alındaki, dudak kenarı ve üstündeki kırışıklık çizgilerinin giderilmesinde kullanıldığı gibi tüm yüzde lifting amacıyla da çok başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. Burun kasına uygulanınca burun ucunda kalkma oluşur ve ameliyatsız burun estetiği sağlanabilir.

Endopeel kaç günde etki eder?

Yüzde germe etkisi uygulamadan 30 dk. sonra görünür olur ve bu etki 2-3 günde maksimuma ulaşır.

Endopeel ne kadar sürede etki eder?

Endopeel uygulaması sonucu etki 10-30 dakika gibi kısa sürede oluşmaya başlamaktadır.