Rebul mağazaları nerede?

İçindekiler:

  1. Rebul mağazaları nerede?
  2. Rebul Kolonya hangi markette?
  3. Perfume Atelier kimin?
  4. Rebul Bouquet ne demek?
  5. Kemal Müderrisoğlu kimdir?
  6. Rebul Kolonya kim üretiyor?
  7. Rebul Bouquet ne kadar?
  8. Atelier Rebul ne ise yarar?
  9. Atelier hangi dil?
  10. Rebul Bouquet nasıl kokuyor?
  11. Rebul Bouquet ne çiçeği?
  12. Rebul eczanesini kim yönetiyor?
  13. Ecz Mehmet Müderrisoğlu kaç yaşında?
  14. Mehmet Müderrisoğlu kim?
  15. Rebul Kozmetik sahibi kim?
  16. Rebul Bouquet içinde ne var?
  17. Rebul kalıcı mı?

Rebul mağazaları nerede?

İstanbul'da bulunan mağazalarımız: Avrupa yakasında, Bebek, Capacity AVM, Cevahir AVM, İstinyePark AVM, Kanyon AVM, Nişantaşı, Zorlu Center'da bulunmaktadır. Anadolu yakasında ise: Akasya AVM, Bağdat Caddesi, Emaar AVM ve Palladium AVM 'de bulunmaktadır.

Rebul Kolonya hangi markette?

Rebul Ice Kolonya 270 Ml - Migros.

Perfume Atelier kimin?

ATİLLA AKINCI - Co-Founder - Perfume Atelier | LinkedIn.

Rebul Bouquet ne demek?

Japonya'nın baharı müjdeleyen şakayık çiçeğinin Rebul Kolonyası ile buluşmasıyla başlar. Bu uyumlu buluşmanın sonucunda nesiller boyu beğeni ile kullanılan ve bir klasik haline gelen Rebul Bouquet Kolonyası ortaya çıkar.

Kemal Müderrisoğlu kimdir?

Babam Kemal Müderrisoğlu, 1918 yılında Darülfünin-i Osmani Eczacı ve Dişçi Mekteb-i Alisi'nin Eczacılık bölümünde staj yaparken Mösyö Reboul'un yanında önce stajyer sonra çırak olarak çalışmaya başladı. Birlikte kremler, losyonlar ve kolonyalar ürettiler.

Rebul Kolonya kim üretiyor?

Müderrisoğlu ailesinin üçüncü kuşak üyeleri tarafından yönetilen ve Türkiye genelinde 15 kozmetik butiği olan Rebul markası günümüzde, ürünlerini 60'tan fazla ülkeye ihraç ediyor ve Türk kozmetik sektörünü başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Rebul Bouquet ne kadar?

Seçenekler: 30 ml750,00 TL/lt. 50 ml138,00 TL/lt.

Atelier Rebul ne ise yarar?

İçeriğindeki %80 etil alkol oranı ile güvenli hijyen sağlayan Atelier Rebul kolonyaları, kullandığı yüksek oranda doğal yağlar ve zenginleştirilmiş esanslar sayesinde birbirinden güzel kokuların uzun süre size mutluluk vermesini sağlıyor. Kısacası el hijyeniniz için dezenfektan kokusuna mahkum değilsiniz!

Atelier hangi dil?

Fransızca atelier "demirci işliği [esk.], her türlü işlik" sözcüğünden alıntıdır.

Rebul Bouquet nasıl kokuyor?

Dip nota: misk, sedir ağacı ve sandal ağacı içeriyormuş. 270 ml olanını indirimden 15 liranın altında bir fiyata aldım. Kolonyadan çok parfüm gibi kokuyor ben de parfüm gibi saçıma ve boynuma sürüyorum. Çiçekli koku sevmediğim halde kokusuna bayıldım.

Rebul Bouquet ne çiçeği?

Japonyanın baharı müjdeleyen Şakayık çiçeğinin Rebul Kolonya ile buluşması ile hikayemiz başlar. Üst notalarda Akdeniz'in narin ama enerjik turunçgilleri, orta notalarda coşkulu şakayık, masum müge ve zarif zambakların asaleti sizi sarmalar.

Rebul eczanesini kim yönetiyor?

Rebul Eczanesi'nin ikinci kuşak sahibi, Mehmet Müderrisoğlu “Kolonyayı herkes üretiyor, kokuyu seçmek zor” diyor. meşhur kolonyanın hikâyesini anlattı. Beyoğlu'nda 123 yıl önce açılan Rebul Eczanesi'nin doğuşu hayli ilginç bir hikâye.

Ecz Mehmet Müderrisoğlu kaç yaşında?

Eczacı Mehmet Müderrrisoğlu 1948 yılında İstanbul'da doğdu. Babası Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk eczacılık okulu mezunlarından olup, kendisi üç kardeşin en gencidir. İki ağabeyi de eczacı olup, kendisi 1970 yılı Nişantaşı Eczacılık Yüksek Okulu mezunudur.

Mehmet Müderrisoğlu kim?

Öğretim Görevlisi, Eczacı, Yazar Eczacı, yazar, öğretim görevlisi. 1948 yılında İstanbul'da doğdu. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk eczacılık okulu mezunlarından Kemal Müderrisoğlu'nun oğludur. ... İki ağabeyi de eczacı olup, kendisi 1970 yılı Nişantaşı Eczacılık Yüksek Okulu mezunudur.

Rebul Kozmetik sahibi kim?

Atelier Rebul kurucu ortağı Nüket Filiba, marka olarak kalite ve güvenden ödün vermediklerini formüllerin tamamının kendi laboratuvarlarında, kendi tesislerinde ürettiklerini söylüyor. Markanın köklerine biraz yolculuk yapalım, kısaca bir hikayesini dinleyelim sizden.

Rebul Bouquet içinde ne var?

Rebul Bouquet Kolonya 270 ML İçindekiler: Bouquet Kolonya 270 ML ürünü içerisinde; Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinamal, Geraniol, Citronellol, Benzyl Salicylate, D-Limonene, Isoeugenol.

Rebul kalıcı mı?

Rebul mavi parfüm son derece zarif bir şişe tasarımına sahip ürünlerdendir. ... Parfümün kalıcı kokusu da çok az bir miktarla çok uzun süre teninizde taşıyabileceğiniz notalara sahip olursunuz. Bu özellik ürünün çok uzun süre kullanılabilmesini sağlar.