Bant ile eyeliner nasıl sürülür?

İçindekiler:

  1. Bant ile eyeliner nasıl sürülür?
  2. Kuyruklu eyeliner nasıl çekilir?
  3. Ince ve kolay eyeliner nasıl çekilir?
  4. En kolay hangi eyeliner sürülür?
  5. Doğru eyeliner nasıl çekilir?
  6. Eyeliner yerine ne kullanılabilir?
  7. Dipliner ile eyeliner arasındaki fark nedir?
  8. Dip liner nasıl çekilir?
  9. Iri gözlere eyeliner nasıl çekilir?
  10. Sürme akmaması için ne yapılmalı?
  11. Hangi göz kalemi akmaz?
  12. Loreal Infallible kalem nasıl açılır?

Bant ile eyeliner nasıl sürülür?

Bant ile eyeliner nasıl çekilir İşe yaradığını bizzat test ettiğimiz bir yöntem ise bant, istediğiniz açıyla gözünüzün altına (gözünüzün uç altına) bantları yapıştırın ilk önce elinize bir kaç kez yapıştırarak, fazla yapışkanlığını alın ki cildinize çıkartırken zarar vermesin.

Kuyruklu eyeliner nasıl çekilir?

- Eyelinerden önce makyajın kalıcılığı için farınızı sürün. Farınızı tüm göz kapağına fırça yardımıyla sürün. - Kalem ya da sıvı formdaki eyelinerinizi göz kapağının tam ortasına sürülerek işaretleme yapın. - Kuyruklu göz makyajı yapmak istiyorsanız; şakaklara yakın bölüme kadar göz kapağınızın üzerine sürün.

Ince ve kolay eyeliner nasıl çekilir?

- Kusursuz ince bir eyeliner uygulaması için eyeliner ile önce gözün bitiş yerini işaretleyin. - Kuyruklu bir eyeliner istiyorsanız, kuyruğun bitmesini istediğiniz yeri de işaretleyin ve sonra bu 2 noktayı birleştirin. Sonra bitişten göz pınarına kadar çizgiyi tek hamlede hızlıca çekin.

En kolay hangi eyeliner sürülür?

Kalem Eyeliner: Kalem Eyeliner'lar sürüş açısından en pratik olanıdır. Hataya çok az pay bırakır ve hatalı çizim yapıldığı durumlarda temizlenmesi ve kotarılması en kolay ürün Kalem Eyeliner'dır.

Doğru eyeliner nasıl çekilir?

* Göz bitiminden yukarı doğru kuyruğunu çek ve kirpik dibinden sürmeye başlayarak kuyrukla birleştir. * Eğer eliniz titriyor ve düz bir hat çekemiyorsanız önce göz pınarından başlayarak ince bir çizgi çekip daha sonra bu çizgiyi netleştirerek doğru bir eyeliner sürmeniz mümkün.

Eyeliner yerine ne kullanılabilir?

1. flormarın siyah tekli farı ve açılı eyeliner fırçası ile uzun zamandır yaptığım uygulama.farin mat olması daha çok eyeliner efekti veriyor.simli ışıl ışıl farlar günlük kullanımda hoş durmayabilir.

Dipliner ile eyeliner arasındaki fark nedir?

Dipliner ile eyeliner arasındaki fark nedir? Dipliner, hem likit olduğu için hem de sivri keçe ucu sayesinde eyelinera oranla çok daha kolay uygulama sağlayan bir makyaj malzemesi dediğimiz gibi. Ucu biraz daha sivri olduğu için eyelinera oranla kirpik dibine çok daha ince bir çizgi çekilmesini sağlıyor.

Dip liner nasıl çekilir?

Dipliner nasıl sürülür?
  1. Dipliner'ın Fazlasını Fırçadan Al. Dipliner sadece kirpik diplerine uygulanan bir eyeliner tekniği. ...
  2. Başını Doğru Bir Şekilde Tut. Dipliner'ı kusursuz bir şekilde sürmek istiyorsan başını aynada gözünün iç kısmını görecek şekilde hafifçe yukarı doğru kaldırmalısın.
  3. Ürünü Uygula. ...
  4. Makyajını Tamamla.

Iri gözlere eyeliner nasıl çekilir?

Büyük Gözler Büyük (yuvarlak) gözler oldukça etkileyicidir. Bu yüzden büyük gözleriniz varsa ihtiyacınız olan tek şey onları olduklarından daha uzun göstermektir. Göz kapağınızda eyeliner uygulamasına başlayarak, dış köşelerin 1 cm ötesine kadar uzanan bir ok çizmeniz sizler için yeterli olacaktır.

Sürme akmaması için ne yapılmalı?

Rimel, maskara sürmeden önce göz kalemi çekeceğiniz yere pudra sürün, ardından göz kaleminizi kullanın, toz pudra göz makyajınızı sabitleyip, akmayı engelleyecektir.

Hangi göz kalemi akmaz?

Akmayan Göz Kalemleri
  • Essence Long Lasting Eye Pencil 01 http://mevy.co/2ESg0Rf.
  • Chanel Stylo Yeux Waterproof Long-lasting Eyeliner 88 Noir Intense.
  • L'oreal Infaillable Gel Crayon 24H Waterproof Black 001 http://mevy.co/2FlSXw0.
  • Jane Iredale Mineral Eye Pencil Basic Black http://mevy.co/2C8kPVH.
Daha fazla öğe...

Loreal Infallible kalem nasıl açılır?

- kalem formunda olduğu için kalemtraşla açma eziyeti var; ucu çok yumuşak olduğu için açarak sivriltmek zor, tek göze sürdüğünüzde ucu yuvarlanıyor o yüzden iki gözü eşit yapmak için elinizde veya kalemtraşla açarak ucunu tekrar sivriltmeniz lazım.