Amerika vizesi almak için neler gerekli?

İçindekiler:

  1. Amerika vizesi almak için neler gerekli?
  2. ABD vize ücreti ne kadar?
  3. Amerika vizesi onaylandıktan sonra kaç günde gelir?
  4. 10 yıllık Amerika vizesi ile ne kadar kalınır?
  5. Amerika vizesi kaç günde çıkar 2020?
  6. Vize onaylandıktan sonra ne yapılır?
  7. F1 vizesi kaç yıllık veriliyor?
  8. Amerika vize ücreti ne kadar 2021?
  9. Vize ücreti ne kadar 2021?
  10. 10 yıllık vize kaç para?
  11. J1 vizesi ne kadar sürede çıkar?
  12. Amerika turist vize başvuruları ne zaman başlayacak?
  13. Vize onaylandıktan sonra kaç günde gelir?

Amerika vizesi almak için neler gerekli?

Amerika Vizesi için Gerekli Evraklar Nedir?
  • Pasaport. (Amerika vizesinin işleneceği 10 yıldan eski olmayan pasaport. ...
  • Amerika DS-160 Vize Başvuru Formu. ...
  • 2 Adet Biyometrik Fotoğraf (5x5 cm boyutunda, beyaz fon arkalı, daha önceki herhangi bir vize işleminde kullanılmamış fotoğraf.
Daha fazla öğe...

ABD vize ücreti ne kadar?

ABD vize işlemleri için gereken vize ücreti 160 USD'dir. Ücretinizi ödemek için Amerika vize başvurusu formunuzu doldururken online kredi kart bilgilerinizin alınması gerekmektedir. (Sorularınız için ICEP WORLD vize danışmanlığı ile iletişime geçiniz.)

Amerika vizesi onaylandıktan sonra kaç günde gelir?

Amerika İstanbul Konsolosluğu beyanına göre ise Amerika vize başvurusunun sonuçlanma süresi öğrenci ve değişim programı gibi vize tiplerinde 11 iş günü, turistik, aile ve arkadaş ziyareti vize tiplerinin işlem süresi ise 14 iş günü, ticari ve diğer göçmen olmayan vize tiplerinde ise 10 iş günüdür.

10 yıllık Amerika vizesi ile ne kadar kalınır?

ABD 10 yıllık vize ile size 10 yıl boyunca çeşitli zamanlarda Amerika'yı ziyaret etme imkanı verir. Ancak verilen vizenin bir kuralı vardır. Amerika'da tek seferde veya parça parça olarak bir yıllık zaman dilimi içerisinde kalabileceğiniz maksimum süre 6 aydır. Bu 6 aylık süre ise yolcudan yolcuya değişebilir.

Amerika vizesi kaç günde çıkar 2020?

Amerika Vizesi Kaç Günde Çıkar? Amerika vize başvurusu sonuçları, eksiksiz ve doğru şekilde başvurulması durumunda 4-5 iş gününde sonuçlanması beklenir.

Vize onaylandıktan sonra ne yapılır?

Vizeniz onaylandıktan sonra pasaportunuz ve vize paketiniz sizin şahsen teslim almanız için bir PTT şubesine gönderilecektir. Görüşme gününde pasaportunuzu tesim almak istediğiniz PTT şubesini gösterir kayıt makbuzunuzu yanınızda getiriniz.

F1 vizesi kaç yıllık veriliyor?

ABD F1 Vizesinin Geçerlilik Süresi F1 Vizesinin geçerlilik süresi 5 yıldır. Yalnız alacağınız vize türü bu süre boyunca girip çıkma hakkı vermemektedir. Eğer eğitiminiz sürüyorsa ve ülke dışına çıkacaksanız 60 gün içerisinde geçerli I-20 belgeniz ülke tekrar Amerika'ya giriş yapabilirsiniz.

Amerika vize ücreti ne kadar 2021?

Amerika vize ücretleri 2021 160 dolar ile 265 dolar arasında değişmektedir.

Vize ücreti ne kadar 2021?

Vize fiyatları, ülkeden ülkeye değişkenlik gösterir. Türkiye'ye giriş yapan yabancı ülke vatandaşlarından, vize muafiyeti nedeniyle vize ücreti alınmaz. 2021 yılında tek transit vizeler 758.90 TL ve çift transit vizeler 1.522.70 TL'dir.

10 yıllık vize kaç para?

Vize Ücreti + iDATA Koordinasyon Ücreti
Vize Ücreti0 - 6 Yaş6 - 12 Yaş
Schengen0 TL0 TL
Schengen (Türk vatandaşı olmayanlar)0 TL405 TL ( Nakit )
* Schengen (indirimli tarife uygulanan ülkelerin vatandaşları)0 TL405 TL ( Nakit )
Ulusal1175 TL ( Nakit )1175 TL ( Nakit )
3 satır daha

J1 vizesi ne kadar sürede çıkar?

Genel olarak Amerika B1/B2 vizesi randevuları 15 gün ile yoğun dönemlerde 1,5 aya kadar çıkmaktadır. Amerika F1 ve J1 vizelerinde ise randevular 10-20 gün arasında verilmektedir.

Amerika turist vize başvuruları ne zaman başlayacak?

ABD'ye seyahat etmek isteyen kişiler, vize işlemlerinin konsolosluğun resmi tatil vb. bazı sebeplerden dolayı uzayabileceğini göz önünde bulundurularak başvurularını seyahat tarihinden 6-8 hafta önce yapmalıdır.

Vize onaylandıktan sonra kaç günde gelir?

Genel Bilgi. Vize başvurusu normal koşullarda başvuru işleminin tamamlanmasından sonraki 5 gün içinde sonuçlanır. (iDATA Kadıköy, Bursa ve Trabzon şubelerinden yapılan başvurular için 2 iş günü eklemek gerekmektedir.) Türkiye dışındaki bazı ülke vatandaşları için vize işleminin sonuçlanma süresi yaklaşık 15 gündür.