Pegyo sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Pegyo sahibi kim?
  2. Pegyo ne şirketi?
  3. Pegyo hisse cezası ne zaman bitiyor?
  4. Pegyo hisse ne iş yapar?
  5. Atagy hisse kimin?
  6. Pegyo ne iş yapar?
  7. Serdar Kirmaz kimdir?
  8. Pekgy ne is yapar?
  9. Turkcom Turizm Enerji inşaat gida yatirimlari a ş kimin?
  10. Glyho ne iş yapar?

Pegyo sahibi kim?

PERA GAYRIMENKUL YATıRıM ORTAKLıĞı A.Ş.

Pegyo ne şirketi?

Şirket Profili. PERA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, Türkiye merkezli bir gayrimenkul yatırım ortaklığıdır. Başlıca faaliyeti gayrimenkul, gayrimenkul projeleri, gayrimenkul destekli haklar ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmaktır.

Pegyo hisse cezası ne zaman bitiyor?

VBTS kapsamında PEGYO.E paylarında uygulanmakta olan açığa satış ve kredili işlem yasağı brüt takas uygulaması ile birlikte 18 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.

Pegyo hisse ne iş yapar?

Global Yatırım Holding; finansal servisler, altyapı, enerji ve gayrimenkul başta olmak üzere çeşitli faaliyet alanlarında yatırım yapmaktadır. ... Şirket'in ana faaliyet konusu; gayrimenkul portföyü oluşturmak, portföyündeki gayrimenkulleri geliştirmek ve gayrimenkule dayalı sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmaktır.

Atagy hisse kimin?

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ATA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla Ata Yatırım Ortaklığı AŞ, hisse senedi ve sabit gelirli menkul kıymetler arasında dağıtılan yatırımları olan Türkiye merkezli bir kapalı uçlu karşılıklı fondur.

Pegyo ne iş yapar?

Şirket'in ana faaliyet konusu; gayrimenkul portföyü oluşturmak, portföyündeki gayrimenkulleri geliştirmek ve gayrimenkule dayalı sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmaktır. Şirket portföyünü yönetmek üzere ise, turizm ve gayrimenkul yatırımları konusunda deneyimli profesyonel bir ekip atanmıştır.

Serdar Kirmaz kimdir?

Ortadoğu Teknik Üniversite'si İşletme bölümünden mezun olan Serdar Kırmaz, 1988-1997 tarihleri arasında Coopers&Lybrand (PwC) Şirketinde Sorumlu Ortak olarak, 1997-1999 tarihlerinde Finart Danışmanlık Şirketinde Şirket Sahibi olarak, 1999-2005 tarihlerinde STFA Holding'de Mali İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak, ...

Pekgy ne is yapar?

PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Türkiye asıllı bir şirkettir.

Turkcom Turizm Enerji inşaat gida yatirimlari a ş kimin?

Ortaklık Yapısı (09 Haziran 2021 tarihi itibarıyla) * Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Turkcom Turizm Enerji İnşaat Gıda Yatırımlar A.Ş., Mehmet Kutman'ın doğrudan sahip olduğu hisse bilgisini de içermektedir.

Glyho ne iş yapar?

Global Yatırım Holding hâlihazırda dört ana sektörde faaliyet göstermektedir: Liman İşletmeciliği: Kruvaziyer limanı ve ticari liman işletmesi. Enerji: Yenilenebilir ve temiz enerji üretimi, sıkılaştırılmış doğal gaz dağıtımı ve satışı; yüksek verimli dağınık üretim sistemleri ve madencilik.