Teknosa garanti takibi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Teknosa garanti takibi nasıl yapılır?
  2. Teknosa kaç günde teslim?
  3. Teknosa servis süresi kaç gün?
  4. Teknosa kurulum yapıyor mu?
  5. 1 yıllık genişletilmiş garanti ne demek?
  6. Teknosada değişim oluyor mu?
  7. Teknosa aynı gün teslimat nasıl yapılır?
  8. Telefon siparişi kaç günde gelir?
  9. Teknosa değişim yapıyor mu?
  10. Yerinde kurulum paketi nedir?
  11. Teknosa magazada hizmet paketi nedir?
  12. Ek garanti ne demek?
  13. Extra garanti nedir?
  14. Teknosa dan alınan telefon iade edilir mi?
  15. Mağazadan teslimat ne demek?
  16. Trendyol hızlı teslimat nedir?
  17. Kargolar kaç günde teslim edilir?
  18. Vodafone telefon siparişi kaç günde gelir?

Teknosa garanti takibi nasıl yapılır?

Teknosa müşteri hizmetlerini arayıp 3 ve tekrar 3 ü tuşlarsan yetkili servis takip sorgulama menüsüne gelirsin orada zaten telefonuna kayıtlı hesaptan aldıysan otomatik söylüyor değilse de zaten sen söylüyorsun.

Teknosa kaç günde teslim?

Standart teslimat ile hafta içi saat 14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün, hafta içi 14:00'dan sonra verilen siparişler ve hafta sonu verilen siparişler bir sonraki iş günü kargoya verilir. Aynı gün teslimat seçeneği ile verilen siparişler, aynı gün saat 22:00' a kadar Araskurye ile adrese teslim edilmektedir.

Teknosa servis süresi kaç gün?

Ürününüzü satın aldıktan sonraki 1 gün içerisinde, arızalı olduğunu beyan ettiğiniz ve arızası mağazalarımız tarafından gözlemlenen ürünlerinizi yetkili servise göndermeden mağazalarımızda değiştirebilirsiniz.

Teknosa kurulum yapıyor mu?

Kurulum ücreti gerektiren ürünlerde, kurulum ve servis ücreti teknosa.com' a ait değildir. Kurulumu ücretsiz olan ürünlerin detay sayfalarında ücretsiz kurulum bilgisi yer almaktadır.

1 yıllık genişletilmiş garanti ne demek?

1) Ek Garanti, 2 Yıllık üretici garanti süresi sona erdikten sonra üretici kaynaklı donanım arızalarını kapsamaktadır. ... 3) PT Genişletilmiş Garanti paketi ürün ile aynı faturada yer almalı veya sonradan alınacaksa ürünün minimum 1 yıl Apple Garantisi olmalı ve seri numarası faturada belirtilmelidir.

Teknosada değişim oluyor mu?

Teknosa mağazalarından ve Teknosa.com'dan satın aldığınız ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 1 ay içerisinde (30 gün) değiştirebilirsiniz.

Teknosa aynı gün teslimat nasıl yapılır?

Kurye ürünü teslim ettiğinde Teknosa paketini açıp kontrol edebilirsiniz. Adreste olmadığınız durumlarda, kurye sizinle iletişime geçerek uygun olduğunuz ilk gün paketinizi teslim edecektir. Soru ve sorunlarınız için çağrı merkezimize 0850 222 55 99 no.lu telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

Telefon siparişi kaç günde gelir?

Siparişiniz, mağaza ulaştığı günden itibaren 3 gün içinde alınmalıdır. Bu süre zarfında teslim alınmayan ürünler, 4'üncü gün itibarıyla sipariş oluşturulurken belirtilen fatura adresine teslim edilmek üzere standart kargo teslimatı ile gönderime çıkarılacaktır.

Teknosa değişim yapıyor mu?

Değişim Uygulaması Teknosa mağazalarından ve Teknosa.com'dan satın aldığınız ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 1 ay içerisinde (30 gün) değiştirebilirsiniz.

Yerinde kurulum paketi nedir?

Bilişim ürününüzün adresinizde kurulması, yeni yazılımlarla güncellenmesi ve formatlama işlemlerinin yapılması, hasar tespiti yapılması , çevre birimlerinin kurulması, kullanıcı ayarlarının yapılması ve bağlantılarının tamamlanması ve kullanım eğitimi hizmetlerini kapsar.

Teknosa magazada hizmet paketi nedir?

* 365 gün 7/24 destek veren bir hizmet paketidir. Bu pakete sahip olan Teknosa müşterileri, teknoloji ile ilgili tüm soru ve sorunlarını, TEKNOSA Çağrı Merkezini arayıp, önce 5' i sonra 2' yi tuşlayarak iletebilir, 1 yıl boyunca sınırsız hizmet alabilirler.

Ek garanti ne demek?

EK GARANTİNİN KAPSAMI VE ŞARTLARI 1) Ek Garanti, 2 Yıllık üretici garanti süresi sona erdikten sonra üretici kaynaklı donanım arızalarını kapsamaktadır. 2) Pozitif Teknoloji üretici kaynaklı donanım arızalarında yedek parça ve işçilik masraflarının tamamını karşılar müşteriden ek bir ücret talep etmez.

Extra garanti nedir?

Ürünleriniz güvencemiz altında. +2 yıl veya +4 yıl ek garanti hizmeti ile almış olduğunuz ürününüzü, tüm garanti haklarıyla 5 ya da 7 yıl süresince koruma altına almış olursunuz. ... Otel, çamaşırhane vb. ticari amaçlı yerlerde kullanılmak üzere satın alınan ürünlere ek garanti belgesi yapılmaz.

Teknosa dan alınan telefon iade edilir mi?

Teknosa web sitesi, mobil uygulama veya mağazalarımızdan aldığınız bir ürünü 21 gün içinde ücretsiz olarak kolayca iade edebilirsiniz. ... Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler ile kusurlu/arızalı/bozuk ürünler bu kapsamda iade alınamamaktadır.

Mağazadan teslimat ne demek?

Özellikle mağazaları gezmeye vakit bulamayan çalışanların katılmak durumunda oldukları son dakika davet ya da organizasyonları için çözüm üreten “Mağazadan Teslim” özelliğimiz sayesinde internetten satın aldığınız ürünü en özel servislerimizden de ücretsiz faydalanarak konforla mağazalarımızdan teslim alabilirsiniz.

Trendyol hızlı teslimat nedir?

Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine "Hesabım" bölümünde sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe “24 saatte kargoda” yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir. Bu ürünler “HIZLI TESLİMAT” ürünleridir. Sipariş dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından SMS ile bilgilendirilirsiniz.

Kargolar kaç günde teslim edilir?

0-600 km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 4 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 5 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

Vodafone telefon siparişi kaç günde gelir?

Satın aldığım ürün elime ne zaman ulaşır? Satın aldığını ürün, siparişinizi onaylanmasını takiben 2-4 gün içinde tarafınıza teslim edilecektir. Eğer ön sipariş kapsamında bir ürün satın aldıysanız, siparişiniz söz konusu cihazın tüm Türkiye'de satışa çıktığı günü takiben ortalama 1-4 iş günü içinde teslim edilir.