iPhone suya düşerse ne yapmak lazım?

İçindekiler:

  1. iPhone suya düşerse ne yapmak lazım?
  2. iPhone 11 suya düşerse ne olur?
  3. iPhone 7 su kaçtı ne yapmalıyım?
  4. Suya düşen telefon tamir edilebilir mi?
  5. iPhone 7 toza dayanıklı mı?
  6. Deniz suyu telefonu bozar mı?
  7. Su geçirmeyen telefonlar hangileri?
  8. iPhone 6 sıvı teması nasıl anlaşılır?
  9. iPhone 11 deniz suyuna dayanıklı mı?
  10. iPhone 11 suya ne kadar dayanıklı?

iPhone suya düşerse ne yapmak lazım?

iPhone Suya Düşerse Neler Yapılmalı?
  1. Suya düşen iPhone telefonunu derhal kapatmak,
  2. Daha sonra hattı, telefonun yuvasından çıkarmak,
  3. Bir kap dolusu pirinç hazırlamak,
  4. Ardından ise telefonu bu pirinç kabının içerisine yerleştirmek,
Daha fazla öğe...

iPhone 11 suya düşerse ne olur?

Ancak iPhone 11 telefonunuz suya düştüyse hemen sudan çıkarmanız gerekiyor. Ana kartın yanma ihtimalini önlemek için telefonunuzu vakit kaybetmeden kapatmalısınız. Telefonunuz suya düştüğünde çalışmaya devam ediyor ancak bazen sim kart yuvasına su kaçıp kartın bozulmasına neden olabiliyor.

iPhone 7 su kaçtı ne yapmalıyım?

iPhone'um ıslanırsa ne yapmalıyım? iPhone'unuza sudan başka bir sıvı sıçrarsa etkilenen alanı musluk suyuyla durulayın. iPhone'unuzu gözlük bezi gibi tüy bırakmayan yumuşak bir bezle silin.

Suya düşen telefon tamir edilebilir mi?

Telefonun sahibi tüm önerileri uygulamış olmasına karşın hala telefonun içinde su kaldığını düşünüyorsa o halde telefonu tamire götürmelidir. Bunun için servis elemanları orijinal yedek parça önerebilirler. Eğer, su cihazın parçalarına zarar verdiyse o parçaların değişmesi gerekir.

iPhone 7 toza dayanıklı mı?

6; toza dayanıklılık için verilebilecek en yüksek düzey, dolayısıyla iPhone 7 ve iPhone 7 Plus küçük parçacıklara karşı tamamen korunuyor. ... Yeni iPhone'ların sahip olduğu suya dayanıklılık değeri cihazın 1 metreye kadar derinliklerde 30 dakika boyunca su girişlerine karşı dayanabileceği anlamına geliyor.

Deniz suyu telefonu bozar mı?

-Telefonunu denize düşürenlerin, cihazı sudan çıkarıp bu sefer tatlı suya bırakmaları daha sonra oradan da çıkarıp kurulamaları gerekiyor. Çünkü tuzlu su barındırdığı kristallerden dolayı cihazın bazı parçalarına zarar verebiliyor.

Su geçirmeyen telefonlar hangileri?

Amiral gemi seviyesinden, orta sınıf cihazlara kadar birçok segmentte karşımıza çıkan suya dayanıklı akıllı telefonların bazılarını şu şekilde sıralamak mümkündür:
  • Apple iPhone 11 Pro Max.
  • Apple iPhone 11.
  • Huawei P30 Pro.
  • OnePlus 8 Pro.
  • Google Pixel 4 XL.
  • Samsung Galaxy S10.
  • Samsung Galaxy S20 Plus.
  • Samsung Galaxy Note 10 Plus.
Daha fazla öğe...

iPhone 6 sıvı teması nasıl anlaşılır?

iPhone'da ve çoğu iPod aygıtında dıştan görebileceğiniz Sıvıyla Temas Göstergeleri (LCI) vardır. LCI suyla veya su içeren bir sıvıyla temas ettiğinde etkinleşir. Gösterge normalde beyaz veya gümüş rengindedir, ancak suya veya su içeren sıvıya maruz kaldığında tamamen kırmızı olur.

iPhone 11 deniz suyuna dayanıklı mı?

"iPhone 11 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir ve IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine sahiptir (maksimum 2 metre derinlikte 30 dakikaya kadar).

iPhone 11 suya ne kadar dayanıklı?

"iPhone 11 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir ve IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine sahiptir (maksimum 2 metre derinlikte 30 dakikaya kadar).