HGS Kaçak Geçiş ödeme nereye yapılır?

İçindekiler:

  1. HGS Kaçak Geçiş ödeme nereye yapılır?
  2. HGS de para var mı?
  3. HGS ceza süresi kaç gün?
  4. HGS cezalı geçiş ücreti ne kadar?
  5. Internetten HGS ödemesi nasıl yapılır?
  6. HGS para biterse ne olur?

HGS Kaçak Geçiş ödeme nereye yapılır?

Geçiş İhlali Ödemeleri Nereye Yapılır? HGS ihlalli geçiş ödemelerini hesabına bakiye yükleyerek yapabilirsiniz: PTT HGS Bakiye Yükleme Sayfası anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.

HGS de para var mı?

HGS bakiyenizi telefonla öğrenmek isterseniz, HGS Çağrı Merkezi'ne ait 60 60 nolu telefonu arayabilir; bakiye durumunuz hakkında bilgi alabilirsiniz.

HGS ceza süresi kaç gün?

HGS gişelerinden geçiş ihlali yapılması durumunda; geçiş yapılan plaka üzerine 15 (on beş) gün içinde HGS veya OGS abonesi olunması veya mevcut HGS veya OGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiyesi olması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.

HGS cezalı geçiş ücreti ne kadar?

HGS KAÇAK GEÇİŞ CEZASI NE KADAR? 2021 HGS kaçak geçiş ücreti geçiş yerlerindeki ücrete göre belirlenmektedir. Mesela siz 5 TL olan bir gişeden geçiş ihlali yaptınız ve 15 gün içerisinde bakiyenize ödeme yapmadıysanız, geçiş ücretinin tam 11 katı yani 55 TL cezai işlem uygulanmaktadır.

Internetten HGS ödemesi nasıl yapılır?

Veya HGS alınan bankanın internet şubesine giriş yaparak HGS ödeme ya da yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bir diğer yol olarak ise HGS alınan bankanın mobil uygulaması üzerinden HGS ödeme ya da yükleme işlemi yapılabilir. Bu işlemler için bankadaki nakit para hesabı ya da kredi kartı bilgileri kullanılabilir.

HGS para biterse ne olur?

HGS hesabında geçiş için yeterli bakiye bulunmadığı durumda 15 (on beş) gün içerisinde yeterli tutar hesaba yatırılmadığı takdirde ilgili geçişler için tebligat işlemleri yapılacaktır. Yeterli bakiye olmadan yapılacak geçişler, 15 (on beş) gün içerisinde hesaba yükleme yapılmaması durumunda 5 kat cezalı olacaktır.