THY Promo bilet ne demek?

İçindekiler:

  1. THY Promo bilet ne demek?
  2. THY uçak biletleri ne zaman ucuzlar?
  3. THY uçak bileti nasıl alınır?
  4. THY Promo esnek ne demek?
  5. THY bilet sınıfları nelerdir?
  6. THY biniş kartı nasıl oluşturulur?
  7. THY bilet rezervasyonu kaç gün geçerli?
  8. Çok ucuza uçak bileti nasıl alınır?
  9. Istanbul'da Kars'a uçak bileti ne kadar?
  10. Turkish Airlines yarı esnek bilet ne demek?
  11. Turkish Airlines esnek bilet ne demek?
  12. THY yarı esnek ne demek?
  13. Uçuş sınıfı ne demek?

THY Promo bilet ne demek?

Promosyonlu biletler, satın alındığı andan itibaren herhangi bir iptal, iade veya değişiklik yapılamayan biletlerdir. *Promosyonlu uçak biletleri fiyatları sınırlı sayıda koltuk için geçerlidir. *Promosyonlu biletler için iptal, iade ve değişiklik yoktur.

THY uçak biletleri ne zaman ucuzlar?

Ucuz uçak bileti için en uygun zaman seyahatinizden 4-10 hafta öncesi diyebiliriz. Uçuş için daha uygun fiyatlı olan günler ise Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri çünkü bugünler de daha az yolcu oluyor ve bu yüzden ücretler de daha düşük oluyor.

THY uçak bileti nasıl alınır?

Bilgisayarınız, tabletiniz ya da akıllı telefonunuz üzerinden internet sitemize/mobil uygulamamıza girerek veya bize ulaşın sayfamızdaki çağrı merkezimizi arayarak e-bilet satın alabilirsiniz. Detaylı bilgi için rezervasyon sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

THY Promo esnek ne demek?

Esnek bilet, ücret olarak promosyon uçak biletlerine göre daha pahalı olan ancak belli kurallar ve kesintiler dahilinde iptal ve değişiklik yapılabilen biletlerdir.

THY bilet sınıfları nelerdir?

Türk Hava Yolları'nda Economy, Comfort ve Business adında 3 farklı sınıf bulunuyor. Bu sınıflar da harflerle numaralandırılmış kategorilere ayrılıyor. Economy sınıfındaki biletler W, P, T, L, V, G, M, H, S, E, Q, Y, B harfleriyle, Business K,J,C,D, Comfort sınıfı ise A,U,O harfleriyle mil kazanılıyor.

THY biniş kartı nasıl oluşturulur?

Online check-in yaparken SMS veya mobil biniş kartı seçeneklerini seçmeniz gerekmektedir. Check-in yaptıysanız uçuşunuzu kontrol etme menülerinden de biniş kartını elde edebilirsiniz. Ayrıca bazı havayolu şirketleri bu desteği mobil uygulamalarından sağlamaktadır.

THY bilet rezervasyonu kaç gün geçerli?

Geçerli Tarih Aralığı: Ödemesi EFT/HAVALE aracılığı ile yapılacak olan rezervasyon kayıtlarının ilk segmentinin uçuş tarihi, rezervasyonun yapıldığı tarihten 2 iş günü + 5 gün'den az, 355 gün'den fazla olamaz.

Çok ucuza uçak bileti nasıl alınır?

Ucuz Uçak Bileti Bulmak İçin 7 Süper Taktik!
  1. 1. Seyahat Tarihlerinizi Esnek Tutun. Uçak bileti fiyatları günden güne değişiklik gösterir. ...
  2. 2. Skyscanner e-Bültenine Üye Olun. ...
  3. 3. Her Yere Seçeneği. ...
  4. Alternatif Havayollarına Bakın. ...
  5. Biletinizi Erken Alın. ...
  6. Tek Yön Biletlere de Bakın. ...
  7. 7. Alternatif Rotalar Deneyin.
Hicri 14 Şevval 1439

Istanbul'da Kars'a uçak bileti ne kadar?

İstanbul ✈ Kars Uçuş Bilgileri
Ort. Uçuş Süresi2sa
VarışKars
Kalkışİstanbul
Uçuş Fiyatı257,99TL
Hava YollarıPegasus , Anadolujet, Türk Hava Yolları

Turkish Airlines yarı esnek bilet ne demek?

THY yarı esnek bilet ile istediğiniz zaman rezervasyonunun hakkında değişiklikler, uçak biletinizin iadesi, çocuk ve bebek indirimleri, uçağı kaçırma binememe gibi durumlarda kolaylık sağlayan bilet çeşididir.

Turkish Airlines esnek bilet ne demek?

Esnek bilet, ücret olarak promosyon uçak biletlerine göre daha pahalı olan ancak belli kurallar ve kesintiler dahilinde iptal ve değişiklik yapılabilen biletlerdir.

THY yarı esnek ne demek?

THY yarı esnek bilet ile istediğiniz zaman rezervasyonunun hakkında değişiklikler, uçak biletinizin iadesi, çocuk ve bebek indirimleri, uçağı kaçırma binememe gibi durumlarda kolaylık sağlayan bilet çeşididir. ... Yarı esnek bilet seçeneği Çin varışlı ve dönüşlü uçuşlar için geçerli değildir.

Uçuş sınıfı ne demek?

Genel olarak Uçuş sınıfları ikiye ayrılmaktadır: Bu sınıflar Business Class ve Ekonomi Sınıfı'dır. ... Bu kategorilerin isimleri, verilen ek hizmetler ve ücretleri hava yolu şirketleri arasında hatta aynı hava yolu şirketinin yurt içi ve yurt dışı uçuşları arasında farklılık göstermektedir.