iPhone telefon açılmıyorsa ne yapılır?

İçindekiler:

  1. iPhone telefon açılmıyorsa ne yapılır?
  2. WhatsApp açılmıyor neden?
  3. iPhone neden kendi kendine kapanır?
  4. iPhone 6 WhatsApp nasıl yüklenir?
  5. WhatsApp açılmıyor nasıl açabilirim?
  6. iPhone telefon kapandı nasıl açılır?
  7. iPhone şarj entegresi bozulursa ne olur?
  8. iPhone tüm ayarları sıfırlama neler silinir?
  9. WhatsApp neden yüklenmiyor iPhone?
  10. WhatsApp web neden açılmaz?
  11. WhatsApp durum güncellemelerini kimler görebilir?
  12. Durumu nasıl güncelleyebilirim?
  13. Kapanan iPhone 7 nasıl açılır?
  14. iPhone şarj entegresi kaç TL?

iPhone telefon açılmıyorsa ne yapılır?

Sesi kıs düğmesine basıp hemen bırakın. Apple logosunu görene kadar yan düğmeyi basılı tutun. iPhone'unuz açılmıyorsa donanımınızı kontrol etmek ve aygıtınızı şarj etmek için bu adımları izleyin. Bir saat kadar şarj etmeniz gerekebilir.

WhatsApp açılmıyor neden?

WhatsApp'a bağlanamamanızın en yaygın nedeni telefonunuzun geçici olarak internete bağlı olmamasıdır. ... Operatörünüzden İnternet veri planınız olduğunu veya bir Wi-Fi bağlantısından İnternet erişiminiz olduğuna emin olun. Telefonunuzun güçlü bir sinyalle Wi-Fi veya veri ağına bağlı olduğundan emin olun.

iPhone neden kendi kendine kapanır?

iPhone, yazılım veya donanımsal açıdan da bazı durumlarda güçsüz kalabilir. ... Gerekli sinyalleri alamayan ve veri akışını sağlayamayan iPhone düzgün bir şekilde çalışmayacaktır. Güçsüz kaldığından ötürü de sistemi çalıştırmaya devam etmeyerek telefonun kapanmasına neden olacaktır.

iPhone 6 WhatsApp nasıl yüklenir?

Cihazınızın internet bağlantısının olduğundan emin olduktan sonra, Apple Store'a girip arama bölümüne "Whatsapp" yazdığınızda, karşınıza çıkan indirme ikonuna basmanız halinde, uygulama telefonunuza inmeye başlayacaktır.

WhatsApp açılmıyor nasıl açabilirim?

Sorun giderme
  1. Telefonunuzu kapatıp yeniden başlatın.
  2. WhatsApp'ı Google Play Store'da sunulan en son sürümüne güncelleyin.
  3. Telefonunuzda Ayarlar > Ağ ve İnternet > Uçak modu'nu açın ve kapatın.
  4. Telefonunuzda Ayarlar > Ağ ve İnternet > Veri kullanımı > Hücresel veri'ye dokunarak açık konuma getirin.
Daha fazla öğe...

iPhone telefon kapandı nasıl açılır?

Üst düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için üst düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

iPhone şarj entegresi bozulursa ne olur?

Telefonun anakartında şarj olmasını sağlayan entegre arızalandığı zaman, telefonun şarj harcama dengesi kaybolur ve ileri safhaya giderse kısa devre duruma düşerek telefon tamir edilene kadar açılmaz. Şarj entegresi arızalandığı zaman telefon sürekli olarak enerji (akım) çeker.

iPhone tüm ayarları sıfırlama neler silinir?

Tüm Ayarları Sıfırla: Ağ ayarları, klavye sözlüğü, ana ekran yerleşimi, konum ayarları, gizlilik ayarları ve Apple Pay kartları da dahil olmak üzere tüm ayarlar silinir ve saptanmış değerlerine döndürülür. Hiçbir veri veya ortam silinmez.

WhatsApp neden yüklenmiyor iPhone?

Sorun giderme WhatsApp'ı Apple App Store'da bulunan en son sürümüne güncelleyin. iPhone Ayarlar'ı açın ve Uçak Modu'nu açın ve kapatın. iPhone Ayarlar'ı açın > Hücresel'e dokunun ve Hücresel Veri'yi açın. iPhone Ayarlar'da Wi-Fi'ya dokunarak Wi-Fi'yı kapatıp açın.

WhatsApp web neden açılmaz?

WhatsApp Web QR kod çalışmıyorsa, özellikle QR kodu bilgisayarınızda yüklüyse ancak telefonunuzda okuyamıyorsanız sorun telefonunuzun internete bağlı olmaması veya bağlantının kararsız olmasından kaynaklıdır. WhatsApp'a girebilmeniz başlı başına internetinizin düzgün olduğu manasına gelmez.

WhatsApp durum güncellemelerini kimler görebilir?

Kişilerim: Tüm kişileriniz durum güncellemelerinizi görebilir. Şunlar hariç kişilerim…: Seçtiğiniz kişiler dışındaki tüm kişileriniz durum güncellemelerinizi görebilir. Sadece şu kişilerle paylaş…: Durum güncellemelerinizi sadece seçtiğiniz kişiler görebilir.

Durumu nasıl güncelleyebilirim?

Android telefon veya tabletinizde Ana Sayfa düğmesine dokunup basılı tutun veya "Ok Google" deyin. İstediğiniz güncellemeyi söyleyin veya yazın.

Kapanan iPhone 7 nasıl açılır?

Eğer olur da iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ınız kiltilenirse, cevap vermezse, güç ve ses kısma tuşuna aynı anda 5 saniye basılı tutun. iPhone 7'niz reset'lenecektir. Reset'lendiği zaman ekran birkaç saniye biraz garip görünebilir, ancak iPhone birkaç dakika içinde yeniden açılıyor.

iPhone şarj entegresi kaç TL?

iPhone şarj entegresi değişimi fiyat listesi
iPhone ModeliiPhone Şarj Entegresi Değişimi Fiyatı
iPhone 6 Plus199 TL
iPhone 6S249 TL
iPhone 6S Plus199 TL
iPhone 7299 TL
14 satır daha