Fenerbahçe Alanyaspor maçını hangi kanal veriyor?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Alanyaspor maçını hangi kanal veriyor?
  2. Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
  3. Çaykur Beşiktaş maçı ne zaman?
  4. Fenerbahçe Alanya maçı saat kaçta hangi kanalda?
  5. Fenerbahçe Erzurum maçı ne zaman?
  6. Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?
  7. Rizespor Maçı hangi kanalda saat kaçta?
  8. Beşiktaş Rize Kupa maçı hangi kanalda saat kaçta?
  9. Fenerbahçe Alanya maçı ne zaman saat kaçta?
  10. Fenerbahçe Alanya maçını kim yönetecek?
  11. Fenerbahçe Erzurumspor maçı kaç?
  12. Erzurum Beşiktaş maçı kaçta?
  13. Fenerbahçe Antalyaspor Hangi sahada?

Fenerbahçe Alanyaspor maçını hangi kanal veriyor?

Peki, Alanyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Alanyaspor - Fenerbahçe maçı 29 Nisan Çarşamba günü saat 20:30'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

FENERBAHÇE - ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Fenerbahçe - Antalyaspor maçı 22 Ağustos Pazar günü saat 21:45'te beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. Mücadele sonrasında Fenerbahçe - Antalyaspor maçı özeti A Spor ekranlarında yer alacak.

Çaykur Beşiktaş maçı ne zaman?

Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta Çaykur Rizespor'u konuk edeceği maç bu akşam saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Alanya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak. Müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek, VAR'da ise Halil Umut Meler görev alacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den yayınlanacak.

Fenerbahçe Erzurum maçı ne zaman?

3 Mayıs Pazartesi günü Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Mete Kalkavan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den yayınlanacak.

Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?

FENERBAHÇE - ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Fenerbahçe - Antalyaspor maçı 22 Ağustos Pazar günü saat 21:45'te beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

Rizespor Maçı hangi kanalda saat kaçta?

Medipol Başakşehir'in, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Rizespor'u konuk edeceği mücadele saat 16.00'da başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş Rize Kupa maçı hangi kanalda saat kaçta?

Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Alanya maçı ne zaman saat kaçta?

Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak. Müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek, VAR'da ise Halil Umut Meler görev alacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den yayınlanacak.

Fenerbahçe Alanya maçını kim yönetecek?

Süper Lig 'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe , 38. hafta maçında deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Alanyaspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Halil Umut Meler oldu. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Fenerbahçe Erzurumspor maçı kaç?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 39. haftasında Erzurumspor'u konuk etti. Ülker Stadı'nda Sosa, Valencia ve Pelkas'ın golleriyle sonuca giden Fenerbahçe, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Erzurum Beşiktaş maçı kaçta?

BB ERZURUMSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? BB Erzurumspor - Beşiktaş maçı 11 Nisan Pazar günü saat 19:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Atiba, Necip, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Cenk.

Fenerbahçe Antalyaspor Hangi sahada?

Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 21.45'te başlayacak. Müsabakada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak, VAR'da ise Fırat Aydınus görev alacak.. İki takım arasındaki mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Antalyaspor: Boffin, Naldo, Nuri, Wright, Güray, Poli, Fredy, Amilton, Ghacha, Bünyamin, Veysel.