Yalı Spor iade var mı?

İçindekiler:

  1. Yalı Spor iade var mı?
  2. Yalı Spor ayakkabı garanti süresi ne kadar?
  3. Yalı Spor sipariş iptali nasıl yapılır?
  4. Kısmi iade ne demek?
  5. Yalı Spor Ürünleri orjinal mi?
  6. Yalı Spor kapıda ödeme var mı?
  7. Adidas değişim süresi ne kadar?
  8. Adidas ayakkabı kaç yıl garantili?
  9. Yalı Spor Kargom Nerede?
  10. Online iade işlemi nedir?
  11. Iade etmek ne anlama gelir?
  12. Yalı Spor sahibi kim?
  13. Instreet kapıda ödeme var mı?
  14. Barçın kapıda ödeme var mı?
  15. Ayakkabı değişim süresi kaç gündür?
  16. Adidas değişim nasıl yapılır?
  17. Adidas Süperstar garanti süresi ne kadar?
  18. Adidas Süperstar kaç yıl garantili?
  19. Kargo geri iade nasıl yapılır?

Yalı Spor iade var mı?

Ayrıca iade işlemlerini size yakın olan Yalı Spor, Yalı Spor Kids ve Yalı Spor Outlet mağazalarımızdan da yapabilirsiniz. Shop mağazalarımızdan iade yapılamamaktadır. Kupon kodu ve iade çeki ile yapılan alışverişlerinizin iadesini adresimize göndermeniz gerekmektedir.

Yalı Spor ayakkabı garanti süresi ne kadar?

Satıcı, mal/hizmetin siparişinden itibaren 30 (Otuz) gün içinde teslim eder ve bu süre içinde yazılı bildirimle ek 10 (on) günlük süre uzatım hakkını saklı tutar.

Yalı Spor sipariş iptali nasıl yapılır?

Sipariş iptal talebinizi; [email protected] adresi üzerinden e-mail yoluyla ya da 0850 222 77 59 numaralı telefondan Yalı Spor Müşteri Hizmetleri'ne iletebilirsiniz. Satın almış olduğunuz üründen vazgeçmeniz halinde, siparişinizi teslim aldıktan sonraki 15 gün içersinde iade edebilirsiniz.

Kısmi iade ne demek?

Tam iade butonu ürünün bedelinin tamamının iadesini ifade eder. Kısmi iade butonu ise müşteri aldığı ürünün bir kısmını iade ettiği durumlarda seçilmelidir. ... Geri ödeme yani refund durumlarında eğer işlem ürünün satışından sonra 24 saat içinde yapılırsa iadeler için hiçbir ücret kesintisi yapılmaz.

Yalı Spor Ürünleri orjinal mi?

Yalı Spor ürünleri orijinal mi? Yalı Spor, tüm ürünlerinde orijinal ürün garantisi sunmaktadır.

Yalı Spor kapıda ödeme var mı?

Yalispor.com.tr'den yaptığınız alışverişlerde kredi kartı / banka kartı ile ödeme olanaklarının yanı sıra Kapıda Ödeme seçeneğiniz de mevcuttur. ... Yalispor.com.tr'den yaptığınız her alışverişinizin %3'ü size parapuan olarak aktarılır.

Adidas değişim süresi ne kadar?

Online siparişimdeki ürünleri kaç gün içinde iade edebilirim? Eğer sipariş ettiğiniz ürün/ürünlerden memnun kalmadıysanız, ürün/ürünleri teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Adidas ayakkabı kaç yıl garantili?

Cevap. Ürünün garantisi 6 aydır.

Yalı Spor Kargom Nerede?

Sipariş verirken kullandığın e-posta adresini ve sipariş numaranı girerek siparişin son durumunu kontrol edebilirsiniz. Sipariş numaranıza size gönderdiğimiz e-posta içerisinden ulaşabilirsiniz. E-postanıza ulaşamıyorsanız 0850 222 77 59 numaralı telefonu arayarak destek alabilirsiniz.

Online iade işlemi nedir?

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde, malın size teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkınız bulunmaktadır. Sipariş verdikten hemen sonra, daha mal teslim edilmeden vazgeçerseniz, teslimi beklemeye gerek yoktur.

Iade etmek ne anlama gelir?

Sözlükte "eski duruma dönme, tekrar meydana gelme, bir şeyi üst üste yaparak alışkanlık haline getirme" anlamındaki avd kökünden türeyen iâde kelimesi "bir şeyi tekrar yapma, eski durumuna getirme, geri verme" gibi anlamlar taşır.

Yalı Spor sahibi kim?

deniz kuş - Owner - YALISPOR | LinkedIn.

Instreet kapıda ödeme var mı?

Siparişlerinize kargo ücretine ek olarak 7,50TL kapıda ödeme hizmet bedeli yansıtılacaktır. İade işlemlerinde hizmet bedelinin iadesi yapılmamaktadır. Kapıda ödeme seçeneğinde sadece nakit ödeme kabul edilmektedir.

Barçın kapıda ödeme var mı?

Barcin.com; UPS Kargo Kapıda Ödeme Servisi ortağıdır. Kredi kartı kullanmıyor dahi olsanız siparişinizin ödemesini kapınızda teslimat anında yapabilirsiniz.

Ayakkabı değişim süresi kaç gündür?

İade-Değişim süresi kaç gün ? Genel olarak satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satın alına bilirliğini bozmadan, teslim tarihinden itibaren yedi ( 14 ) günlük süre içinde neden belirterek değişim yada iade edebilirsiniz.

Adidas değişim nasıl yapılır?

Ürünlerde değişim yapılmamaktadır. Bir Ürünü değiştirmek istediğinizde, satın alınanı para iadesi için geri göndermeniz ve yeni bir sipariş vermeniz gerekecektir.

Adidas Süperstar garanti süresi ne kadar?

Garanti süresi bütün ürünlerde 6 aydır. Garanti altında bulunan ürünlerin tamamında arıza veya garanti kapsamına giren her türlü sorun yaşanması durumunda müşteri bize veya ürünün yetkili servisine veya üretici firmaya başvurabilir.

Adidas Süperstar kaç yıl garantili?

Adidas Super Star Ayakkabı Deri Çatlamaları Ayakkabının garanti süresi 1 yıldır ancak ayakkabının derisinde çatlamalar oluştu. Mağazaya fişiyle birlikte 1 yıldan 1 ay sonraydı sanırım yani Eylül 2019 da idi gittik sorunu söyledik ...

Kargo geri iade nasıl yapılır?

İadenin gerçekleşebilmesi için ürünü açmamalı ve ürün ile birlikte gelen irsaliyeyi imzalamamış olmalısınız. Ürünü teslim aldıysanız iade etmek için Siparişlerim sayfasından ilgili ürünü seçerek talep oluşturmalısınız. Ürününüz, kargo firması tarafından satıcıya teslim edildikten sonra geri ödemeniz bankanıza yapılır.