Vodafone internet paketi yükleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone internet paketi yükleme nasıl yapılır?
  2. Vodafone 10 GB yaz paketi nasıl yapılır?
  3. Vodafone yanımda uygulamasından nasıl paket yüklenir?
  4. Vodafone nasıl paket yapabilirim?
  5. Vodafone Kolay yeni tarife nedir?
  6. Vodafone 5 TL yükleme nasıl yapılır?
  7. Vodafone haftalık paket 5 TL nasıl yüklenir?
  8. Genç süper kolay paket 30 kac ay gecerli?
  9. Vodafone paket üstüne paket yapılır mı?
  10. Vodafone hangi paket var?
  11. Vodafone Kolay Paket 6 nasıl yapılır?
  12. Kaçmaz 10 GB nasıl iptal edilir?
  13. Turkcell ek 10 GB nasıl alınır?

Vodafone internet paketi yükleme nasıl yapılır?

Vodafone Yanımda Uygulaması'nı Google Play Store üzerinden indirerek, uygulama üzerinden ek paket satın almak. Online Self Servis üzerinden ek paket satın almak. 7000 Sesli Yanıt Servisini arayarak, hatta 7000'a direk mesaj göndererek bile dilediğiniz ek internet paketini kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Vodafone 10 GB yaz paketi nasıl yapılır?

10 GB Paketi Nasıl Yapılır? Vodafone Yaz 10 GB tatip paketi bir ek paket ürünüdür. Vodafone yaz 10 GB paketine 19 TL karşılığında satın almak için Vodafone Yanımda uygulamasını kullanmanız gerekiyor. Vodafone yanımda uygulamasını hala indirmediyseniz buradan indirebilirsiniz.

Vodafone yanımda uygulamasından nasıl paket yüklenir?

Tarife, Ek Paket ve Kullanımlar Vodafone Yanımda uygulaması: Uygulama üzerinden ana sayfada yer alan "TL Yükle" butonuna tıklayarak ya da "TL ve Kolay Paket Yükle" sekmesinde yer alan "TL Yükle" bölümüne girerek hızlı ve rahat bir şekilde TL yüklemesi gerçekleştirebilirsiniz.

Vodafone nasıl paket yapabilirim?

Faturalı ve faturasız hatlar için konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet sayfası üzerinden, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak veya 7000'e SMS göndererek, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Mağazalarından satın alabilirsiniz.

Vodafone Kolay yeni tarife nedir?

Kolay Paketler, nakit, banka veya kredi kartıyla direkt olarak satın alınabilen, bol internetli, çok avantajlı paketlerdir. Tüm bireysel faturasız aboneler yararlanabilir. Kolay paketler, TL bakiyenizle satın alınamaz; seçtiğiniz Kolay Paketi nakit, banka ya da kredi kartınızla satın alabilirsiniz.

Vodafone 5 TL yükleme nasıl yapılır?

Nasıl TL Yüklemesi Yapabilirim?
  1. SMS göndererek,
  2. 7000'i arayarak,
  3. Kartınızdaki kontrol numarası ve şifreyi cep telefonunuzdan tuşlayarak,
  4. Müşteri Hizmetleri'ni arayarak yükleme yapabilirsiniz.

Vodafone haftalık paket 5 TL nasıl yüklenir?

Haftalık Paket 500 MB veya 100 DK. Aboneler, kullanılmak istenilen fişin/kartın üzerinde yazan kısa kod ile birlikte şifre, DK “fişte verilen kod” ya da SMS “fişte verilen kod” ya da INT “fişte verilen kod” yazıp 7500'a ücretsiz kısa mesaj atar. Paket içerikleri yüklenir.

Genç süper kolay paket 30 kac ay gecerli?

28 günlüktür, tekrar etmez. Sadece yeni hat alımına uygundur. Paket içeriği 28 gün boyunca geçerlidir.

Vodafone paket üstüne paket yapılır mı?

İnternet: 2 adet aylık internet paketi aynı anda satın alınamamaktadır. Günlük ve haftalık paketlerde kullanım süreleri sona erdikten sonra, aynı paketi satın alabilirsiniz.

Vodafone hangi paket var?

Vodafone Yanımda” uygulamasına giriş yaptıktan sonra, “Tarife ve Kullanımlarım” sekmesi altında bulunan “Tarife ve Paketlerim”e tıklayarak kullanmakta olduğunuz güncel tarifeyi görüntüleyebilirsiniz.

Vodafone Kolay Paket 6 nasıl yapılır?

Bu paket Vodafone bayilerinden, Yanımda'dan, vodafone.com.tr'den, anlaşmalı bankaların online kanallarından, 70 sesli yanıt sistemi üzerinden satın alınabilir.

Kaçmaz 10 GB nasıl iptal edilir?

Turkcell 10 GB Kaçmaz paketini iptal etmek için IPTAL KACMAZ10GB yazıp 2200'a göndererek, müşteri hizmetlerini arayarak veya Dijital Operatör uygulamasından iptal edebilirsiniz.

Turkcell ek 10 GB nasıl alınır?

21.07.2020 tarihi itibarıyla 21 gün geçerli 10 GB internet paketi KDV ve ÖİV dâhil 101,89 TL'dir. Hediye paket de 21 gün boyunca geçerlidir. Bu paketten bireysel faturalı müşterilerimiz faydalanabilir. Bu paket 10GB EK yazıp 2200'a gönderilerek alınabilir.