Konya Eskişehir Hızlı Tren nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Konya Eskişehir Hızlı Tren nereden kalkıyor?
  2. Konya Eskişehir hızlı tren var mı?
  3. Eskişehir Konya hızlı tren bileti ne kadar?
  4. Konya hızlı tren nerelere var?
  5. Konya Eskişehir hızlı tren saat kaçta?
  6. Eskişehir'den istanbul'a hızlı tren saat kaçta var?
  7. Eskişehir hızlı tren kaç saat?
  8. Konya izmir tren kaç TL?
  9. Konya'dan nerelere tren var?
  10. Konya istanbul hızlı tren saat kaçta var?
  11. Eskişehir'den istanbul'a hızlı tren var mı?
  12. Eskişehir istanbul arası kaç saat hızlı tren?

Konya Eskişehir Hızlı Tren nereden kalkıyor?

Konya Eskişehir hızlı tren seyahat süresi ise 105 dakika. Konya Eskişehir son tren : Konya Eskişehir hızlı tren son seferi hergün saat 17:45 de Konya Tren Garından hareket eder.

Konya Eskişehir hızlı tren var mı?

Eskişehir Konya şehirleri arasında sefer yapan hızlı tren yolculuğu yaklaşık olarak 1 saat 45 dakika sürüyor. Konya'dan ilk hızlı tren sabah 7'de kalkıyor, son sefer ise 17.45'te yapılıyor.

Eskişehir Konya hızlı tren bileti ne kadar?

Eskişehir Konya rasında hızlı treni kullanacak bir yolcu YHT bilet parası olarak 38.50 lira ödeyecek. Eskişehir Konya hızlı tren yolculuğu ise yaklaşık 1 saat 45 k sürüyor.

Konya hızlı tren nerelere var?

Konya yüksek hızlı tren ile yolculuk süresi ise 1 saat 45 dakika sürüyor. Konya-İstanbul yüksek hızlı tren durakları sırasıyla Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı duraklarına uğruyor. İki şehir arasında toplamda 6 sefer düzenleniyor.

Konya Eskişehir hızlı tren saat kaçta?

Konya - Eskişehir Tren Seferleri Konya Garından Eskişehir Garına günde 4 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 08:50'de hareket etmekte olup yolculuk süresi 1 saat 46 dakikadır. Son tren ise saat 17:05'te hareket etmekte olup yolculuk süresi 1 saat 46 dakikadır.

Eskişehir'den istanbul'a hızlı tren saat kaçta var?

YHT İstanbul Eskişehir bilet fiyatları tam 55 TL den başlamaktadır. Eskişehir tren garından istanbul yönüne İlk hızlı tren 07:26 saatinde, İstanbul Söğütlü çeşmeden ise 06:00 saatinde hareket etmektedir.

Eskişehir hızlı tren kaç saat?

İstanbul Eskişehir arası hızlı tren ise yaklaşık 3 saat sürüyor. Günde 10 sefer yapılan İstanbul-Eskişehir hızlı treni için ilk sefer Pendik'ten 06:01′ de başlıyor son sefer ise18:01'de bitiyor. Ortalama yolculuk süresi ise 2 sa 54 dk.

Konya izmir tren kaç TL?

Konya Mavi Treni, Konya - İzmir arası 1. mevki tren bileti fiyatı 53.00 TL' dir. Bu rakam tam bilet fiyatıdır.

Konya'dan nerelere tren var?

Konya Mavi Treni Güzergâh Konya Mavi Treni Konya, Afyonkarahisar Uşak, Manisa ve İzmir güzergahını takip etmekte, bu seferini ortalama 12 saatte tamamlamaktadır.

Konya istanbul hızlı tren saat kaçta var?

Konya'dan İstanbul'a hareket eden yüksek hızlı tren İstanbul'da 3 farklı istasyonda durmaktadır. 06:00 ve 13:15 trenleri sadece Söğütlüçeşme istasyonuna kadar gitmekte olup, 18:10 treni ise Halkalı'ya kadar gitmektedir. Konya İstanbul Hızlı Tren Sefer süresi ortalama olarak 4 saat 20 dakika sürmektedir.

Eskişehir'den istanbul'a hızlı tren var mı?

İstanbul Eskişehir arası hızlı tren ise yaklaşık 3 saat sürüyor. ... Günde 10 sefer yapılan İstanbul-Eskişehir hızlı treni için ilk sefer Pendik'ten 06:01' de başlıyor son sefer ise18:01'de bitiyor. Ortalama yolculuk süresi ise 2 sa 54 dk. İstanbul (Pendik) kalkış ve İzmit YHT istasyona varışlı olarak gerçekleşiyor.

Eskişehir istanbul arası kaç saat hızlı tren?

İstanbul Eskişehir arası hızlı tren ise yaklaşık 3 saat sürüyor. Günde 10 sefer yapılan İstanbul-Eskişehir hızlı treni için ilk sefer Pendik'ten 06:01′ de başlıyor son sefer ise18:01'de bitiyor.