Shell'de Bonus geçiyor mu?

İçindekiler:

  1. Shell'de Bonus geçiyor mu?
  2. Shell bonus nasıl kullanılır?
  3. Shell Zubizu kampanyası ne zaman bitiyor?
  4. Shell kampanya kodu nasıl kullanılır?
  5. Bonus puan ile yakıt alınır mı?
  6. Shell'de kampanya var mı?
  7. Shell petrol 500 puan kaç TL?
  8. Garanti Bonus hangi petrolde geçerli?
  9. ZUBİZU ile ödeme nasıl yapılır?
  10. ZUBİZU kime ait?
  11. Shell Club Smart Kart 1 puan kaç TL?
  12. Garanti kullanılabilir bonus nasıl harcanır?
  13. Shell ClubSmart puan kaç TL?
  14. 100 Smart Puan kaç TL?
  15. Bonus puan nerelerde kullanılır?
  16. ZUBİZU puanı nerede kullanılır?
  17. Zubizu üyesi ne demek?
  18. Shell'de 1000 Puan kaç TL?

Shell'de Bonus geçiyor mu?

Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 125 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerlidir. ... Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 125 TL ve üzeri harcamaların sadece ilki kampanyaya dahildir.

Shell bonus nasıl kullanılır?

Bonus üyesi SHELL istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; BonusFlaş uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 40 TL bonus, SMS ile kampanyaya katılarak 30 TL bonus kazanın.

Shell Zubizu kampanyası ne zaman bitiyor?

Kampanya Kuralları: Kampanya 31.07.2021 tarihine kadar Shell ClubSmart üyesi Shell istasyonlarında geçerlidir. ... Kartınızı tanımladıktan sonra anlaşmalı Shell istasyonlarında aracınızdan inmeden ZUBİZU ile mobil ödeme yapmak için; Dolum öncesi ZUBİZU ile mobil ödeme yapacağınızı belirtin.

Shell kampanya kodu nasıl kullanılır?

Kampanyaya katılmak için, kampanya katılım şifrenizi GİTTİGİDİYOR yazıp aralarında bir boşluk bırakarak Shell ClubSmart kart numaranızı ve kampanya şifrenizi girerek , saat 23.59'a kadar 2313'e kısa mesajla göndermeniz gerekmektedir.

Bonus puan ile yakıt alınır mı?

Kampanyaya Bonus Flaş uygulaması aracılığı ile katılan kart sahipleri 40 TL bonus kazanacaktır. Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 125 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerlidir. ... sonrası kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.

Shell'de kampanya var mı?

Shell'de Garanti Bonusflaş'a Özel 40 TL değerinde Bonus! Bonus üyesi SHELL istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; BonusFlaş uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 40 TL bonus, SMS ile kampanyaya katılarak 30 TL bonus kazanın.

Shell petrol 500 puan kaç TL?

Bunun için yapmanız gereken yakıt alımınızdan önce istasyon görevlisine puan harcamak istediğinizi belirtmek. Bedava yakıt fırsatı! Her 500 Smart Puan için 5 TL'lik hediye yakıt alabilirsiniz.

Garanti Bonus hangi petrolde geçerli?

Akaryakıt
MARKATAKSiTWEB SİTESİ
OPETBu sektörde taksit seçeneği bulunmamaktadır.www.opet.com.tr
PETROL OFİSİBu sektörde taksit seçeneği bulunmamaktadır.www.poas.com.tr
SHELLBu sektörde taksit seçeneği bulunmamaktadır.www.shell.com.tr
TOTALBu sektörde taksit seçeneği bulunmamaktadır.www.total.com.tr
6 satır daha

ZUBİZU ile ödeme nasıl yapılır?

Sonrasında tek yapmanız gereken ZUBİZU mobil ödeme özelliğinin geçerli olduğu noktalarda ödeme sırasında ZUBİZU QR kodunuzu okutmak ve mobil ödeme yapmak istediğinizi söylemektir. Satış noktasındaki görevli kendi ekranından mobil ödemeyi başlatır ve açık olan uygulamanıza ödeme onay mesajı gelir.

ZUBİZU kime ait?

ZUBİZU, Doğuş Müşteri Sistemleri kapsamında Doğuş Grubu'nun veri odaklı pazarlama ve sadakat platformu olarak 2014 yılında kuruldu. ZUBİZU, iş birliği yaptığı firmalara müşteri ve veri odaklı analitik pazarlama, çapraz kampanya ve müşteri deneyimi hizmetleri sağlama amacıyla hayata geçirildi.

Shell Club Smart Kart 1 puan kaç TL?

Bir ay içerisinde en az 500, en fazla 20.000 Smart puan olmak üzere 100 ve katları değerlerde harcama yapılabilmektedir. 100 Smart Puan, 1 TL değerinde akaryakıt veya otogaza eşdeğerdir. Smart Puanların harcanması sırasında en az 1 TL değerinde harcama yapılması gerekliliği bulunmaktadır.

Garanti kullanılabilir bonus nasıl harcanır?

Üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde ödeme adımına geldiğinizde kasada görevli kişiye alışverişinizi Bonus'la ödemek istediğinizi belirterek pos cihazına şifrenizi Bonus kullanımı için girmeniz gerekiyor. Dilerseniz alışverişin bir kısmı, dilerseniz alışverişin tamamını Bonus'la ödeyebiliyorsunuz.

Shell ClubSmart puan kaç TL?

Her 500 Smart Puan için 5 TL'lik hediye yakıt alabilirsiniz. Bedava yakıt fırsatı!

100 Smart Puan kaç TL?

Smart Puanlarınızı kullanabilmek için Smart kartınızın kayıtlı olması gerekmektedir. Bir ay içerisinde en az 500, en fazla 20.000 Smart puan olmak üzere 100 ve katları değerlerde harcama yapılabilmektedir. 100 Smart Puan, 1 TL değerinde akaryakıt veya otogaza eşdeğerdir.

Bonus puan nerelerde kullanılır?

Bonus puan mağazalar, marketler, online siteler vb birçok yerde kullanılabilir. Tüm bankalar göz önünde bulundurulduğunda bonus kart sahibi olup aktif kullanan sayısı 11 milyona ulaşmış durumda. Bonus kart kullanıcıların bu kadar artması sebebiyle daha çok mağazada bonus kart kullanımı sağlandı.

ZUBİZU puanı nerede kullanılır?

Kampanyaya katılacak olan ZUBİZU'lular anlaşmalı Shell istasyonlarında yapacakları Shell V-power alımlarında 5 kata varan Smart Puan kazanıyorlar. Shell ClubSmart kart numaranız ve plakanız ile kampanyaya katıldıktan sonra başka hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan sene sonuna kadar 5 kat Smart Puan kazanın !

Zubizu üyesi ne demek?

ZUBİZU kişiye özel bir uygulama olduğundan sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre özelleşen öneriler ve teklifler sunmaktadır. Bu nedenle ZUBİZU üyeliğinizi sadece sizin kullanmanızı öneririz. Bu şekilde ZUBİZU'nun sizi yakından tanımasını ve size özel içeriklerle karşınıza çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Shell'de 1000 Puan kaç TL?

Her 1.000 Mil, 3.000 Shell ClubSmart puana eşittir. 3.000 Shell Club Smart puan ile 30 TL değerinde akaryakıt ve Shell otogaz hediyesi alınabilir.