iOS 14.3 hangi cihazlara gelecek?

İçindekiler:

  1. iOS 14.3 hangi cihazlara gelecek?
  2. iOS 14.3 nedir?
  3. iOS 14.3 güncellemesi nasıl?
  4. iPhone 6 gece modu gelecek mi?
  5. iPhone 6S guncelleme alıyor mu?
  6. iPhone 6 Gece Modu nasıl açılır?
  7. iPhone 6 Karanlık mod nasıl yapılır?

iOS 14.3 hangi cihazlara gelecek?

iOS 14.3 güncellemesini iPhone 12 serisi, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR ve iPhone SE (2020) ve iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 7 Plus, iPhone 7model telefonlarda kullanılabilecek.

iOS 14.3 nedir?

iOS 14.3, Apple Fitness+ ve AirPods Max desteği içerir. Bu sürüm iPhone 12 Pro'da fotoğrafları Apple ProRAW'da çekme özelliği ekler, App Store'da Gizlilik bilgisi bölümünü sunar ve iPhone'unuz için başka özellikler ve hata düzeltmeleri içerir. Bu sürüm şu sorunları da düzeltir: Bazı MMS mesajların alınamaması

iOS 14.3 güncellemesi nasıl?

- Aygıtınızı güç kaynağına takın ve Wi-Fi ile internete bağlanın. - iPhone'unuzdan ayarlara gidin. - Ayarlardan Genel menüsüne tıklayın ve yazılım güncelleme seçeneğine dokunun. Burada karşınıza iOS 14.3 güncellemesi çıkacak.

iPhone 6 gece modu gelecek mi?

Eylül ayında yayınlanması beklenen iOS 13'ü yükleyenler, gece modunu otomatik olarak kullanmaya başlayacak. Ancak her iPhone kullanıcısı bu yeni özellikten elbette faydalanamayacak. iOS 13'ün yüklenemeyeceği telefonlar iPhone 6, iPhone 6 Plus ve öncesinde satışa sunulan iPhone modellerini kapsıyor.

iPhone 6S guncelleme alıyor mu?

iOS 15 güncellemesiyle birlikte halen milyonlarca kişi tarafından kullanılan iPhone 6S ve iPhone SE modelleri güncelleme almayacak.

iPhone 6 Gece Modu nasıl açılır?

Night Shift'i etkinleştirme
  1. Denetim Merkezi'ni açın. Parlaklık denetimi simgesine sertçe basın, ardından Night Shift'i açmak veya kapatmak için simgesine dokunun.
  2. Ayarlar > Ekran ve Parlaklık > Night Shift'e gidin.
Hicri

iPhone 6 Karanlık mod nasıl yapılır?

Koyu Mod'u açma
  1. Ayarlar'a gidip Ekran ve Parlaklık'a dokunun.
  2. Koyu Mod'u açmak için Koyu'yu seçin.
Hicri